kızlar 2 yıllık evliyim 25 göstersemde 32 yaşındayım ve hala kararsızım korkuyorum hemde çoooooook... kendime 1 yıl daha süre tanıdım son 1 yılım bebeksiz ama son yılım oldugunu düşününce bile çok moralim bozuluyor((( ama onu çok da istiyorum yani ne yardan ne serden vazgeçiyorum
canım bir çoçuğum var ama ikincisinde kararsızım bu gidişte aralarında 15 yaş fark olacak ....
gelecek korkusu engelliyor insanı ama çoçuğun olunca her şey daha güzelleşiyor mesela sen lunaparka eşinle gitmek çoçuğunla gitmek ayrı bir şey bence çoçuklu olmak daha zevkli yaşam ona göre ayarlanıyor ...zevkler değişiyor mesela parka gitmeyi seviyorsunuz
Sende benim gibisin,ne treni kaçırmak istiyorsun ne de trene binip buraları terketmek kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı inşaallah,Allah hayırlısını versin canım:Saruboceq:
benim aslında ilk çocukdaki kararsızlığımın sebeplerinden birisi de ikinci çocuk konusu. çocuğumun kardeşi olması şart, yani tek çocuk olmak kötü bişey. benimle kardeşimin arasında 10 yaş var. ve annem kardeşimi doğururken ve doğurduktan sonra çok zorluklar çekti ben de birebir yaşadım bunları. annem de çalışıyordu. bu hayat şartlarında benim de çocuk doğurucam işi bırakayım gibi bir lüksüm yok. yai ilk çocuğu doğurdum, ee 2. çocuk neolacakakannehir
ben yeni evliyim. ama çocuk konusunda emin değilim. hatta negatif bakıyorum...
evimde bir köpeğim var. hatta ikiydi evlenince bir annemde biri bende.. onunla yaşamak çok güzel saatlerce yalnız kalabiliyor. fazla bir masrafı yok sık hastalanmıyor. sürekli bizimle ve onunla konuşurken hanimiş babası hadi anneye git. hep o şekilde konuşuyoruz. bir çocuğum olursa hera nın yerinin değişmesinden korkuyorum.
arkadaslarımıza oturmaya yemeğe gittiğimizde biri çocuğunu annesine bırakmış biri bebeğini sallıyor uyutamayınca eşi alıyor geceleri ağlaması birnini çocuğu yerinde durmuyor sürekli anlatıyor.
onlar çocuklarıyla ilgili şeyler anlattıkça bende hera ile ilgili şeyler anlatırken buluyorum kendimi.. istekleri hiç bitmediğini söylüyorlar çocuklarının diyorum ki iyi ki heranın öyle bir derdi yok.
sanırım sorumluluktan kaçıyorum rahata alıştım. ve hemen hemen neredeyse çocuğun yerini dolduran bir canlı var evde..
çok karışık. eşim 33 e giricek. çocuğu olsun istyiyor bazen laf arasında geçiyor ama o da emin değil. biz başbaşa çok iyiyiz..
bilmiyorum...:sinifsinif:
valla bazen anormal olduğumu düşünüyorum
çocuk istemiyorum çocukları severim ama
böyle bi çocuğu büytmek yetiştirmek vb. istemiyorum hazır hissetmiyorum kendimi dolduruşa gelsin istemiyorummm
aay ben anormal miyim??
bazı arkdaşlarım çocuk diyo başka şey demiyo
ama bende tık yok
eşim 31 ben 24 yaşımdayım
eşim galiba kendini hazır hissediyo ama ben de tık yook
işin var arkadasım eşin de var daha ne bekliyorsun garanti bi işim olsaydı bi dakika bile beklemezdim çocuk için..yasın da önemli tabi belki de daha gençsindir..
Tamda benim yarama parmak bastınız ben bu topiği daha önce hiç görmemiştim.Bende 2 yıllık evliyim.Yapsammı yapmasammı diye düşünüp duruyorum.Ama eşimin sabrı kalmadı artık.Senin elinde değil benim elimde ben istersem olur diyor.Kızlar niyeti bozmuş daha dün akşam elinden zor kurtuldum valla bir dahakine hiç şansın yok diyor.Bende bir yandan sakın haa diyorum ama bir yandanda olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?