Çocukla adamı bağlayabilecek olsaydın zaten 1 tane çocuğunuz varmış o tutardı kocanı evde. Çocuğu çıkış olarak görme, Sen bilirsin ama bence başka çocuk yapma, çocuklara yazık onları bu ortama mecbur bırakmaKzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
Ne? !Eşim benmle evliyken bir daha evlendi ve şimdi benden çocuk istemiyor ben istiyorm ama o istemyor
kadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.İyi günler ben evliyim ve 6yasında kızım vat eşim. İkinci evliligi yaptı benmle beraber olurken çok sıkı korunuyor ama ben çoçuk istyorum nasıl yapablirim
spermlerini alın havaya atın ve sonra altında durun.Kzım anlamıyormusun sen biz evliyiz onunla resmi nikalı adam imam nikahlı evlenmş bizim doguda bu normal sen anlamyorsn ben kuma degilm ewt senın deyımnle metres yapmış ama ben hamile kalıp eşimle sehir degişterecem eşim dem çocuk istyorm isteksz o sadece bana bu konuda yardmcı olmanızı istyorm
Durum böyle değil sanki. Konu sahibi pek açık anlatmamış ama çoğunluk kadının üstüne kuma geldi olarak anladık.kadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.
ve 2. evliliginiz tadına bir doyun sonra gebe kalsanız ?? kızınız içinde zor. annesi başka bir adamla evlenmiş. ister istemez göstermesede bir içinde muhakkak fırtınalar kopuyoırdur. daha bunu atlatamadan bir de bebek kardeşi dunyaya gelecek... 2 . şok.
Konu sahibinin 2. Evliliği değil, kocası başkasıyla berabermis, dini nikahlı.kadın erkek aynı anda aynı kararı vermeli. tek senin istemenle cocuk olamaz.
ve 2. evliliginiz tadına bir doyun sonra gebe kalsanız ?? kızınız içinde zor. annesi başka bir adamla evlenmiş. ister istemez göstermesede bir içinde muhakkak fırtınalar kopuyoırdur. daha bunu atlatamadan bir de bebek kardeşi dunyaya gelecek... 2 . şok.
vay şu marjinal ilişkilerinize de doğu kılıfını uydurmayın,
adam iki hatunla gününü gün ediyor,
hatunlar hala adamdan çocuk yapmaya çalışıyor,
ama bizim doğuda şöyle böyle
yok öyle bişey arkadaş,benim çevremde o kadar doğulu var hiçbiri eşini başkalarıyla paylaşmıyor, hatta başkasına yan gözle bakmasını kabullenemeyecek kadar kıskanç ve ihaneti kaldıramayacak kadar onurlular. bunların doğululuğu tırt mı oluyor şimdi?
cok güldürdün beni yaspermlerini alın havaya atın ve sonra altında durun.
Artık hangisi çarparsa ona göre erkek ya da kız.
Şimdiden saglıklı büyüt tatlım, çok şekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?