• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyoruz ama kararsızım..

Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden

Eşimle ben 2 senelik evliyiz. Eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Ve ben de istiyorum. Fakat bir konuda çekincem var

Çevremde gördüğüm kadınların çoğu, doğum yaptıktan sonra en az 10 kilo alıyor. Şimdi bunu görünce, ben zaten kilolu bir kadın olarak, geri dönülemez şekilde iyice kilo almaktan çekiniyorum. İşte bu yüzden kararsız kalıyorum çocuk konusunda

Ama bir taraftan da bazı kadınlar görüyorum. 3 çocuğu var fakat kadın gayet fit. Bunu görünce düşünüyorum, o da kadın, o da kadın. Nasıl biri kilo alıyor biri fit kalıyor

Acaba doğum yaptıktan sonra kilo almak doğal bir şey mi, yoksa bazı kadınlar doğum yapmayı aldığı kilolar için bir bahane olarak mı kullanıyor.

Ben de yapsam mutlaka kilo alır mıyım, yoksa kendime dikkat edersem fit kalabilir miyim. Yorumlarınızı bekliyorum
78 le hamile kaldım yani etrafima güvenip sen hamilesin ye modunda değildim benim ve çocuğun sağlığına yarayan şeyleri yedim onlarda zaten kilo yapmayan şeyler doğum yapalı 18 gün oldu hamile kaldığım kiloma geldim bile bir sağlık probleminiz varmı bilemiyorum öncesinde doktora giderek diyeyisyen eşliğinde hamileliğinize devam edip sağlıklı bir gebelik geçirebilirsiniz

Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden

Eşimle ben 2 senelik evliyiz. Eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Ve ben de istiyorum. Fakat bir konuda çekincem var

Çevremde gördüğüm kadınların çoğu, doğum yaptıktan sonra en az 10 kilo alıyor. Şimdi bunu görünce, ben zaten kilolu bir kadın olarak, geri dönülemez şekilde iyice kilo almaktan çekiniyorum. İşte bu yüzden kararsız kalıyorum çocuk konusunda

Ama bir taraftan da bazı kadınlar görüyorum. 3 çocuğu var fakat kadın gayet fit. Bunu görünce düşünüyorum, o da kadın, o da kadın. Nasıl biri kilo alıyor biri fit kalıyor

Acaba doğum yaptıktan sonra kilo almak doğal bir şey mi, yoksa bazı kadınlar doğum yapmayı aldığı kilolar için bir bahane olarak mı kullanıyor.

Ben de yapsam mutlaka kilo alır mıyım, yoksa kendime dikkat edersem fit kalabilir miyim. Yorumlarınızı bekliyorum
Ben geldim
Sebebi şu
Açken çocuk bakmak çok zor 😂
Tahammülüm azalıyor
Çocuklara kızmamak için yiyordum 😂
Ta ki şimdi 5 kg verdim 10 kg daha vermek istiyorum 😎
Çünkü artık açken çocuklara tahammül edebiliyorum 😂

Hamile kalana kadr biraz zayiflayin oncelikle on kilo falan vermeyi deneyin maddiyat varsa diyetisyen ile hamileligi gecirin en fazla 12-13 kilo alirsiniz sonra zaten dogumdan hemen sonra 10 kilo kendisi gidyor sonrasi sizin iradeniz saglijli yasama yonelmeniz sutum olsun diye surekli yemezseniz kilo almazsiniz bakimli olmak isteyen olur turklerde hamileyim deli gibi yiyeyim sonrasindada kilo vermek icin hicbir caba gostermeyeyim ama zayif olayim istegi var boyle bisey yok emek olmadan hicbisey olmaz dogum sonrasi alirsiniz bebegi yuryus yaparsiniz korse giyersiniz saglikli beslenirsniz o kilolar gider. İki hamileligimdede 22-24 kilo almis ve vermis biri olarak yazdim :)

Back
X