- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın analık için doğmuştur diye bi yorum okudum hayretler içinde
kadın kadındır, ister anne olmayı seçer ister seçmez, erkeğe göre ya da kv'ye göre ne var, onlar ister 9 ay sonrada agucuk gugucuk yaparlar, kızcağız hazır değilim diyo, belki şu an istemiyodur belkide hiç istemez bunu dürüstçe söylemiş, akil olan anlar
kimse istiyo diye çocuk doğurma canım, isteyen kendi kedi gibi doğursun dursun.
kendi fikrinizi başkalarına dikte etmeye çalışırken, analık gibi kutsal bir şeyi kedi gibi doğurmak olarak nitelendiremezsiniz. sizin annenizinde nihayetinde bir kedi olduğunu düşünmüyorum.
yanılıor muyum ?
Kızlar ben çocuk istemiyorum başta eşime de söyledim bunu oda kabul etti ama ailesi özellikle annesi ve ablaları sürekli eşime baskı yapıyor yok çocuksuz evlilik olmaz falan diye eşimde çok üzülüyor hatta bir ara tamam olsun dedim ama sonradan korktum istemediim . Bir süre sustular ama yine başlamışlar doldurmaya ben istemiyorum çocuk hazır değilim anne olucak özgüveni özveriyi kendimde görmüyorum ama eşimde üzülüyo benide üzmek istemiyor ama kaç gündür konumuz çocuk çok sıkıldım artık akıl verin bana eşimi nasıl bu sevdadan vazgeçirticem