aynen sana katılıyorum ballısuratım son adetimde bende böle düşünmeye başladım banane ya gelmessen gelme hatta preseed sipariş vermiştim yumurtlama gününü bekliyodum ama kullanmadım aman ben istedim gelmedin şimdide ben seni istemiyorum diye resmen bütün hevesim gitti ya allah hakkımızda hayırlısını versin bedava üzülüp kendimi germişim die düşünüyorum çok rahatım günleri bile saymadığımı farkettim bugün:lepi::lepi: kas yapıcam daha fit bi vucuda sahip olucam:dance::dance:
3 sene 2 ay 23 gündür şekerim.
İçine ata işte 3 yıl önce bende içime attım sonra harika bir bomba gibi patladıııııı.Ömür boyu benle kalacak bir hastalık kaldıııı..Anlıcağın benim bebe sevdam benim başıma çok işler açtıı.Hiç değmezmiş biliyomusunn..Keşke hiç ağlamayasaymışım hiç beklemeseymişim her ay kırmızılarıı keşkeleri geri getiremiyorum maleseff sana tek tavsiyem içine atma atma.dili vur
herkese meraba,ya ben dr lardan ve tıptan ümidimi kestim ama Allahtan kesmedim napiiim.balsurat bana da akıl verrrrrrrrrr...
eferimmm ezinemmmm oluyo maşallah gitmiş 2 kg daha hadi gayret az kaldııııııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
herkese meraba,ya ben dr lardan ve tıptan ümidimi kestim ama Allahtan kesmedim napiiim.balsurat bana da akıl verrrrrrrrrr...
senin de cuman mübarek olsun canım...
aten ben tedavilerin heps,nin faso fiso olduğunu düşünüyorum.Gördüğüm tedavileri bile keşke görmeseydim saçmalıkk.Bence zamana bırakmak gerekirr he tamam elimizden geldiğini yapıcaz gerisi allah bilirde..Hiçbir sorun yokken sabredemeyip tüp bebek yaptıranları çok saçma buluyorumşakkıdısanki tüp bebe bebeği vericek.Zamanı gelmeyince şakkıdıo embriyolar rahime tutunamazz.Bence bol bol dua etmemiz lazım hayırlı zamanda:Saruboceq:sağlıklı evlatlar:Saruboceq:Allaha sığınmak lazım:Saruboceq:şükretmemiz lazım:Saruboceq:
elchın ben sana küsüm ...o tariflerini niye yayınlamıyon benim konumda bakem he?
kız yavrum küsme nan ben bulamadım sizin topiği ondan yanii link olarak atarsan eğer yayınlarım nolcakki elime yapışmazyakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?