- 5 Temmuz 2019
- 300
- 339
- 18
- 34
Anneligi sorgulayacak birsey yokMerhaba hanımlar
Benim 5 yaşında bir oğlum var ve bayramda kayinvalidemler gittiğimizde onların olduğu şehirde biraktim. 5 gün kadar sonra benim yaşadığım şehre gelecekler zaten. O zamana kadar oğlum orada.
Şimdi durumu şöyle aciklayayim.. benim kayınvalidem çok çok çok şükür ki (maşallah da diyeyim:) ) çok hoş bir insan. Oğluma iki yil öncede gelip bakmisti. Okuma yazma bilmez ama bir çok okumustan daha bilgilidir ve ilgilidir. Oğlumla olmayı çok seviyor, oglum da babaannesini, onla olmayi çok sever. Hatta annemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ben kayinvalideme çocuğu bırakıp çıksam evden anneme verdiğinden daha rahat oluyor içim. Annem de çok ilgilidir ama söylenir, oğlun şöyle yaptı böyle yaptı diye. Her neyse kayinvalideme güvendiğim kısmı açıklamış oldum :)
Kayinvalidemlere de gorumcelerim gelmişti ve ev kreş gibiydi :)) benim oğlumla 9 küçük çocuk vardı bayramda :)) haliyle oğlum gelmek istemedi. Ona acikladim bir süre ayrı kalacağız yine de kalmak istiyor musun diye, evet dedi. Kayınvalidem de ozlersen ya da ozlerse hemen getiririm merak etme dedi. Mesafe 2 saat değil.
Şimdi mesele şu , bütün bu şartlar altında siz olsanız 10 gün bırakır miydiniz çocuğunuzu? Benim içim çok rahat, günde iki kez görüntülü konuşuyoruz filan. Gorumcelerim de kayınvalidem de harika insanlar. Çoluk çocuk bir arada sürekli geziyorlar. Ama benim annem bana kızıyor bıraktık diye, kız kardeşim anneligimi sorguluyor.
Çok uzun oldu farkindayim, kusura bakmayın. Sadece aciklamaya çalışmak istedim. Fikirleriniz benim için önemli.
Aa evet bak yarın kız kardeşime gideceğim, kesin der yine nasıl bıraktın diye. Ben de bu cümleyi diyeyim artık :)) kimse çocuğu annesinden daha çok düşünemez diye. :)) Teşekkürler
O da bir anne. İnceliginiz icin çok çok teşekkür ederim. :)Çocuğu yoksa, evli değilse söylemeyin. Kırılabilir.
Ben fesatlık sezdim annemizle kızkardeşiniz deBen de aşırı özledim. Yatağında yattim geçen gün. Sürekli videolarında bakiyorum. Şebek diye seviyorum :))
Annemler çok üstüme geliyor. Her gün arayıp sen nasıl bıraktın o küçük çocuğu diyorlar. Kız kardeşim ablam çok rahat filan diyor. Sinir ettiler beni.
Merhaba hanımlar
Benim 5 yaşında bir oğlum var ve bayramda kayinvalidemler gittiğimizde onların olduğu şehirde biraktim. 5 gün kadar sonra benim yaşadığım şehre gelecekler zaten. O zamana kadar oğlum orada.
Şimdi durumu şöyle aciklayayim.. benim kayınvalidem çok çok çok şükür ki (maşallah da diyeyim:) ) çok hoş bir insan. Oğluma iki yil öncede gelip bakmisti. Okuma yazma bilmez ama bir çok okumustan daha bilgilidir ve ilgilidir. Oğlumla olmayı çok seviyor, oglum da babaannesini, onla olmayi çok sever. Hatta annemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ben kayinvalideme çocuğu bırakıp çıksam evden anneme verdiğinden daha rahat oluyor içim. Annem de çok ilgilidir ama söylenir, oğlun şöyle yaptı böyle yaptı diye. Her neyse kayinvalideme güvendiğim kısmı açıklamış oldum :)
Kayinvalidemlere de gorumcelerim gelmişti ve ev kreş gibiydi :)) benim oğlumla 9 küçük çocuk vardı bayramda :)) haliyle oğlum gelmek istemedi. Ona acikladim bir süre ayrı kalacağız yine de kalmak istiyor musun diye, evet dedi. Kayınvalidem de ozlersen ya da ozlerse hemen getiririm merak etme dedi. Mesafe 2 saat değil.
Şimdi mesele şu , bütün bu şartlar altında siz olsanız 10 gün bırakır miydiniz çocuğunuzu? Benim içim çok rahat, günde iki kez görüntülü konuşuyoruz filan. Gorumcelerim de kayınvalidem de harika insanlar. Çoluk çocuk bir arada sürekli geziyorlar. Ama benim annem bana kızıyor bıraktık diye, kız kardeşim anneligimi sorguluyor.
Çok uzun oldu farkindayim, kusura bakmayın. Sadece aciklamaya çalışmak istedim. Fikirleriniz benim için önemli.
Yazdığınız gibi davraniyorsa birakirdimMerhaba hanımlar
Kv cok cok iyidir sukurler olsun. Torun bakma konusunda da cok hevesliler esimin diger yegenleri zaman zaman kalırlar uzun surelerde. 2-3 yaslarindan itibaren bakiyolar bu sekilde ara ara. Bakıyorum gercekten bende biraksam beni asla aramaz oglum ama birakabilir miyim hayır.. teklif ediyolar ama esiminde benimde cevabimiz net hayır. Çünkü ciddi anlamda aklımız kalır biz yokken eve biri gelir ne biliyim disarda biriyle karşılaşılir bisey olur kimsenin niyetini bilemeyiz. Biz yanindayken en guvende olur gibime geliyor.
Devir artik o kadar kötü oldu ki ben cocugum yanimda olmazsa gercekten hep aklim hep onda kalır. Ama siz guvenmissiniz ki birakmissiniz bence sorgulatmayin ailenizede. Kimseyi ilgilendirmezki
Ne on günü biz 2 ay fln kalırdik halalarda amcafa fln gezerdik
Çok eglenirdik anne babadan görmediğim ilgiyi görürdüm keşke p günlere dönsek geri
Ahhhh bnde ayni şekil de hala kızlarıyla acardik kral tv yi babaaannem ayrı bir odasında bizim için TV aldiydi orda petek dincoz Nalan acemi balık fln oyun oynardık kapıda kostururdukKesinlikle. Tatilleri iple çekerdim. Babaannem için. Ah keşke hayatta olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?