- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bu konuyu mutlaka netleştirin. Çünkü çocuk olduğunda "ben zaten istememiştim, senin yüzünden bu hale geldik" temalı konuşmalarla uğraşmak zorunda kalmayın.
Çalışmayacaksanız yaparsınız, gözünüzde çok büyütmeyin
Kolay değil ama
Çocuk işi zor.
Sıfırdan bir canlı yetiştirmek kolay olamaz zaten.
Ama emek emek işlediğiniz için de sevgisi başka tabii. Zorluğuyla güzel
Çocuğun kolay eğitimi de yok ki.Çocuk büyütmek kolay değil demeye geldim, geri gidiyorum. Hele şimdi tuvalet eğitimindeyiz. Çocukla ilgili en yıpratıcı süreç bu olabilir ya of. Ama çok tatlılar Allah varsalonun ortasina işemediklerinde ve gereksiz yere ağlamadiklarinda mesela
Öyle iş olmaz. Tek tarafın bakacağı çocuk doğurulmazİstiyor, çok da seviyor, çocukları da hayvanları da. ama bana bak deme diyor
Çocuk büyütmek kolay değil demeye geldim, geri gidiyorum. Hele şimdi tuvalet eğitimindeyiz. Çocukla ilgili en yıpratıcı süreç bu olabilir ya of. Ama çok tatlılar Allah varsalonun ortasina işemediklerinde ve gereksiz yere ağlamadiklarinda mesela
Konuyu takibe geldim. Ben de 35 yaşında bekar bir anneyim ve belki 2. evliliğimi yapacağım çocuksuz biriyle.
Uuu çok uyanıkmış paşam.İstiyor, çok da seviyor, çocukları da hayvanları da. ama bana bak deme diyor
Siz cocuk istiyorsunuz, nisanliniz ben bakamam diyor. Evlenmek icin yalnis aday. Siz dogursaniz bakararsiniz, ama pisirik erkekleri baba yapmayin. Cilesini siz cekersiniz
İstiyor, çok da seviyor, çocukları da hayvanları da. ama bana bak deme diyor
MerhabaArkadaşlar merhaba, yakında evleneceğim inşallah ve çocuk konusunda ciddi olarak düşünmeye başladım, yaşım 35, artık ertelemek istemiyorum çünkü eskisi kadar zeyna değilim eskiden hiç hasta olmazdım mesela, dayanıklıydım ama şimdi daha yavaşladım ve daha da enerjim düşmeden çocuk istiyorum. Nişanlım yardımcı oluyor yemek vb ama çocuk bakamam çok zor diyor (yeğenine bakmış abisi yokken babalık yapmış ve çocuk çok yaramaz ondan gözü korkmuş), tüm iş arkadaşları da sağolsun negatif gaz vermiş yok çocuktan sonra her şey kötü oluyor, eşim sürekli bağırıp duruyor bana vb diye konuşuyorlarmış.
Bana yapabilirsin demenizi bekliyorum aslında :)
Daha evlenmeden ve evliliğiniz de oturmadan 35 yaşına geldiğiniz için çocuk istemenizi doğru bulmadım, o nedenle maalesef sizi gazlayamam.
Amacınız sadece çocuk doğurmak mi? Sevdiğiniz bir adam ile mutlu bir geleceğiniz olması mı? İkincisi ise önce bir evlenin, evliliginizi oturtun 2 sene sonrasını sonra düşünün derim.
Ha nisanliniz ben hiç çocuk dusunmuyorum diyorsa da yolun başından ayrılın. Siz bu derece hızlı düşünürken hiç çocuk istemeyen birisinden hamile kalsanız tek başınıza çocuk büyütmek zorunda kalırsınız, diretse istemem diye 37 38 yaşında boşanmış olursunuz. Yaşa bu kadar takılan sizin için iş daha da gecikmiş olur.
O nedenle doğru analiz edin, ona göre yolunuzu çizin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?