Çocuk kayinvalidede kalır mı?

Anneligi sorgulayacak birsey yok
Son derece guveniyormussunuz iyi insanlarmis ne varki bunda birde oglunuz kendisi kalmak istemis zorla aglayarak biraksaniz hadi ozaman olmamis keske birakmasaydiniz derim ama cocuk kendisj istemis babaannesi sonucta yabanci degil anneniz biraz kiskanmis olabilir

Aa evet bak yarın kız kardeşime gideceğim, kesin der yine nasıl bıraktın diye. Ben de bu cümleyi diyeyim artık :)) kimse çocuğu annesinden daha çok düşünemez diye. :)) Teşekkürler

Çocuğu yoksa, evli değilse söylemeyin. Kırılabilir.

Kv cok cok iyidir sukurler olsun. Torun bakma konusunda da cok hevesliler esimin diger yegenleri zaman zaman kalırlar uzun surelerde. 2-3 yaslarindan itibaren bakiyolar bu sekilde ara ara. Bakıyorum gercekten bende biraksam beni asla aramaz oglum ama birakabilir miyim hayır.. teklif ediyolar ama esiminde benimde cevabimiz net hayır. Çünkü ciddi anlamda aklımız kalır biz yokken eve biri gelir ne biliyim disarda biriyle karşılaşılir bisey olur kimsenin niyetini bilemeyiz. Biz yanindayken en guvende olur gibime geliyor.
Devir artik o kadar kötü oldu ki ben cocugum yanimda olmazsa gercekten hep aklim hep onda kalır. Ama siz guvenmissiniz ki birakmissiniz bence sorgulatmayin ailenizede. Kimseyi ilgilendirmezki

Keşke benim.oglanda kalsa bende bıraksam KV den memnunsaniz neden olamsin ki bende rahmetli babanemde çok kalırdım bayilirdim hatta 6/7 yaslarindayken

Ben fesatlık sezdim annemizle kızkardeşiniz de

Bağımlı çocuklar yetiştirenlere bu büyük ebeveynlerde kalma durumu akıl almaz geliyor. Çocuklarda bir sorun yok bu arada anneler bağımlı, anneler bağımlı olunca çokukların da ayarlarını bozup anne bağımlısı, özgüveni düşük, yalnız bir iş yapamayan, annesinin eteğinin altına saklanan çocuklar çıkarıyorlar ortaya. Sonra bu çocuklar bağımlı yetişkinlere dönüşüyor. Arkadaşsızlıktan şikayet edenler, özgüven problemleri olanlar, sevgilisine bağımlı olup her türlü eziyete katlananlar... sürer gider.

En iyisini yapmışsınız, süre uzun değil, çocuk mutlu, arkanızdan ağlamamış, keyfi yerinde. Özgüveni yüksek ve sosyal bir çocuk yetiştirdiğiniz için tebrik ederim sizi.

Yazdığınız gibi davraniyorsa birakirdim
Çocuk hem akraba çocuklarıyla hoş vakit geçirirdi
Biz hic çocukken kalmadik mi sanki ne evlenirdim kuzenlerle bir araya gelince
Benim KV asla bu anlattığıniz gibi degil o yüzden BN birakmazdim
Ama siz bırakın gönül rahatligiyla

Son düzenleme:
kızmayın ama anneniz kıskanmış torununu babaanneden
anne babadan hiç ayrılmayan çocuklar daha tutuk yapışık yaşıyor anne babaya genelde
yaşı da büyük.. arada bırakmak iyidir
hee özlenir burunda tüter o ayrı
Allah kötü ayrılıklar göstermesin
benim 13 yaşındaki kızım da nerdeyse 2 haftadır köyde babaannede o bile özleniyor koca kız olmasına rağmen :)

yeter ki babaanne kendinden baka kimseye emanet etmesin çocuğunuzu

Eger cocugunuzq iyi goz kulak olan biriyse kayinvalideniz ben birakirim. Cocuknkalabalikta daha sosyal olur

Ben de bırakıyorum kızımı hatta kendisi istiyor anneannesinde ve babaannesinde kalmayı. İtiraz etmem asla. Babaanne şımartmaz kuralcıdır. Ama anneanne esnektir her konuda. O sebeple anneannede kalmayı tercih eder genelde. Bence çocuk istiyorsa eğer kalmayı kişisel gelişimi açısından da iyi oluyor. Bize bağlı ama bağımlı olmayan çocuklar yetiştirmeliyiz. Anneanne babaanne de bir kültürdür. Hayattalarsa ve çocukla da ilgileniyorlarsa bence en büyük şanstır. Çok şükür. Boşanmama rağmen hep söylerim. Kayınvalidem en büyük şansım benim. Allah korusun bana bir şey olsa onlarla yaşayacak.

Ne on günü biz 2 ay fln kalırdik halalarda amcafa fln gezerdik
Çok eglenirdik anne babadan görmediğim ilgiyi görürdüm keşke p günlere dönsek geri

5 yaşında çocuk, laftan sözden herşeyden anlar. Benim oğlum 3 yaşını yeni doldurdu. Kayıvalidemle yürüme mesafesinde oturuyoruz. Bu kış yatıya filan bırakmayı düşünüyorum arada sırada alışsın diye. Belki seneye yazlığa 3-4 gün önceden gönderirim falan diye düşündüm. Babaanne konusunda inanılmaz rahat içim. Biraz şımartıyorlar ama olsun o kadar artık :)

Ama kızım var 16 aylık. Asla ve asla bırakmam. Daha anne kuzusu, kıyamam. Büyüyüp rengini belli edinceye kadar koynumda kalacak. Ne zaman abisi gibi annesiz kalmaya hazır hissederse o zaman onu da gönderirim seve seve.

iyi bakıldığını ve yük olmadığını düşünüyorsam ben de bırakırdım sanırım.

Kesinlikle. Tatilleri iple çekerdim. Babaannem için. Ah keşke hayatta olsa.
Ahhhh bnde ayni şekil de hala kızlarıyla acardik kral tv yi babaaannem ayrı bir odasında bizim için TV aldiydi orda petek dincoz Nalan acemi balık fln oyun oynardık kapıda kostururduk
Kola kapağından pasta yapardikk

bence çok güzel birşey. hem akranı olan akrabaları orda hem de babaanne, hala sevgisi görüyor. bence çocukların sağlıklı gelişimi için böyle ortamlarda bulunmaları lazım.
zaten mutsuz olsa kendisi kalmak istemezdi.

Aslında anlattığınız şartlarda bırakılabilir geldi Kv yi çok iyi anlatmışsınız, çocuğunuz mutluysa güveniyorsanız o evdeki herkese bırakabilirsiniz. Çocuğa da değişiklik olur.

Biraz özlem de iyi gelir iyi insanlarsa bence sorun yok esinizlevakit geçirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…