Çocuk istiyorum

Çocukla adamı bağlayabilecek olsaydın zaten 1 tane çocuğunuz varmış o tutardı kocanı evde. Çocuğu çıkış olarak görme, Sen bilirsin ama bence başka çocuk yapma, çocuklara yazık onları bu ortama mecbur bırakma

Son düzenleme:
Birincisi;Ya ben de Doğu da büyüdüm. Doğu da böyle dıyerek genelleme yapma . Benım yaşadığım yerde öyle bır şey olsa vallah alnının ortasında vururlar o adamı.Ikıncısı hiç mi aklın yok nasıl bir mide var sizde adam benden sonRa da evlenmiş diyorsun yetmez miş gibi aynı ortamda bıle kalman attık uygun olmazken sen bir de çoçuk yapmıyor dıyorsun . Kardeşim biraz okuyun o basma kalıptan kurtulun.Pes yani!!!!

Herkes bir olamaz ama ben de bunun aynısını Doğuda gördüm , orda yaşadım be şok içinde bu kuma getirme olayını , Kumadan üç çocuk yapıp da eşini boşayanı , kuma ile evlenmeden aynı evde yaşayanı gördüm, bi kadın da eşi ile anlaşamıyor sürekli telde onla bunla Dink atıyor du, o kadının kız kardeşi de evli iken başkası ile fink atıp , o süreçte kocasından boşanıp fink attığı ile evlenip hemen ondan da çocuk yaptı , yani resmî imam nikahla olsun hemen cecik bi çocuk doğurma olayını da Doğuda gördüm ilk , liseli kız evli adamdan hamile kalıp o hali ile imam nikahla o adamla yaşadığını da Doğuda gördüm ,hep içinde olduğum insanların kız kardeşleri erkek kardeşlerinin hikayeleri , bariz bariz yaşanıyor bunlar , konu sahibine inananırım çünkü konu sahibi gibi sürekli çocuk yapma peşinde oradaki bir çok kadın , herkes aynı değil yine söylüyorum ama ben bu tarz şeylerle Doğuda tanıştım

Adam seni sevmiyo , bunu sende bal gibi biliyosun.. Hoca moca ile kendini avutuyosun.. Sevse bu durumda olmazdın.. Kaldıki es kaza becerip hamile kaldın, ee adam öbürünü bırakır mı ? Bıraksa bile miden alır mı diycem de, şimdide alıyo olması bi garip.. Çocuk olunca ona kötülük olmaz mı bu? Bencillik olmaz mı sence de?
Lütfen çalışmıyorsan ailenle konuş, çalışıyorsan hiç düşünme, yapacağın belli..
Bir de sadece sevmekle değil sevilmekte lazım ikili ilişkide.. Sen sadece sevildiğine kendini inandırmışsın.

İyi günler ben evliyim ve 6yasında kızım vat eşim. İkinci evliligi yaptı benmle beraber olurken çok sıkı korunuyor ama ben çoçuk istyorum nasıl yapablirim
kadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.
ve 2. evliliginiz tadına bir doyun sonra gebe kalsanız ?? kızınız içinde zor. annesi başka bir adamla evlenmiş. ister istemez göstermesede bir içinde muhakkak fırtınalar kopuyoırdur. daha bunu atlatamadan bir de bebek kardeşi dunyaya gelecek... 2 . şok.

spermlerini alın havaya atın ve sonra altında durun.
Artık hangisi çarparsa ona göre erkek ya da kız.
Şimdiden saglıklı büyüt tatlım, çok şekersin.

Durum böyle değil sanki. Konu sahibi pek açık anlatmamış ama çoğunluk kadının üstüne kuma geldi olarak anladık.

Konu sahibinin 2. Evliliği değil, kocası başkasıyla berabermis, dini nikahlı.

vay şu marjinal ilişkilerinize de doğu kılıfını uydurmayın,
adam iki hatunla gününü gün ediyor,
hatunlar hala adamdan çocuk yapmaya çalışıyor,
ama bizim doğuda şöyle böyle
yok öyle bişey arkadaş,benim çevremde o kadar doğulu var hiçbiri eşini başkalarıyla paylaşmıyor, hatta başkasına yan gözle bakmasını kabullenemeyecek kadar kıskanç ve ihaneti kaldıramayacak kadar onurlular. bunların doğululuğu tırt mı oluyor şimdi?

Amaç oğlan çocuk sahibi olmak mı

Oğlum olsun soyu devam etsin öbür kadını bırakır mı diyorsunuz acaba

Ya erkek olmazsa

Önce eşini başka şehre gitmeye ikna et sonra bebeği düşünürsün

O doğulu adamlardan biri de benim eşim

Daha dedelerin bile ikinci eşi olduğunu duymadım hatta eşi ölünce evlenen bile yok sülalede

Güneydoğu'da biraz daha eskiden varmış onda bile bu kadar kabul edilmiş değilmiş çocuğu vs olmayınca alıyorlarmış ikinci eşi

Ya da iki ayrı yerde oluyormuş eşler birini o köyde diğerimi bu köyde yaşatıyormuş

benmi yanlış okuyorum devrelerım yandı eşim benimle evli iken başkasıyla evlendi ve ben ondan çocuk istiyorum ama o istemiyormu neyin kafasını yaşıyorsunuz hayret adam gitmiş başkasıyla evlenmiş sen bunu kaldırabiliyorsun üzerine de tekrar benimle çocuk yapsın istiyorsun

Yahu adam senin üzerine kadın almış ilişkide bulunuyor resmen bir seninle bir onunla oluyor ve sen doğuda bunlar doğal deyip kabulleniyorsun ve o adamdan çocuk yapmak istiyorsun yani çocukla yuvanı kurtaracağını düşünüyorsun ama bu eşinin seni aldattığı gerçeğini değiştirmez lütfen bizim buralarda böyle diye aldatılmayı meşrulaştırmayın. Adam sizden kesinlikle çocuk istemiyor zorla mı yapacaksınız? demek ki sizi sevmiyor sevse sizce çocuk istemez miydi? hadi zorla oldu diyelim bu adam çocuğunu evini sahiplenecek mi adam korunuyor çocuk olmasın diye nasıl sevecek yuvasına dönecek? yine o hayata devam edecek. İstemeyen bir adamı çocukla bağlamaya çalışmak bana göre gurursuzluk siz çocuğunuzla evde oturursunuz o devam eder.

Son düzenleme:
Keşke çocuktan önce az akıl fikir isteseniz kendinize !!
Zira şu ara hayatınızdaki en büyük eksik o gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…