- Konu Sahibi greengirll
-
Çocuk zor ama tadı başka.Arkadaşlar merhaba, yakında evleneceğim inşallah ve çocuk konusunda ciddi olarak düşünmeye başladım, yaşım 35, artık ertelemek istemiyorum çünkü eskisi kadar zeyna değilim eskiden hiç hasta olmazdım mesela, dayanıklıydım ama şimdi daha yavaşladım ve daha da enerjim düşmeden çocuk istiyorum. Nişanlım yardımcı oluyor yemek vb ama çocuk bakamam çok zor diyor (yeğenine bakmış abisi yokken babalık yapmış ve çocuk çok yaramaz ondan gözü korkmuş), tüm iş arkadaşları da sağolsun negatif gaz vermiş yok çocuktan sonra her şey kötü oluyor, eşim sürekli bağırıp duruyor bana vb diye konuşuyorlarmış.
Bana yapabilirsin demenizi bekliyorum aslında :)
Üf bide ergenlikleri var diyorlar da rabbim yardımcımız olsunÇocuk büyütmek kolay değil demeye geldim, geri gidiyorum. Hele şimdi tuvalet eğitimindeyiz. Çocukla ilgili en yıpratıcı süreç bu olabilir ya of. Ama çok tatlılar Allah varsalonun ortasina işemediklerinde ve gereksiz yere ağlamadiklarinda mesela
Onu o zaman düşünürüz ya.Üf bide ergenlikleri var diyorlar da rabbim yardımcımız olsun
yapsın mı sizce?Yapın bence çocuk bu tabiki yaramazlık yapacak ve bu süreç illaki büyüyecek çocuk öyle mi kalacak sanki rahatına çok düşkün biri çocuk yapmaz ama armut piş ağzımazdüş öyle bir dünya yok eşinizde kusura bakmasın yardım edecek öyle bir dünya yok insan kendi cocuğuna bakacak yeğeni gibi olmaz ayrıca daha severek bakar
Dediklerinize katılıyorum fakat karşı tarafla konuşup anlaşırsa yapacak yoksa bu tabloda tabiki yapmamalıyapsın mı sizce?
Adam babalık yapmak istemiyor böyle bir insanı ben istiyorum diye zorla baba yapmak ne kadar mantıklı yahu? çocuğun ortak kararla yapılması gerekir
Konunuz yorumlara kapatıldı.Mune[I][/I] konumu kapatır mısın. bir daha da konu açmayacağım hatta üyeliğimi de kapatabilirseniz sevinirim