ozaman sizin cooooook uzaga tasinmaniz gerekiyorbaska bir cozum bulamiyorum.Bence bukadar sorun etmeyin. Sonucta esinizin annesi.Hicbirsey yapmadiysa bile onu karninda tasimiz dunyaya getirmis. Napsin annesine?? Evimize gelme mi desin? Torununu sevme mi desin?? sonucta eviniz ayri buna sukredin bence. kaynanayla ayni evde yasamak zorunda olanlar napsin:26: sunu unutmayin hayatta hicbirsey dortdortluk degil. ne yaparsan yap seni rahatsiz, huzursuz edecek bir sey mutlaka olacak. hayat boyle. oyuzden bukadar dert etme. kocanla mutlu olmaya bak. kaynana seni rahatsiz ediyorsa takmamaya calis. alinganlik yapma. bosverrr. o nederse desin sen bildigini yap. baska bir cozum malesef ben bilmiyorum
Sanırım konuyu açan arkadaş kendini değil de, dünyaya getireceği çocuğu için endişeleniyor. Çünkü kayınvalidesinin de bir çocuğu var. Çocuğnun hırpalanmasını istemiyor. Çocuğnunu görümcesi gibi olmasını istemiyor. Görümcesi derken azıcık komik geldi bana. Yani kendi yetirştirmek, istiyor çocuğunu
amanııın ne cesaretle doğurmuş yahu kayınvalide :)
helal olsun vallahi.
böyle arayı biraz soğutsanız.. yani haftada 2 defa görüşmek de çok sıkıcı ve yorucu oluyordur sizin için.
gidip gelmeyi azaltmanın bir yolu yok mu acaba..
bencede en güzeli evinizi imkanınız varsa uzağa taşıyın o zaman bu kadar sık görüşemezsiniz.eşinizede düzgün bir dille tekrar tekrar anlatın ancak o yardımcı olabilir.çocuğunuz olunca kayınvalideniz mi bakacak.kendi ailelenizle aynı şehirdemisiniz bilmiyorum ama bence yakınsanız kendi anneniz baksın veya maddi durumunuz iyiyse işi bırakıp kendiniz bakabilirsiniz.çok zor bir durum valla allah yardımcınız olsun
ayrıca görümcem dediğin yazıktır 3 yaşında bebek yani birde büyük osla farklı farklı şeyler söylerdi
sende yeni evli olsaydın ve böle bi görümcen olsaydı
oynaya oynaya fırınını bozsaydı,çeyizin olan ve gözün gibi baktığın bi çok eşyana zarar verseydi (bej rengi halıma şekerli çayı döküp kullanılamaz hale getirdi)yemegi elleriyle yediği o yağlı ellerini tutuna tutuna yürüdüğü tüm evin duvarlarına bulaştırsaydı ve daha milyonlarca örnek verebilirm bi kaçı seninde başına gelse nasıl bi tepki verirdin
benm kızdığım şey tüm bunlar olurkende yanımda olan kayınvaldem dur kızım yapma demeden keyfine bakıyor olmasıydı
çocuga ne ögretirsen onu ögrenir en azından gözünün ucuyla kızarak bi daha yapma diyebir di anlatabiyormuyum yoksa çocuga bi mal için şiddet uygulasın demiorm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?