evet gerçektençok zor her çocuğun kişiliği farklı oyüzden annelerin birbirlerini çocuğunun terbiyesiyle ilgili eleştirmesi beni üzüyo.kimse dört dörtlük değildir..
ben burdakilerin cogu gibi dusunmuyorum...
cocuk onlar ya kavga da ederler iki dakka sonra barisip oynarlar ben cok fazka asiri koruyucu titizlenen annelerede gicik oluyorum
tamam cocugunu tabiki koruyup kollayacaksin yanlisi dogruyu ogreteceksin ama cocuklarin kavgasi normaldir o zamn otursun cikmasin.biyere..
kimseyi eleştirmek istemem ama arkadaşımla sorunumuzda biraz onun abartı tutumuyla oluyo asla çocuğu hırpalandığı için kızdına üzüldüne lafım yok.ama bişey varsa önce onun çocuğu dokunmala o ilk olarak oynamalı bişeye dokunmak istiyosa kesinlikle dokunur.bu bana yanlış geliyo kimse onun çocuğuna yapmna etme diyemez çok ciddi tavır takınır ama hayat öyle el bebek gül bebek sürmüyoki..
kimseyi eleştirmek istemem ama arkadaşımla sorunumuzda biraz onun abartı tutumuyla oluyo asla çocuğu hırpalandığı için kızdına üzüldüne lafım yok.ama bişey varsa önce onun çocuğu dokunmala o ilk olarak oynamalı bişeye dokunmak istiyosa kesinlikle dokunur.bu bana yanlış geliyo kimse onun çocuğuna yapmna etme diyemez çok ciddi tavır takınır ama hayat öyle el bebek gül bebek sürmüyoki..
size katılıyorum.ama ben arkadaşıma böyle anlatsam yanlış anlar yapı itibariyle alıngan birisi.davranışlarımla bunu ona alatcam artık.Bunları arkadaşına da söyle. Kendi de çok yanlış davranıyor. Önce hep onun çocuğu olsun istiyor, çocuğunun paylaşma sorunu kendi eseri.
Dünyada tek çocuk kendi çocuğunu gören böyle buldumcuk annelerden hiç hazetmiyorum.
Eğer anlattığın gibi biriyse eğer onun çocuğu zarar veren taraf olsaydı, zannetmiyorum ki çocuğunu uyarsın sorun etsin, çocuk onlar deyip geçiştirirdi.
çocuğunuz küçük olduğu için onu dövmeniz de ona kızmanız da pek fayda etmez.O yaşlarda kendi bildiğini okur.Benim oğlum da 3-4 yaşlarına kadar hırçın,aksi,paylaşmayı bilmezdi.Hiçbir şey çözüm olmazdı.Eve misafir geleceğinde veya biz gideceğimizde inanılmaz gerilirdim.Hatta ablamın çocuğuyla kavgaya tutuşmuştu da onu da beceremediler zaten beraber oturp gülmüştük.Şimdi oğlum 6 yaşında ve çok şükür uyumlu.Başkaları üzülecek darılacak diye yıpratmayın kendinizi.Bir de başkalarıyla kıyaslayıp canınızı sıkmayın.Zamanında görümcemin eltimin çocuklarıyla kıyaslarlardı.Oğlum şimdi hepsinden daha sakin,paylaşımcı. en değerli varlığımız onlar zamanla düzelir.Kolaylıklar...
anlatamıyorum galiba ben ne kendimi nede oğlumu haklı görmüyorum ve tekrar söylüyorum yapma etme demekten ilerisini yapıyorum.ama karşı taraftanda yardımcı olmasını bekliyorum çocuğuna paylaşması gerektiğini anlatabilir yada bi müdet görüşmeyelim denilebilir.biz o kavgalara rağmen görüşmeye devam ediyoruz ben hem kendime hem arkadaşıma kızıyorum.
tamamen işinize gelen yorumlara eyvallah edip istemediğiniz yorumlar karşısında ANLATAMIYORUM GALİBA!!!! yooo ben gayet iyi anlıyorumda szi anlamıyorsunuz.
çocuğunuz başka birini hırpalıyo üstelik o çocuk ve annesi haksız niye çocuğunu el bebek gül bebek yetiştirdi diye....
eğer çocuğunuz başka birine rahatsızlık verşyorsa tek çare o çocukla sizinkini bir araya getirmemek.getiriyosanızda çocuğunuzu iyi tembihleyip olacak sıkıntıları önlemek.
ayrıca ben size sizin çocuğunuz hırpalansa ne olur diye sormuştum.ama dövdüğü halde neredeyse karşı tarafı suçlarke dövülen siz olsaydınız heralde annesiyle kavga ederdiniz.
ısrarla soruyosunuz cevap vereyim size`,benim oğlumunda hırpalandığı zamanlar oldu arkadaşı bikeresinde kulağını okadar çok çekmiştiki 2gün kulağı ağrıdı.ben naptım gidip annesinemi kızdım yada o çocuğamı bağırdım.hayır tabikide annesinin ne suçu var.baktım gördüm kavgalar çoğalıyo 2ayda bi görüştüm oldu bitti şu anda hiç bi sorun yok.hem siz ısrarla benim arkadaşımın koruyucu yanına kızdığımı düşünüyosunuz.ama ben şuna kızıyorumçocuklar bağırıyolar birbirlerine arkadaşım yapmayın hadi bi oyun oynayalım dicene kızıyla beraber oğluma bağırıyo.o araya girip bağırınca benimki iyice bağırmaya başlıyo hırs yapıp vurmak istiyo.halbuki o anda dikkatlerini başka yöne çekmeye çalışsak herşey daha farklı olur.
Hep bu tuhaf ve saçma sözü duymuşumdur "ailedenmi karakterdenmi"!!!peki haımefendi ben size soruyorum bi çocuk hırzızlık yapıyosa bu illaki ailedenmi gelir misal veriyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?