Çocuk kocam

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
28
Bilenler bilir en son ki konumu. En son eşimle bir kriz yasamistik ve babamı aramıştım ağlayarak. Babam eşimle yaklaşık yirmi dakika bol azarlamali bol nasihatli bir telefon görüşmesi yaptı. ( Sen kızımın işinden rahatsız oluyorsun ama senden önce de kızım çalışıyordu yeni mi rahatsız olsun, kızımın mesai saatleri senden öncede böyleydi vb) bu konuşma sürecinde eşim sadece tamam baba haklısın baba eyvallah baba vs başka bir şey çıkmadı ağzından fakat çok ağır geldi sanırım duydukları.

Bu süreci psikologla atlatmaya kararliydi. İşimi patronumu takıntı yaptığını hayatımızı mahvettigini kendisi de kabullendi. Sorun şu ki düzelmeye basladik fakat eşim aileme babama kin gutmeye başladı gibi hissediyorum. Halbuki ben babamı aramak zorunda kaldım eşim benimle yolda kavga ettiği için. Ağlayarak babanizi aradığınızı düşünün babanız ne yapar eşinize ya? Benim bu çocuk beyinli kocam asla bunları anlayamiyor. Ciddi manada aileme bilendigini hala kendinde kusur görmediğini hissediyorum

sizin arayı bulması için babanızı aramanızın kusurlu bir hareket olduğunu düşünmüyor musunuz?
Evet yapmamam gerek biliyorum fakat arayi bulsun diye aramadım babamı. Çaresiz kaldım. Eşim aynı konu yüzünden gunlerimizi zehir ediyor. Patronumu takıntı yaptı kıskanıyor. Ve insanların içinde benimle kavga etmekten çekinmiyor bense buna artık tahammül edemiyorum. Bu takıntı konusunda çift terapisi dahi aliyoruz. Kendisi de kabullendi takinti olduğunu. Neyse. O an sokakta beni eve götürmeye falan çalıştı ağladım babamı aradim

Bilenler bilir en son ki konumu. En son eşimle bir kriz yasamistik ve babamı aramıştım ağlayarak. Babam eşimle yaklaşık yirmi dakika bol azarlamali bol nasihatli bir telefon görüşmesi yaptı. ( Sen kızımın işinden rahatsız oluyorsun ama senden önce de kızım çalışıyordu yeni mi rahatsız olsun, kızımın mesai saatleri senden öncede böyleydi vb) bu konuşma sürecinde eşim sadece tamam baba haklısın baba eyvallah baba vs başka bir şey çıkmadı ağzından fakat çok ağır geldi sanırım duydukları.

Bu süreci psikologla atlatmaya kararliydi. İşimi patronumu takıntı yaptığını hayatımızı mahvettigini kendisi de kabullendi. Sorun şu ki düzelmeye basladik fakat eşim aileme babama kin gutmeye başladı gibi hissediyorum. Halbuki ben babamı aramak zorunda kaldım eşim benimle yolda kavga ettiği için. Ağlayarak babanizi aradığınızı düşünün babanız ne yapar eşinize ya? Benim bu çocuk beyinli kocam asla bunları anlayamiyor. Ciddi manada aileme bilendigini hala kendinde kusur görmediğini hissediyorum
Yeni evlendiğimizde yolda kavga etmiştik. Eşim benim annemi aramıştı. Annem "boşanacak seviyeye gelmedikçe bana bunları anlatma sakın" diyip kapattı. Hikaye burada bitti.

Evet yapmamam gerek biliyorum fakat arayi bulsun diye aramadım babamı. Çaresiz kaldım. Eşim aynı konu yüzünden gunlerimizi zehir ediyor. Patronumu takıntı yaptı kıskanıyor. Ve insanların içinde benimle kavga etmekten çekinmiyor bense buna artık tahammül edemiyorum. Bu takıntı konusunda çift terapisi dahi aliyoruz. Kendisi de kabullendi takinti olduğunu. Neyse. O an sokakta beni eve götürmeye falan çalıştı ağladım babamı aradim

Sizin yaptığınız saçmalık.
Babanızın eşinizle muhatap olması daha büyük saçmalık.
Ben babama şikayet etsem eşimi boşan der.

Babanızı bu işe karıştırarak, siz hazırladınız bu ortamı.Bir süre sonra bu ültimatomları ciddiye almayacak ve ailenizi zıt belleyecektir.

Ben birşey sorucam.Eşinizin bu davranışları göstermesine sebep olucak bir şey oldumu sarkıntılık, taciz veya size yavşamaya çalışan biri gibi yani onda bu kıskançlığı oluşturacak herhangi bir olay?Yanlış anlamayın olduysa ona göre tavsiyeler verelim yani o olayı aşamamış demektir önce onu aşması lazım o yüzden sordum.Önceki konularınızıda hatırlıyorum.

Benim ablamın eski nişanlısı annemi aramıştı bir kavga ettiklerinde şikayet etmek için. Babam bunu duyunca, "evlenecek kadar olgunlaşamamışlar demek ki, gelsin verin ne aldıysa böyle çocuk gibi şikayet edecek adama kızımı vermem ben" demişti. Yani anne baba gözünden aynen böyle çocuk gibi görünüyorsunuzdur. Şu an boşanacak olsam boşanma dilekçemizi vermeden anne babama haber vermezdim sanırım. Eğer boşanmıycaksak kimsenin diline düsmeye gerek yok.

Eşimle aramizdaki hicbir sorunu buvune kadar kimseye, hele de aileden birilerine asla yansitmadik. Tasvip etmedigim ve cok kizacagim bir hareket bu. Keza onun icin de oyle. Yalnizca bir kez cok buyuk kavga ettik ve aglayarak BENİM ANNEMİ aradi. Sikayet eder gibi degil, yardim istedi ,lutfen konusun kizinizla vs dedi. Ona bile cok kizdim ve hala başına kakar, söylenip dururum bu konuda. Affetmedim. Ama kendi annesini, kayinvalideyi arayip kavgamizi anlatsa kesinlikle sonu bosanma olurdu. Kocaniz az bile yapiyor. Siz yaptığınız seyi nasil savunursunuz

Ben de hiçbir bir şeyi düşünemeyen, kafasız bir adam sözkonusu falan sandım. Başlıktaki çocuk bence sizsiniz. Sırf sizi dinleyerek damada ayar mı verdi, yoksa ona da söz hakkı tanıdı mı babanız merak ettim

Yav siz adamdan çok şey bekliyorsunuz. Onun yaptıkları da az değil elbette ama aldığınız adam belli, bi anda Kenan İmirzalıoğlu formatında kibar saygılı biri olmayacak ki, terapi alıyormuş işte. Adamı telefonda çocuk gibi azarlattıysanız o da çocuk gibi triplenebilir. Az salın düzelecekse düzelir düzelmeyecekse düzelmez biraz zamana bırakıp üstüne de bu kadar yük bindirmeyin

Ay bi dakka önceki konuyu bilmiyorum, babanızı neden aradınız? Hayat memat meselesi değilse üçüncü kişileri karıştırmak size faydadan çok zarar getirir. Getirmiş de. Siz barışırsınız, onların kini öfkesi kalır. Neyse eşiniz terapi alıyormuş. Biraz zaman verin.

O meseleden sonra hangi arada duzeldiniz de kocaniz babaniza bilenmeye basladi.

Bu arada, bosanma evresine gelmeden babaya sikayetlenmek cok yanlis bir hareket ya da soyle daha net konusayim, bosanmayacaksaniz babanizi evliliginizin icine katmayin, sonuclari boyle oluyor iste.

Ben burada çocuksu bir tavır görmedim.Bilerek evlendiyse susması lazım yada size başka iş onerebilir.

Back
X