- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Benimki de bana 'sen çok kotu bir annesin, istediklerimi hiç yapmıyorsun. Babam her istediğimi yapıyor, çok eğlenceli' diyorBöyle hissetmeyen anne yoktur bence de.
Bu ara babasıyla çok vakit geçirdi. Geceleri babam uyutsun diyor. Geçen ısrar ettim ben uyutayım diye, sen sadece yemekte iyisin kalanlarda babam daha eğlenceli dedi. Ay bir içime oturdu o. Baya üzüldüm içlendim. Demek kötü anneyime bağladım. Fazla katı ve disiplinli geliyorum bu ara kendime. Gerçekten annelik vicdan azabı
Yok, demiycem maalesef :)Arkadaşlar merhaba, yakında evleneceğim inşallah ve çocuk konusunda ciddi olarak düşünmeye başladım, yaşım 35, artık ertelemek istemiyorum çünkü eskisi kadar zeyna değilim eskiden hiç hasta olmazdım mesela, dayanıklıydım ama şimdi daha yavaşladım ve daha da enerjim düşmeden çocuk istiyorum. Nişanlım yardımcı oluyor yemek vb ama çocuk bakamam çok zor diyor (yeğenine bakmış abisi yokken babalık yapmış ve çocuk çok yaramaz ondan gözü korkmuş), tüm iş arkadaşları da sağolsun negatif gaz vermiş yok çocuktan sonra her şey kötü oluyor, eşim sürekli bağırıp duruyor bana vb diye konuşuyorlarmış.
Bana yapabilirsin demenizi bekliyorum aslında :)
Oldu canım sadece yapımında mı katkısı olacakmış beyfendinin? Valla emin olmadan evlenmeyin bence. Anlatın yaşım şu oldu ben istiyorum ve bu ikimizin bebeği olacak diye. Hala daha yok sen tek bakarsın derse evlenmeyin daha iyiİstiyor, çok da seviyor, çocukları da hayvanları da. ama bana bak deme diyor
Yapın bence çocuk bu tabiki yaramazlık yapacak ve bu süreç illaki büyüyecek çocuk öyle mi kalacak sanki rahatına çok düşkün biri çocuk yapmaz ama armut piş ağzımazdüş öyle bir dünya yok eşinizde kusura bakmasın yardım edecek öyle bir dünya yok insan kendi cocuğuna bakacak yeğeni gibi olmaz ayrıca daha severek bakarArkadaşlar merhaba, yakında evleneceğim inşallah ve çocuk konusunda ciddi olarak düşünmeye başladım, yaşım 35, artık ertelemek istemiyorum çünkü eskisi kadar zeyna değilim eskiden hiç hasta olmazdım mesela, dayanıklıydım ama şimdi daha yavaşladım ve daha da enerjim düşmeden çocuk istiyorum. Nişanlım yardımcı oluyor yemek vb ama çocuk bakamam çok zor diyor (yeğenine bakmış abisi yokken babalık yapmış ve çocuk çok yaramaz ondan gözü korkmuş), tüm iş arkadaşları da sağolsun negatif gaz vermiş yok çocuktan sonra her şey kötü oluyor, eşim sürekli bağırıp duruyor bana vb diye konuşuyorlarmış.
Aynen öyle. Ben yemek sektirmiyorum. Evde ne pişerse yemek zorunda, ekran saatini kısıtlıyorum, sürekli abur cubur vermiyorum diye sıkıcıyım gözündeBenimki de bana 'sen çok kotu bir annesin, istediklerimi hiç yapmıyorsun. Babam her istediğimi yapıyor, çok eğlenceli' diyorSebepte sınır koymam, abur cuburu kısıtlamam, beyfendiye ufak tefek ev işleri yaptırmam vs vs... Canlari sağolsun
O zaman az çok aynı evde nişanlınızı tanımışsınızdır.1 yıldır aynı evde yaşıyoruz
Amh değeri nedir
Az önce büyüğü kursa bırakmaya küçük de gitti babayla. Beni arabadan attılar yaşasın annem indi biz beraber gidiyoruz dediler. Karnınızı doyurun gelin yemek yok size bu akşam dedimAynen öyle. Ben yemek sektirmiyorum. Evde ne pişerse yemek zorunda, ekran saatini kısıtlıyorum, sürekli abur cubur vermiyorum diye sıkıcıyım gözünde
Bir kadın doğum uzmanına gidin o sizi yönlendirsin. Siz isteseniz bile olmayabilir. Nişanlınız da gitsin. Bir sıkıntı yoksa isterseniz yaparsanız zaten.1 yıldır aynı evde yaşıyoruz
Amh değeri nedir
İstiyor, çok da seviyor, çocukları da hayvanları da. ama bana bak deme diyor
O kadar doğru bir yorum ki. Çocuk isteyen biri değildim ama yeğenlerimden sonra daha bir netlesti dusuncelerim. Uzun zamandır yeğenlerle bir araya gelmemistim. Kısa bir suredir onlara bakıyorum ve ileride hayatıma biri girerse umarım o da çocuk istemez diyorum. gerçekten isteyen kişiler ebeveyn olmalı, yoksa bu sorumluluğun altına girilmemeli..Şu yaramaz yeğenler yüzünden bir çok kişi çocuk fikrinden uzaklaşıyor ya
Çok gördüm bu tarz yeğen yüzünden uzak duranı.
35 yaş erken bir yaş değil amh değerinize baktırın. Tüm testlerinizi yaptırın şimdiden.
Gerekirse yumurta dondurun.
1-2 yıl içinde bakarsınız duruma
Arkadaşlar merhaba, yakında evleneceğim inşallah ve çocuk konusunda ciddi olarak düşünmeye başladım, yaşım 35, artık ertelemek istemiyorum çünkü eskisi kadar zeyna değilim eskiden hiç hasta olmazdım mesela, dayanıklıydım ama şimdi daha yavaşladım ve daha da enerjim düşmeden çocuk istiyorum. Nişanlım yardımcı oluyor yemek vb ama çocuk bakamam çok zor diyor (yeğenine bakmış abisi yokken babalık yapmış ve çocuk çok yaramaz ondan gözü korkmuş), tüm iş arkadaşları da sağolsun negatif gaz vermiş yok çocuktan sonra her şey kötü oluyor, eşim sürekli bağırıp duruyor bana vb diye konuşuyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?