ben en az 2 yil dusunmuyordum esimde ilk aylardan beri istiyordu ve evliligimizde problemler vardi buda beni etkiliyordu 10 cu ayimda istemeden hamile oldugumu ogrendim sok olmustum esim havalara uctu bende gizli gizli agliyordum sonra ruyalarima giriyordu cok tatli bi bebek ultrosyondada kalbini gorunce duygularim degisti suan 7 haftalik evliligimde mutis degizikler oldu esim daha anlayisli ve hosgorulu.ins selametle kucagim aalabilirm hazir olmayi beklersek cok uzunnnnnnnnnnnn tatli bi supriz olmali
cok mutlu oldum.cocuk cok güzel bisey.ins kucagina alir o mutlulugu sonsuza kadar yasarsin.erkekler cok degisik varliklar.acaba hamilemiyim diye süphede kaldigim zaman bile o suratinda tebessüm gözlerindeki isik bile cok farkli.1 sene bekldikten sonra yapmak lazim aslinda.biz 3 seneyi geride biraktik.daha yeni yapmaya karar verdik cocuk.ama gec bile kalmisiz.
Cok sevındım happyelıf mutlu oldum.ınsaallah her zaman yuzun gulsun.mutluluklar dılerım.
Ayy bi ben böle düşünüyom sanırdım sanırım herkes böyle
14 aylık evliyiz maddi manevi bi sorunumuz yok eşim 26 ben 24 yaşındayım
bu aralar düşünüyoruz ama aynı zamanda erkenmi diye içimi kemiriyo bişeyler.bazen hemen olsun istiyorum bazende 2 sene bari dursakmı diyorum bilemedim gitti.ya hemen olmazsa düşüncesi korkutuyo beni birde olunca ki sorumlıuluklar yoksa çook istiyoruzbebek.eşimde artık olsun diyo ama bilmiyorum doğrusu hayırlısı
Yazdıklarını okuyunca acaba ben mi yazdım diye durup düşündüm a.s Bende 2,5 senelik evliyim ve 25 yaşındayım. Bazen istiyorum bi bebeğim olsun ona bakayım onunla vakit geçireyim bazende gözüm korkuyor eşimde bazen istiyoo bazende benim düşüncelerimden dolayı istemiyor. Anlıcanız ikimizinde kafası karışık :uhm:
Biz erzurumun bi ilçesinin köyünde öğretmenlik yapıyoruz şartlarımız oldukça ağır ve ailelerimize 19 saat uzaklıktayız. bu yüzden gözüm korkuyo bazen psikolojim bozuluyo kendime bile bakamıyorum bide bebeğim olsa onun sorumluluğu olsa dahamı kötü olurum die korkuyorum en çok...Sorumlulukların artması hiç bi sosyal aktivitenin olmaması dahada bunaltırmı acaba beni çözemiyorum kızlar yaaa banada yardım edin kafamçokkarıştı
çok haklısın cnm
ama gerçekten bi bebek evi cenete çevirebiliyo ablamın kızı var 3,5 yaşında bi görsen öyle seviliyoki.asabi sessiz oturan düğünlerde bile oynamayan babam onunla şarkı söyleyip halay çekiyo o kadr güzel ki onlarla vakit geçirmek ama yinede kararsızız işte napalım.rabbim hayırlı zamanda versin hepimize her eve bi bebek şart ama sen ailelerden uzakmışsın olmadı doğumda gidersin onların yanına hayırlkısı diyorum bitek :1hug:
merhaba kızlar
eşim de ben de deli gibi çocuk istiyoruz ama benim iş sorunum yüzünden erteliyoruz ne yazık ki
buradakileri okudum da işi gücü elinde olan eşi de çocuk isteyen arkadaşlar daha ne istiyorsunuz anlayamıyorum
tamam çocuk çok büyük bir sorumluluk, doğduktan sonra bir çok şeyden fedakarlık yapmak gerekiyor
ancak o minik şey için değmez mi
dünyaya bir kez geliyoruz
evleniyoruz sadece gezip tozmak kendi isteklerimizi yerine getirmek için mi
çok bencilce...
şu an işim hazır olsa bir an bile düşünmem
iş iş diyorum sebebi bebeğimiz olunca ona maddi manevi herşeyin en güzelini sunmak istiyorum
bir de yaşı geçen arkadaşlar
bu bekleme neden diye sormadan geçemeyeceğim
sonra çok istediğiniz halde olmaz ise ne yaparsınız
etrafımda örnekleri var
başlarda erteleyip sonra bebek sahibi olamayanlar ya da geç evlenip tedavi olmalarına rağmen kucakları boş kalanlar
Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah
sonradan pişman olacağınız kararlar vermemenizi umarım
Canım benim anlıyorum seni tabiki çok haklısın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşş :Saruboceq: Seni kızdırmak istemem benimde işim var Allaha şükür ama zorluklar çok fazla bazen kaldıramaz duruma geliyorum... Keşke benimde ailem yakınımda olsaydı bazen herşeyi kendi başına göğüsleyemiyosun işte mafoldumben Allah razı olsun eşim her konuda destek verioo ama güvenemiorum kendime işte acabalar dolanıp duruyo kafamda kafamçokkarıştı
canım ben de seni anlıyorum
ailenin uzakta olması insanı düşünceye sevk ediyor
zorluklar konusunda da haklısın
hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz inan
ama işte zorlukların geçmesini ya da bitmesini bekleyecek olursak işimiz gerçekten de çok zor...
canım ailelerinize yakınlaşma imkanınız yok mu?
hazır değilsen yapma ,çok zor ben dürtülerime engel olamadım,bu dünyaya çocukmu getirilir diyen ben
evliliğimin 21. günü hamile kalmışım,ben hala yapsakmı yapmasakmı diyorum bide.
27 yaşındaydım,hazırdım heralde,istedimde.ama zor.
oo ooo oldu bile,kızım 4 yaşında oldu bile, 10 aylıkta ikizim var,3 kızım var yani,bide
çocuk istemiyodum bide isteseymişim:))
3 tane olunca oyüzden zor dedim,hepside küçük sosyal hayat sıfır,
arada çocukları dağıtarak sinema yapabiliyoruz eşimle.
tavsiyem şu olabilir bu aşamada kesinlikle arayı aç,birlikte büyür diyenede inanma,kızım daha büyük
olsaydı yardım ederdi,oda tam bi bebek.daha zor oldu valla.
allahım isteyen herkese versin çocuksuz bırakmasın hiç bir yuvayı..
ben 4 aylık evliyim
çocuk istiyorum ama ben de çok korkuyorum. bi ton kaygılarım var.
hamilelik dönemi, hamileyken içinde bişeyin büyümesi, biliyosun ki içinde bişey var. doğum, lohusalık sendromu offf hepsinden korkuyorum.
ama çok istiyourm çocuk
Sağol canım herkes aynı gelgitleri yaşıyor gerçekten bende kafam karışık olduğu için sizinle paylaşmak istedim..Konuşmak dertleşmek çözüm olmasa bile işe yarıyor :teselli: tayin için 2 senemiz var.. Kafamın karışıklığı bu yüzden zaten çocuk bana destekmi olur burada doğudayken büyüyüp gidermi, yoksa olumsuzluklar artar mı ilişkimizde sorun yokken ortaya birsürü sorun mu çıkar??? doktora ulaşmak için 2 saat yol gidioruz inan Erzurum'un soğuğunuda bilen bilir çocuk hasta fln olursa naparız diormm bazende işte amann burdaki çocuklar nası büyüyo diorummm herkes plan mı yapıoo çocuk sahibi olmak için diormm :uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?