Çocuk konusunda benim gibi kararsız olan var mı?

3 yıldan önce çocuk yapmayı düşünmüyorum. 4 ayda hamile kalmak isteyenlere de acayip şaşırıyorum. önce bi karı kocanın birbirine alışıp iyice evliliklerini oturtmaları gerek bana göre

4 Aylık evliyim ve eşim baskı yapana kadar ertelemeyi düşünüyorum yerimseniben
Başbaşa kalabilmek birlikten olmanın keyfini yaşamak için çok bekledik
Biraz tadını çıkarmak istiyoruz

Merhaba arkadaşlar, ben de 2 yıllık evliyim. Çocuk konusunda çok kararsızım. Bir yanım olsun diyor, bir yanım daha dur...Yaşım küçük diyorum bazen bazen de erteleme...anlatabilmişimdir umarım...

Hala dusunuyorum.Esın korunma yontemlerını uygulamıyor.O acıkca ıstıyor ama ben kararsızım.

o isteğinden bizim gibi kararsızlara aşılasan nasıl süper olur...
Yaşım geçiyor,karar verip yapmam lazım yada tamamen vazgeçip bu konuyu kafamdam çıkarmam gerek.
Hiç bi zaman yapmıcam diyecek kadar da kararlı değilim.

şunu bilinki herkeste isteyince hemen olnuyor. binlerce bayan forumda takip ederseniz bundan dolay müzdarip...

şunu bilinki herkeste isteyince hemen olnuyor. binlerce bayan forumda takip ederseniz bundan dolay müzdarip...

çok haklısın, ama insan neyle karşılaşacağını bilemiyor işte. olmama ihtimali de var.hayırlısı olsun hepimizin hakkında ama ben biraz daha beklemek istiyorum...annelik çok büyük bir sorumluluk...küçüğüm daha çok küçüğüm....sırnaşık şey

oofffffffffffffffffff ben bıktım bu çocuk konusundan..hatta her geçen gün daha da uzaklaşıyorum diyebilirim..2 yıl oldu evleneli ama çocuk mocuk istemiyorum..eşime sorsanız o istiyor aileside istiyor..gırtlağımıza kadar borç içindeyiz birde..bankalara olan borçları kardeşim ödedi şimdi bankaya borç falan kalmadı ama kardeşime geri ödeyeceğiz ben bir an önce ödeyelim bitsin istiyorum..yine rahat değilim yine rahat değilim..kayınpedere 40 tl verecektik 5 ay boyunca veremedik..o da biliyor herşeyi, hatta verememe sebebimizide anlattım ,kayınvalidem bile duydu ama hala bir çocuk lafı geçiyor arada..yahuuu 40 tl yi bile 5 ay boyunca veremeyen insanlardan çocuk beklenirmi? borç var deseniz herkesin borcu var diyorlar..yahuuu babane herkesten..ben kendime bakarım..kapımı kapattığımda insanlar benim ne yaşadığımı biliyormu ki bana akıl veriyor...iş lafa gelince herkes herşeyi biliyor ama iş icraata gelince kimse ortada yok..ben bakamazsam yani maddi ve manevi olarak ,sanki onlar yardım edecek ve bakacak...bıktım artık bu çocuk konusundan...ağlayasım geliyor bazen..zaten manevi olarakta hazır hissetmiyorum kendimi..kendimi hiç iyi hissetmiyorum...zaten evlenene kadar8 yıl sıkıntı çektik..evlendik hala sıkıntı çekiyoruz..sanırım yılların birikimi oldu..kendimi boğulacakmış gibi hissediyorum ,daralıyorujm ,bunalıyorum ,yahuuu kimse beni anlamıyor..eşim bile anlamıyor.(((((((( ben biraz gezip eğlenmek ,hayatımı yaşamak istiyorum...hesap kitap yapmak istemiyorum...((((((ya çok şeymi istiyorummmmmmm.(((((((( neden kimse beni anlamıyor...bıktım herşeydennnn

nesrin kardeşim bnde 2 sene boyunca çocuk yapmadım istemedim ailevi sorunlar yüünden ama hep bi baskı vardı çocuk olsun die şimdi bi çocugum vr fakat herşey aynı deişen hiçbişe yok hayatımda hatta dahada kötüleşti diyebilirim.ama annelik dünyanın en güzel duygusu tabikide.iii düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…