Çocuk kayinvalidede kalır mı?

Bu şekilde çevreden soyutlayarak çocuk büyüten birinin sizi yargılaması normal değil mi?

Ben de bırakırken zorlanırım eminim. Benimki daha 3 yaşında zaten. Ama güvende olacağını, iyi bakılacağını bildiğim yerde 5 6 yaşında bırakırım.

Zaten çalışan anneyim günün en az 12 saati kv bakıyor. Hasta veya tatilde olduğunda annem bakıyor. Gündüz ve gece bırakmak farklı gibi görünüyor ama aslında pek değil..
Bu sene bayramda köye gittik oğlum orada çok eğlendi. Evde telefon isteyen çocuk orada hiç oturmadı.
Bir kaç sene sonra aklı erince çok yormayacak zamanlarında anneannesiyle gönderebilirim.

Dediğiniz şartlarda 5 yaş çocuğu kalır hiç takılmayın bende ananemde yaz tatilinde 10 gün 15 gün kalırdım en güzel çocukluk anılarım onlarkendileri bakmak istiyolarsa siz de güveniyosanız hiç takılmayın bırakın kalsın

Ben olsam bırakırım. 5 yaşında çocuk küçük değil artık. Onun da sosyalleşmesi lazım. Akrabalarıyla bağ kurması lazım.

Çocuklar arasında kavga da gelişim çağında çok normal bir durum yalnız.
Uzmanlar bu mücadelenin çocukları hayata daha iyi adapte ettirdiğini düşünüyor.
Mesela kardeş kavgasını karışmamayı, birbirlerinin canını yakmaya başlamadan hemen ayırmamayı tavsiye ederler.

Oğlum ilk 2 yaş döneminde ondan 7 ay büyük olan kuzenine karşı biraz pasif kalırdı. Şimdi 3 yaşında ve birbirleriyle çok güzel oynuyorlar. Kavga da etseler yine birbirleriyle oynuyorlar.
Kalabalık bir ailede büyüdüğüm için küslük pek bilmem.

bırakılabilir tabi ki ama ben dayanamayacağım için bırakmazdım.Çünkü çok özelerdim.

5 yaş gayet küçük, çok küçük, kendisini savunacağı yaşta değil, bir korkutup sus dese susar.
Ben romantik düşünmek yerine hayatın gözümüzün önündeki gerçekleri gereği çoçuğumu kendimin olmadığı hiç bir yerde “hayati mecburiyet”olmadığı sürece yatılı bırakmam.
Madem amaç çocuğunuzu mutlu etmek Sizde kalsaydınız, çocuk sizinle gidip gelmesi gerektiğini öğrenmeli, anneliğinizi sorgulama hakkımız yok ama bırakılmaması gerektiği konusunda annenize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…