- 24 Mayıs 2023
- 223
- 209
- 18
- 34
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
-
Amacı sizi deli etmek bence itibar etmeyinArkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
Arkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
Sizin yalvarmanızı ya da asıl gücün kimde olduğunu bilmenizi isteyip gözdağı vermek istemiş ama çocuklara üzerinden yapılan korkunç bir manipülasyonArkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
Hani gideceğim mutlaka çok korkuyorum ama mahkeme ile mi alırım mahkeme mi açılır yoksa gıder polisler mi alır hemen mahkeme süreçler çok uzun suruyorya oyuzden korktum açıkçasıÖnce bir sakin olun bekleyin saati. Getirmezse karakola gidersiniz.
İnşallah çok panikledim birden elim ayağım titriyorAmacı sizi deli etmek bence itibar etmeyin
Hakkınızı helal edin lütfen bende çok korktum beni engellediğini görünce çocukları alır almaz engellemiş çünkü aklım çıktıBaşlığı görünce ödüm koptu çocuğunuzu tanımadığınız birileri kaçırdı sandım. Sakin olun ve yasal saatin dolmasını bekleyin.
Bilginiz var mi acaba rica etsem polisler hemen gider alır mi yoksa mahkeme yolu ile mi oluyor biliyormusunuzBencesaatine kadar bekleyin olmazsa polise gidersiniz.
Amacı bu zaten canım benim, basit Türk dizilerindeki hareketler bunlar, kaçırsa nereye gidecek. Mutlaka bulunur. Ama seninki ünlü bir şirketin cio su ise orası ayrı tabi, maddi olarak çapı belliyse korkma hiçİnşallah çok panikledim birden elim ayağım titriyor
Belki çocuklarla vakit geçirirken aramayın diye engellemiştir en kötü senaryoyu düşünmeyinHakkınızı helal edin lütfen bende çok korktum beni engellediğini görünce çocukları alır almaz engellemiş çünkü aklım çıktı
Kesinlikle çok haklısınız alsa gitse aklım çıkıyor saatinde al saatinde getir dedim çocukları diye aramızda kavga çıktı. Daha doğrusu bu bize maddi olarak yardımcı oluyor çocuklarıma ama çocukları da saat kurallarına uymayıp alıyor. Bende seslenmedim hani tamam babası ıstedıgı gibi gorebılır çocukları sevıyor diye ama sonrasında beni ezmeye çalıştı devamlı suistimal etti beni. zoruma gitti oyuzden saatinde alıp saatinde getirmesini ve maddi hiçbirşey yapma bize madem dedim kavga buyuzden çıktı alır almaz engellemiş beniSizin yalvarmanızı ya da asıl gücün kimde olduğunu bilmenizi isteyip gözdağı vermek istemiş ama çocuklara üzerinden yapılan korkunç bir manipülasyon
Hayır ünlü birisi değil. Maddi olarak normal çalışan birisi. Maddi olarak çok aşırı iyi deıl durumu.Amacı bu zaten canım benim, basit Türk dizilerindeki hareketler bunlar, kaçırsa nereye gidecek. Mutlaka bulunur. Ama seninki ünlü bir şirketin cio su ise orası ayrı tabi, maddi olarak çapı belliyse korkma hiç
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim bir umut yazdım buradakı arkadaşlar çok yardımcı oluyor çünkü hepınız çok sağolun 5 e kadar beklemeyı düşünüyorum bende ama hani asıl merak ettiğim 5 de getırmezse polıs hemen mi alır mahkeme mi açılır dıye korktumBelki çocuklarla vakit geçirirken aramayın diye engellemiştir en kötü senaryoyu düşünmeyin
Babalarını ara, çocuklardan birinin ilacı var, vermeyi unuttum saat tam 2de içmesi gerekiyor de. Ama kavga etmeden sakince söyle, unuttumuşum kusura bakma de, oflama poflama telefonda. Hatta tatlı tatlı konuş, nerdesiniz ben geleyim beraber tatlı yeriz çocuklara değişiklik olur de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?