- 3 Nisan 2023
- 2.319
- 4.634
- 63
- 25
- Konu Sahibi doganinkizi34
Metabolizma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bir taraftan da bazı kadınlar görüyorum. 3 çocuğu var fakat kadın gayet fit. Bunu görünce düşünüyorum, o da kadın, o da kadın. Nasıl biri kilo alıyor biri fit kalıyor
Acaba doğum yaptıktan sonra kilo almak doğal bir şey mi, yoksa bazı kadınlar doğum yapmayı aldığı kilolar için bir bahane olarak mı kullanıyor.
Zorla yürüyüşe gitmek zorunda kalmak ve hamilelik sürecinde dahi sadece 5 kilo almaya özen göstermek de normal gelmedi bana minimum 8-9 kilo alınmalı denilirken hem de. Çift olarak bu derece aşırı dikkat etmenizin hastalık vs gibi bir durumdan kaynaklı sağlık sebebi mi var acaba?Biraz bünye biraz irade meselesi. Ben mesela son ayima girdim ve 5kilo aldım bunun 3 kilosu bebek zaten şu an. Ama eşimin de sayesinde çok dikkatli beslendim. Benim canım istediginde eşim frenledi pasta börek konusunda ve beni zorla da olsa nerdeyse her gün yürüyüşe götürdü. Hep çok soylendim ama iyiki yapmış diyorum. Bunları yapabilirsiniz çok kilo almadan süreci tamamlarsiniz ama dediğim gibi irade çok önemli.
Diğer başlığıma da aynı şeyi yazmıştınız. Nasıl istiyorsanız öyle düşünün. Yeter ki benim başlıklarıma bir daha yorum yazmayınKonu fake bu üyenin fake olduğunu düşünüyorum. Boşuna cevap vermeyin aklınca dalga geçiyor
Abartmayın isterseniz.Kilo da alınabilir.Vucutta çatlak da oluşabilir.Sezaryen dikişi karnı da sonuçta dünyaya bir canlı getiriyorsunuz.Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden
Eşimle ben 2 senelik evliyiz. Eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Ve ben de istiyorum. Fakat bir konuda çekincem var
Çevremde gördüğüm kadınların çoğu, doğum yaptıktan sonra en az 10 kilo alıyor. Şimdi bunu görünce, ben zaten kilolu bir kadın olarak, geri dönülemez şekilde iyice kilo almaktan çekiniyorum. İşte bu yüzden kararsız kalıyorum çocuk konusunda
Ama bir taraftan da bazı kadınlar görüyorum. 3 çocuğu var fakat kadın gayet fit. Bunu görünce düşünüyorum, o da kadın, o da kadın. Nasıl biri kilo alıyor biri fit kalıyor
Acaba doğum yaptıktan sonra kilo almak doğal bir şey mi, yoksa bazı kadınlar doğum yapmayı aldığı kilolar için bir bahane olarak mı kullanıyor.
Ben de yapsam mutlaka kilo alır mıyım, yoksa kendime dikkat edersem fit kalabilir miyim. Yorumlarınızı bekliyorum
Vücudunuz kilo almaya müsaitse alırsınız tabi ki. Herkesin yapısı farklı.Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden
Eşimle ben 2 senelik evliyiz. Eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Ve ben de istiyorum. Fakat bir konuda çekincem var
Çevremde gördüğüm kadınların çoğu, doğum yaptıktan sonra en az 10 kilo alıyor. Şimdi bunu görünce, ben zaten kilolu bir kadın olarak, geri dönülemez şekilde iyice kilo almaktan çekiniyorum. İşte bu yüzden kararsız kalıyorum çocuk konusunda
Ben de yapsam mutlaka kilo alır mıyım, yoksa kendime dikkat edersem fit kalabilir miyim. Yorumlarınızı bekliyorum
+14 aldim her iki gebeligimde. Doğumda 5 6 kilo gidiyor zaten. Bünyeye göre değişmekle birlikte iki yılda vücut kendini topluyor. Bazi kadınlar annelik icgudusuyle sut olsun diye gereğinden fazla yiyip tekrar kilo alabiliyorlar, bu da irade ve bilgiyle ilgili bir durum. Duzenli yürüyüş ve biraz dikkatle şu anda doğum öncesi kilomdayim. Hafif göbeğim dışında bir şikayetim yok. Spor yapsam o da gidecek ama belim ağrıyor, sadece yürüyüş yapabiliyorum. Kilo vermenin bir sağlık sorunu yoksa irade işi olduğunu düşünüyorum...Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden
Ama abla da çik dirist diil bunu da ekleyelim. Evlenene kadar beni kimse almaz diye sen diyet yap yap sonra +25Evlenirken ben böyle mi aldım seni, ayı gibi oldun, yeme artık diyen bir yaşam formundan üremeyi mi düşünüyorsunuz? Neden? Boşuna kafa yormuşsunuz bu kadar kilo üzerine. Kilo bu, alınır da verilir de. Ama geri zekalı bir koca kolay kolay alınıp verilmiyor işte.
Evlenirken ben böyle mi aldım seni, ayı gibi oldun, yeme artık diyen bir yaşam formundan üremeyi mi düşünüyorsunuz? Neden? Boşuna kafa yormuşsunuz bu kadar kilo üzerine. Kilo bu, alınır da verilir de. Ama geri zekalı bir koca kolay kolay alınıp verilmiyor işte.
konu sahibi troll ya ciddiye almayın. Yabancı bir instagirlü profil fotosu yapmış, diğer konuda bu benim evlenmeden önceki halim dedi yarıldımAma abla da çik dirist diil bunu da ekleyelim. Evlenene kadar beni kimse almaz diye sen diyet yap yap sonra +25
14 kilo aldim hamileligim boyunca dogumdan 20 gün sonra 12 kilosunu vermiş durumdaydım, suan 24 günlük anneyim +2 kilo kaldı üzerimde, elbet verilir.Merhabalar. Ben daha önce açtığım bir başlıkta kilo sorunumdan bahsetmiştim. Şimdi başka bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden
Deme bari bacım buluyo bu fbi arkadaşlarkonu sahibi troll ya ciddiye almayın. Yabancı bir instagirlü profil fotosu yapmış, diğer konuda bu benim evlenmeden önceki halim dedi yarıldım![]()