Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızıma karşı iyidir ama 1 gün daha makbul geliyor banaCumartesi akşam gidip pazar akşam alınması daha uygun gibi geldi bana. Ama o da babası eğer babalık konusunda bir sıkıntısı yoksa onun da vakit geçirmek hakkı
oda babası? ne demek ıkı gun asla duramam. Untumayın asla asla demeyın bu hayatta Allah korusun.Hanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında
Izin verme henüz çok küçük, beraber vakit geçirip geri sana bıraksın, geceleri anneyi arar o kuzucuk...Hanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında
Bebek gece uyumaz annesiz, önemli olan bebeğin psikolojisi...oda babası? ne demek ıkı gun asla duramam. Untumayın asla asla demeyın bu hayatta Allah korusun.
Hanfendi keydimden demiyorum onlarda biliyor kızımın bensiz uyumayacagımı şimdi böyle dirrettiği için duramayacağımı söylemek istedimoda babası? ne demek ıkı gun asla duramam. Untumayın asla asla demeyın bu hayatta Allah korusun.
oda babası? ne demek ıkı gun asla duramam. Untumayın asla asla demeyın bu hayatta Allah korusun.
Koca olamamis olabilir ama Eğer babalık görevini güzel bir şekilde yerine getiriyorsa çok değil. Sen bosaniyorsun diye çocuk babasından mi olsun ?Hanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında
Mahkeme esnasında niye bu durum hakkındaki görüşünüzü belirtmediniz?Hanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında
Mahkeme kararı öyle verildi ise süre olarak işi yokuşa sürer eşiIzin verme henüz çok küçük, beraber vakit geçirip geri sana bıraksın, geceleri anneyi arar o kuzucuk...
Şöyle ki biz daha mahkemeye başvurmadık. Yakın zamanda başvuracağız bu zamanda ayrı yaşıyoruz o da mahkemenin vereceği karara göre hareket edelim nasılsa haftada 2 gün bana verilir diyorMahkeme esnasında niye bu durum hakkındaki görüşünüzü belirtmediniz?
Kapıya polisle bile dayanır o çocuğu o süre zarfında alır hak kazanmış
Babası görecek mecbur ama durumu izah edin gece sizi isteyecek her türlü çocuk , anlaşma yoluna gidin eşinizle tersleşmeyin
Hayır daha mahkemeye vermedik arkadaşımın eşi avukat mahkeme haftada 1 eşine verir diyorMahkeme kararı öyle verildi ise süre olarak işi yokuşa sürer eşi![]()
Hayır daha mahkemeye vermedik arkadaşımın eşi avukat mahkeme haftada 1 eşine verir diyor
Şöyle ki biz daha mahkemeye başvurmadık. Yakın zamanda başvuracağız bu zamanda ayrı yaşıyoruz o da mahkemenin vereceği karara göre hareket edelim nasılsa haftada 2 gün bana verilir diyor
Bence de cok. Baba 2 yasindaki cocuga bakamaz. Kabul etmeyinHanımlar eşimle boşanma aşamasındayız. Bana mahkeme netleşen kadar haftada 2 gün çocuk bende kalacak diyor 2 gün çok değilmi ben kızımsız 2 gün asla duramam daha 2 yaşında