Çocuk istiyorum ama kaynamamsız olsun istiyorum ...

kıymet veripte cvp yazan herkeze sonsuz teşekkür ediyorum kendimi biraz daha rahatlamış hissetim hiç olmazsa
umarım hiç kimse böle şeyler yaşamaz
biraz kabaca bi tarif olucak ama 'it ürer kervan yürür ' sözüyle hareket edicem sanrm yorumlarınızla

Allah ım şükürler olsun ki çok güzel bişi oldu taşınmayı düşünmeyen eşim iş yerime çok yakın bi ev buldu ve 10 gün önce taşındık bi mucize gibi
sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu destekleriniz için sonsuz teşekkürler kızlar
Allah ım darda kalan herkeze yardım etsin

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi "başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

3 yaşında henüz bebek sayılabilen bir görümceden de nefret ediyorsunuz ya...
Bravo size...
Hakikaten sizin dediğiniz gibi, çok fıtratlıymışsınız...(!)

burdan yola çıkarak kıskanç bi insan olduğunu nasıl anlayabilmemi bekledin ki? kadın 48 yaşında bi insan sonuçta çocuk isteyip istemeyeceğini de bilmiştir herhalde??

ah ah boyle konuları okuyunca yaram depresıyor benımde boyle bı sorunum var cocuk oldugu anda kaynanam evını kapatıp bıze yerlesecek kendı agzıyla dedı zaten bıde dıyor kı sız bakıcı tutun ben bakıcının yanında dururum hem bakıcı sıkıntısı cekecem hem dıger sıkıntıyı

burdan yola çıkarak kıskanç bi insan olduğunu nasıl anlayabilmemi bekledin ki? kadın 48 yaşında bi insan sonuçta çocuk isteyip istemeyeceğini de bilmiştir herhalde??

48 yaşında bi kadın 23 seneden sonra oğlunu nişanladıktan sonra hamile kaldıysa ben bunda bi kasıt aradım ama belkide istemeyerek oldu bilemem ama benim kaynanamla çok büyük yaralarım olduğu için böle düşünüyorum belki de bilmiyorum.
ben kısaca bu örnegi vererek kıskanç biri olduğunu söylemeye çalıştım ama seni tatmin etmediyse başka bi örnek veriyim Birlikte gittiğimiz yerlere benden daha çok süsleniosa ben bu durumdan kıskançlığı çıkarıyorum
daha milyonlarca örnek verebilirim
İnsan başına gelmeden anlayamaz ben herkezden beni anlamasını beklemiyorum zaten
ayrıca tekrar ediyorum sorunum çözüldü
şükürler olsun...
AYRICA konuya çok vakıf olamayan arkadaşrımdan yorum yapmamalarını rica ediyorum

şimdi diyorsunki kayınvalidem kıskançlığından 48 yaşında doğurdu.hiç mantıklımı yani.insanlar o yaşta hamile kaldıklarını anlayamıyorlar.menepoza girdik diye düşünüyorlar ve farkettiklerinde iş işten geçmiş oluyor.aynısını bizim bir tanıdığımız yaşadı torunnları 8-10 yaşlkarındaydı.kadın adetten kesildim diyerek anlamamış.yazık hamile olduğunu duyunca evden çıkmamıştı.yani buna bakarak ben kıskanç olduğunu düşünmem.
allah gönlünüze göre versin ama 3 yaşındaki bir bebektende nefret etmeyin.sizde evlat sahibi olunca bazı çocukların çok zor olduğunu göreceksiniz.kaynananız kızına sahip çıkmıyorsa siz çıkın.sevgiyle yaklaşınki istediğinizi yaptırabilin

Son düzenleme:
haaaa birde demişsinki,gezmeye gittiğimizde benden çok süsleniyor kıskandığından,o zaman benim annemde beni kıskanıyor çünkü annemde benden çok süslenir.giyim süs zevk meselesidir.bu arada ben 44,annem 61 yaşındadır.giyim süs yaşada bakmıyor

neyse taşınmışsın kurtulmuşsun görümceden de kaynanadan da :)
allah bi daha göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…