çocuk korkusu

Niye eşin sınansın onun sorunu yok kı sadece veya bu sorun ıkınızıde etkılemıyor mu?
yoksa o ıstıyor dıyemı soyledın bunu anlamadım ama sankı saglık sorunlarıyla alakalı soyledın dıye dusunuyorum .

Dünyanın en en en onemlı kısısı gıbı hıssedıyoruz kendımızı . Anne olmak cok yuce bır duygu bır cocuk sevmek Allah ısteyenlere nasıp etsın , ısteyenler yasasın ınsallah

Erkek icin calismanin yazi kisi mi olurmus yav

Dünyanın en en en onemlı kısısı gıbı hıssedıyoruz kendımızı . Anne olmak cok yuce bır duygu bır cocuk sevmek Allah ısteyenlere nasıp etsın , ısteyenler yasasın ınsallah

Amiiinnnn... Aynen canım. Dünyanın en mükemmel misyonu anne olmak.

Hazır olmak çok önemli 6 yıldır evliyim ancak tamam bu sene yaparız diyebildim. Etrafımda çocuk olmadı çok, ama avm lerde bile katlanamıyordum. Biz bi de çok gezeriz ona engel gibi de görüyordum. Eşim de istemiyordu o da yeni yemi istemeye başladı. Biraz youtube dan emzirme videoları falan izliyorum o bağın nasıl kutsal olduğunu anlıyorum. Şimdi şimdi annelik duygusu oluşmaya başladı. Benim de şimdi korkum olacak mı bakalım. Sen 1 sene daha bekle bence sonra tedaviye başla çok uzun sürebilir sonra üzülme.

ben olsam şu anda bunlardan önce ülkenin ekonomik ve güvenlik sorunlarını düşünürdüm.
sonuçta çocuk yapmak zorunda değilsiniz, bu fikirlerinizi eşinizle paylaşarak ortak bir karara varabilirsiniz, çocuk bir tarafın istemesiyle olacak bir şey değil.

Başkasının çocuğuyla uğraşmak gibi değildir kendi çocuğunuzla uğraşmak diye düşünüyorum.
Henüz doğum yapmadım. Başkalarının çocuklarının şımarıklığına katlanamıyorum ama kendi çocuğumda öyle olacağını sanmıyorum.

şuanda bende öyle düşünüyorum. uykusuz kalınan geceler ağlamalar kaka sıç bok offf

Kimayacak birsey yok ki canim bunda.ayrica da cok ta tatli anlatmissin derdini.evet cocuk tam da dedigin gibi birsey.aslinda biraz da bakis acisiyla ilgili birsey bu.benim var 2 tane.ama ben onlarla cok eglwniyoeum.yani kirdiklari doktukleri yaramazliklari aglamalari zirkamalari hic problem degil benim icin.tam tesine eglence ve oyun kaynagi.kizimla birlikte keceli kalemi alip yorgani boyamisligim bile vardir.bi ara su icerken agizlarina aldiklari suyu puskurtmeyi huy etmislerdi.ben de onlarla birlikte aliyordym bi bardak elime birbirimize su puskurtuyorduk.benimkilerde koltuk tepelerinde surekli.ben de onlarla beraber cikip zipliyorum .saatlerce onlarla oyuncak evcilik oynadam bikmam.artik oyuncaklari kendim icin secmeye basladim:))dun bi tane barbi bebek begendim aldim mesela.kizim pek takmadi bebegi ama ben oturdum bebekle yarim saat oynadim:))koltugumun halini gorsen her yeri yapistirma dolu cocuklarla birlikte yapistirdik.yeri gelir cocuklarla birlikte duvarlari da boyarim.cekmeceleri deserlerken oturur omlarla beraber deserim.maddi manevi bakabilecegimi bilssem 4 tane isterdim.2 kiz 2 erkek fena olmazdi
Ama 2 tane kafi simdilik

Bu da adi gecen koltuk canim cocuk boyle bisey

eşimde varıkosel var ilk önce doktorumuz onun ameliyat olması gerektiğini söyledi. bende adet düzensizliği var. 45 -50 günde adet oluyorum. ama evde bazı kürler denedim. havuç kürü falan. 5 aydır maşallah düzenli oluorum. bu ay yine gidicem 3.günü bekliyorum. ama şu aşamada ne kadar geç olursa benim hazır hissetmem daha iyi diye düşünüyorum. ama eşimde bir an önce tedavi olup hemen baba olmak istiyor. şuanda allah afetsin cuma günü ama hastalık işime geliyor.

bebegin belki ilk 1 yilinda o da benceen fazla aglama kaka kusmuk vs tyasarsin ama sonrasi senin yetistirmene kalmis.

Ayy sen ne eglenceli anneymissin oyle..

Eltimde yumurta tembelligi kaynimda varikosel oldugu halde dogal yoldan hamile kaldi.
Varikosel ameliyatindan sonra sperm degerlerinin yukselmesi zaman aliyor diye biliyorum. O sekilde biraz daha vaktiniz olur kendinizi hazir hissetmek icin.

Eltimde yumurta tembelligi kaynimda varikosel oldugu halde dogal yoldan hamile kaldi.
Varikosel ameliyatindan sonra sperm degerlerinin yukselmesi zaman aliyor diye biliyorum. O sekilde biraz daha vaktiniz olur kendinizi hazir hissetmek icin.

valla umut oldunuz. allah ıcımı bılıyor ya hep doğal yolla hamile kalıcam gibi bir his var içimde kaç aydır :) inşallah doğal yolla bana da nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…