Öyle ama sorunlarımz oldu bendende kaynaklandı belki ben esimi sevyom evliligmi kırtarmak istyoröResmi sizinle mi evli ?
İmam nikahı var ise evli olunmuyor.
Sizi aldatan bir adamdan tekrar çocuk yapmayı düşünmek büyük bir fiyasko. Yazık olur çocuğa
Eşinizde istemediğine göre sizi sevmiyordur.
ne karışık bir işin içindeymişssin.Çok karışık bir durımdaym geröekten bir yandan kızım. Eşim evli ama benle yasyor. Ve ben elimden geldgince onun yanna gtmesme engel olyorm ayrılmayı dusundm ama olmuyor arkamda kimse yok
Öyle ama sorunlarımz oldu bendende kaynaklandı belki ben esimi sevyom evliligmi kırtarmak istyorö
Kzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
Resmi nikahlı benm aile si beni istemyor ve ben eşimn beni sevdgne eminim bilmyorm inanyorösnz ama hocalarla yaptı yoksa çok guzel bir evliligm vardı
Eşinin gerçekten seviyormuş seni üstüne başka kadın getirmiş baksanaResmi nikahlı benm aile si beni istemyor ve ben eşimn beni sevdgne eminim bilmyorm inanyorösnz ama hocalarla yaptı yoksa çok guzel bir evliligm vardı
bu cehaletle lütfen çocuk yapma!!!,evlilik kurtarmak için çocuk yapılmaz,evliliğinizin kurtarılacak bir yanı da yok adam metres tutmuş bir onun yanında bir senin yanında nasıl hazmediyorsun bu adamla birlikte olabiliyorsun da üstüne çocuk yapıcam diyebiliyorsunÖyle ama sorunlarımz oldu bendende kaynaklandı belki ben esimi sevyom evliligmi kırtarmak istyorö
NeyyyEşim benmle evliyken bir daha evlendi ve şimdi benden çocuk istemiyor ben istiyorm ama o istemyor
Adam üstüne kuma getirmiş , bu hanım çocuk istiyor, ama adam sanırım Yen'i eşinden istiyorAnladıysam arap olayım
Adam üstüne kuma getirmiş , bu hanım çocuk istiyor, ama adam sanırım Yen'i eşinden istiyor
Aman yarabbimmm daha neler dıycaz burdaAdam üstüne kuma getirmiş , bu hanım çocuk istiyor, ama adam sanırım Yen'i eşinden istiyor
Sizin Doğuda normal miKzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
allah sana akıl fikir versin. umarım çocuğun olmaz yazık ya o çocuğa. doğuda normalmiş türkiyede yaşamıyorsunuz siz o zaman.Kzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
yeni eşi demeyelim sevgilisi metresi işte. imam nikahıyla eş olmuyor.Adam üstüne kuma getirmiş , bu hanım çocuk istiyor, ama adam sanırım Yen'i eşinden istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?