Arkadaşım ben senin amacını bir türlü anlayamadım.
Belli ki fedakar evladına aşık evladıyla yuvasını şenlendirmiş bir annesin..
Harika Allah nazarlardan saklasın inşallah
Ancak insanların anne olup olmamalarına neden bu kadar takılıyorsun ki?
Şu ettiğin lafı okuyup saatlerce ağlayacak insanlar vardır.
Sen anne olmak istemişsin olmuşsun mutlusun peki sayfalar boyunca verdiğin savaş nedir ?
İsteyen olur isteyen olmaz kimi çocuksuz mutlu olabilir yapısı budur çünkü.
Her kadın anne vasıflarıyla doğmuyor ki öyle olsa çocuk esirgeme kurumu olur muydu?
Çocuk olmadan da aile olunur neden olunmasın buna mahkum çiftler var ne yapsınlar boşansınlar mı?
Biraz vicdan ...
Bana sert yorum yapıyorsun derler çoğu kez kızarlar ama şu yorum kadar sert bir yorum okumadım ben.
Eşimle konuştum kızlar ikimizde nedenlerimizi ortaya koyduk ve çocuk konusunu kapattık kazanan ben oldum şimdilik
çocuk olmadan aile olunmuyor aile olunduğu sanılıyor
tam da aklımdan geçeni yazmışsın..kadınlık da annelik olarak nitelendirilmişti ve bende çok isteyip de çocuk sahibi olamayan insanlar da var biraz daha özenli olsak demiştim ama aynı şey devam etmiş..
aile olmaın şartı çocuk,kadın olmanın şartı çocuk..hani kırmızı ve siyah çadır diye bir hikaye anlatılırdı biz küçükken bilen arkadaşlar vardır..bu konudaki bazı yorumlarda buna döndü artık..
ne kadar büyük ve boş konuştuğunuzun farkına ne zaman varacaksınız acaba
bir kadın için hiç çocuk istemiyor olmak cokta normal birşey değil.haa suan istemiyorsanız anlarım ve gerekçelerinizide sunarsanız anlarım ama kadın analık için doğmuştur diyorum çocuk sahibi olan birisi olarak.su da var eger bir gün cocugunuz olursa suan cok saçma düşündüğünüzü anlarsanız.hem birde neden bunu kayınvalidenizin gözüne sokuyorsunuz çocuk istemıyorsanız suan hazır değilim yada kısmet yada hayırlısı olsun diyerek geçiştirmek varken neden cocuk istemiyorum şeklinde katısınız insanları bu şekilde cok itersiniz başlığınız bile bu yönde.belki biraz dobra oldum ama dost acı söyler:)
konu sahibi tamam hamile kalmaya karar verdim dese de hepimiz rahatlasak :)
kaş yapayım derken göz çıkarıyo insalar farkında değiller.
bir kadın için hiç çocuk istemiyor olmak cokta normal birşey değil.haa suan istemiyorsanız anlarım ve gerekçelerinizide sunarsanız anlarım ama kadın analık için doğmuştur diyorum çocuk sahibi olan birisi olarak.su da var eger bir gün cocugunuz olursa suan cok saçma düşündüğünüzü anlarsanız.hem birde neden bunu kayınvalidenizin gözüne sokuyorsunuz çocuk istemıyorsanız suan hazır değilim yada kısmet yada hayırlısı olsun diyerek geçiştirmek varken neden cocuk istemiyorum şeklinde katısınız insanları bu şekilde cok itersiniz başlığınız bile bu yönde.belki biraz dobra oldum ama dost acı söyler:)
onu yazan ebussh değil ki ama başkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?