Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

Evet canım alkışşsana işte böylealkisalkisalkis

Bende 3 aydır gün falan saymıyorum.Hatta ilişki bile ne zaman olursa umrumda değil istere 14-15-16- günler geçsin..Adeti çabucak geliyor gün saymadan aa bir bakıyom :))adet erkenden gelmişş:)hele geçen hafta adet oldum bitmiş bile dedim ne çabuk gitti baktım oo günü gelmiş bitmiş yani artık sayma bitti :)))

Geçmişe dönüyorumda yemin ediyorum delilikmiş yaptıkları saçmalık iştee.Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişlerrkaydirigubbakcemile3

Yok ayak kaldırmalar ,10 gün kala belirtiler5 gün kala test yapmalar,ilişki ile ilgili dikkat edilicekler (ayak,amuda,herşey) :roflol: :roflol: Yok yumoş çattladı çatlamadı :)))yok geçti.yumoş öldü aglamalarç.YATILI MİSAFİR geldiğinde panik yapmalarsırnaşık şeyresmen saçmalığın daniskasışakkıdı şakkıdı Sanki bunlar bize bebeği getiricek..Dua etmek aklımıza hiç gelmiyor nedens bunlarla uğraşmaktan:dilcikar:

Aşılama olmuştum 6 ay önce aslında ben yaptırmak istemiyordum oda dr ısrarıyla..Ula bebek için çektiğim can acısına değmezmişş zaten tutmadı hiçte üzülmedim.Şuan aklıma bile gelmiyor aşılama yaptımadım tutmadı diye.Sitede bakıyorumda kızlarr tutmadığında kuduruyorlarkaydirigubbakcemile3

Günaydınn...
Kızlar Allah keyfinizi artırsın.Benimde bu çocuk işini rafa kaldırmam lazım ama birtürlü aklımdan çıkaramıyorum.

günaydın saftiri kaç yıldır bekliyorsun :)))))önce onu sorayım yardımcı olmakiçin

Kızlar bende 2 düşük birde dış gebelik yaşadım.Sağ tüpüm iptal .Sol yumurtalıkta da kist vardı onlar dış gebelik ameliyatında alındı. Ameliyattan sonraki 1.ay sol tarafta yumurtam oluşmadı doğal olarak hamile kalamadım. Geçen ay klomen kullandım,hamile kalamadım. Bu aya Allah Kerim. Önce çok stres yaptım ve çok pişman oldum sanki hep düşükler benim yüzümden oldu diye düşündüm çünkü birinde çok acı yedim,ikincisindede fazla hareketli olduğumdan düştü diye düşündüm. Ama sonra düşündüm ki zaten Allah bana nasip etseydi düşmezlerdi. Ümidim kalmamıştı ama sizin de yazdıklarınızı okuyunca biraz kendime geldim...
Akh kızlar en çok da neye pişmanım biliyor musunuz ailem babannem akrabalarım yani herkes 1 tane çocuk yap sonra istediğin kadar bekle dediler. Ama ben çok akıllıyım ya bunlarda ne söylüyor ya dedim elbet nasılsa olur dedim.. 1.5 yıl hep korunduk. Kendimi hep sapasağlam kalıcam zannettim. 2 düşük biede Şimdi dış gebelikten dolayı sağ tüpüm iptal,sol yumurtamda da kist vardı alındı ama acaba oda yapışıklık filan yaptı mı bilmiyorum. Hep dua ediyorum Allah beni affetsin diye. Çok günahkarım çok...

herkese meraba,ya ben dr lardan ve tıptan ümidimi kestim ama Allahtan kesmedim napiiim.balsurat bana da akıl verrrrrrrrrr...

haklısınnnn balımmmm hemde çok haklısın tatlım her gören bana şimdi stres yapma kafana takma diyo takmıyorum dedikçede yok yok sen bilmiyosundur diyo :mymeka: sanki ne yaşadığımı biliyolarrrrrr:uhm:

herkese meraba,ya ben dr lardan ve tıptan ümidimi kestim ama Allahtan kesmedim napiiim.balsurat bana da akıl verrrrrrrrrr...

eferimmm ezinemmmm oluyo maşallah gitmiş 2 kg daha hadi gayret az kaldııııııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

eferimmm ezinemmmm oluyo maşallah gitmiş 2 kg daha hadi gayret az kaldııııııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

elchın ben sana küsüm ...o tariflerini niye yayınlamıyon benim konumda bakem he?

aten ben tedavilerin heps,nin faso fiso olduğunu düşünüyorum.Gördüğüm tedavileri bile keşke görmeseydim saçmalıkk.Bence zamana bırakmak gerekirr he tamam elimizden geldiğini yapıcaz gerisi allah bilirde..Hiçbir sorun yokken sabredemeyip tüp bebek yaptıranları çok saçma buluyorumşakkıdısanki tüp bebe bebeği vericek.Zamanı gelmeyince şakkıdıo embriyolar rahime tutunamazz.Bence bol bol dua etmemiz lazım hayırlı zamanda:Saruboceq:sağlıklı evlatlar:Saruboceq:Allaha sığınmak lazım:Saruboceq:şükretmemiz lazım:Saruboceq:

senin de cuman mübarek olsun canım...

sağol canım,doğru söylüyosun da yapmamız gerekeni sonuna kadar yapmak kavramını karıştırdım belki ben...dr lar tüp bebek yapıyoruz sebebi bilinmeyen infertilitede diyolar diye işte...bu sabah düşündüm de yaşadıklarımı çocuk uğruna , nadir yaptığım bi şey olarak gerçekten kendi kendime acıdım...o yapılan aşılamalar bi de,tam 3 kez dile kolay..bir de ilkinde de izmire gittik ta çanakkaleden her yumurtlama takibinde,2-3 gün ara ile çağırdı dr ve biz gittik..bu arada da cahilliğime geldi ve bir yandan da hastanede çalışmaya ve nöbet tutmaya devam ettim...konuşmak bile istemiyorum ya..oldum olası kendi yaşadıklarımı düşünüp üzülmeyi hiç sevmem zaten ama bazen düşünmek te gerekiyo galiba..sırf tüp bebeği devlet 3 aşılama yaptırmadan ödemiyo diye 3 aşılama eziyeti ve onunla da kalmayıp 2 de tüp bebek...kabus gibi tıpkı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…