çocuk istemeyen erkek:(

daha yolun başındaymışsınız. daha da bağlanmadan ayrılın derim. hayata bakış açınız oldukça farklı çünkü. çocuk isteyip istememek çok önemli bir konu bence.

Acaba ile bas edebilir miyim emin degilim... iliskiyi daha fazla yurutup bunu iliskiye de yansitabilirim. Icimde hep bu kalabilir. Ama bir yanim da ya kendi isterse birgun diye de demiyor degil

Bana kalırsa "ya fikri değişirse"den ziyade "ya değişmezse" olarak düşünün. Değişirse zaten sorun yok ama değişmezse ve çocuk sahibi olmazsanız mutsuz olmayacak mısınız?

Bana kalırsa "ya fikri değişirse"den ziyade "ya değişmezse" olarak düşünün. Değişirse zaten sorun yok ama değişmezse ve çocuk sahibi olmazsanız mutsuz olmayacak mısınız?
Haklisiniz sanirim. Olumsuz olanı dusunmek en iyisi.. zaten yorum yazmaya baslayinca kucaginda bebekli kizi goruyorum, site bile mesaj yolluyor bana:)

45ine kadar çocuk düşünmüyorsa 45'indeyken 30 yaşında bir kadınla beraber olmak istiyor sonucunu çıkardım ben. Niyetiniz evlenip çocuk sahibi olmaksa bence çok uzatmayın ilişkiyi.

Can ateş gibi olur yıllarca taş gibi hatunlar ile çıkar nişanlanır ama evlenmez sonra Meryem uzerli gibi hoş biri bundan hamile kalır kızdan ayrılır sonra bebek doğar'aman tanrım baba oldum ' der mutluluktan ağlar yani bu erkekler çocuğu görmeden babalık hormonu salgılayamıyor o yüzden keyfine bak

Birkac gun dusunmem iyi olacak belkide. Zaten uzun zamandan sonra hayatima almıştım onu. Cok kolay herkese ısınamam. Olmayacaksa yapacak birsey yok. Dun tatli ayrildik ama bugun konuşmadık bile... onu da yordum belki de. Hakkimizda hayirlisi

Acaba 45 yasinda senin menopoz a girecegini biliyor mu?biliyorsa kimden cocuk dusunuyor?acaba bu sana 'yol yakinken pesimi birak ' mesaji mi??

En azından dürüst davranmış sevgiliniz. Gerçekten çocuk istiyorsanız iyi düşünmeniz gerekir. Bu fikrinin değişme ihtimali olduğu gibi değişmeme ihtimali de var. Bunu da göz önünde bulundurun.

Ben de çocuk istemediğimi söyledim erkek arkadaşıma ona göre evlen benimle dedim Şimdiden söylüyorum dedim o da istersin evlenince diyor Boşa hayal kurma diyorum ben de. Yani en başından söylemesi bence çok iyi olmuş ama 45e kadar beklemek ne demek onu anlamadım

45 muhtemelen sembolik bir rakam. Yani hayatını doya doya yaşayıp, yaşı ilerleyince durulup anca o zaman bir çocuğun sorumluluğunu almak istediğini söylemeye çalışıyor bence. Sonuçta nolursa olsun çocuk insanın elini ayağını bağlıyor.

Evet öyle. Çocuk zaten büyük sorumluluk insan yetiştiriyorsun sonuçta. Adam kendinde bu sorumluluğu göremiyorsa istememesi de doğal tabi.

belki babalık sorumluluğuna kendini hazır hissetmiyordur ama yaş gelmiş artık yavaş yavaş alışsa iyi olur. 45 baba olmak için çok geç çocuğu 20 yaşına geldiğinde 65 yaşında olacak saçmalamış bence

Bende istiemiuorum ve kendimi bu konuda yalniz hissederdim demek sende istemiuorsun :)

al benden de o kadar eski erkek arkadaşımla ayrılmamızın en büyük sebebi buydu hatta

Bende istiemiuorum ve kendimi bu konuda yalniz hissederdim demek sende istemiuorsun :)
Yoo hiç yalnız hissetme çocuk istemeyen bir sürü insan var. Ben önceden çok isterdim, çocukları da çok severim ama bazı sıkıntılardan çok yıprandım ve bir çocuğa yetebileceğimi düşünmüyorum artık. Böyle olmasındansa yapmamak en iyisi.

Bende kendimi ayni bu sekilde hissediuorum ...bu konuda enerjim sifir maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…