Cocuk mevzusu ve esimin boşboğazlığı bir kv konusu daha

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.

Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.

Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.

sizin fikrinizi sormadan annesine ille de sen bakacaksın demesi hariç bir sorun yok ki bence. onu da konuşur çözersiniz gibi.
Sorun yok sayilmam. Sorun annesinin onun herseyi olmasi. Sorun annesinin bir tanrica olmasi. Sorun benim elimi tutmaya cekinip sokak ortasinda annesiyle elele yurumesi. Annesinden baska kimsesi yokmus. Annesi esime bakmamis cocukken. O yuzden ikisi de benim cocuguma kvnin bakmasindan yana. Kv dedi ki bi bakici tutarsin ben de basinda dururum. Dogrudan bakma da degil yani.

Doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek sizi kocanızı anlamak mümkün degil zaten ne diyim madem el birliğiyle delirttiler neden çocuk diye sorarim
Su an esimden midem bulandi yemin ederim. Ben de ne cocugu modundayim. Keske birlikte yaslansalarmis. Keske evlenmeseymis. Isin komigi evlenmeden once boyle degillerdi.

anladım. sürekli böyleyse sıkıntı var doğru. e hiç mi konuşmuyorsunuz? benim çenem durmazdı herhalde şakayla olsun laf sokardım "çık len annenin eteğinin altından" vs.

Yani ne diyeyim bilemedim. Annesine değer vermeyen erkeklerin aile kurma kapasitesi de ortada zaten. Senin yerin ayrı annesinin yeri ayrı ne diye büyüttün kıskandın ki bu kadar ? Hadi desen ki burada kayınvalidem de çok üzerime geliyor kavga ediyoruz amenna. Gayet de anlayışlı bir kadınmış anladığım kadarıyla kol kola bile gezmişsiniz. Ben anlamıyorum bu kadınları size mi tapsın eşiniz ? Ne var annesine değer veriyorsa ? Anne 1 tane eş bin tane. Keyfini çıkarmaya baksanız olmuyor mu ? Hep bir sorun hep bir şikayet vallahi dert arıyorsunuz kendinize. Ne diyeyim Allah huzur versin. Evinize de kalbinize de

anladım. sürekli böyleyse sıkıntı var doğru. e hiç mi konuşmuyorsunuz? benim çenem durmazdı herhalde şakayla olsun laf sokardım "çık len annenin eteğinin altından" vs.
Diyorum ya tanrica kadin. Bugun yalniz kaldigimizda dedim ki hayatim cocuk olana kadar yakinlarimiza bu istegimizden bahsetmeyecektik gereksiz baski olur uzerimizde. Ki zamaninda bunu konusmustuk gercekten. Anneme soylemeyim mi. Bitek annem var benim sen ne diyorsun sacmalama... sonuc aramiz bozuk su an. Konusmamayi tercih ediyorum.

Ben olsam gerekirse isi birakir kendi cocuguma kendim bakarim bakmak isteyen bir daha dogursun derim.
Yok ikiz olsa yok ucuz olsa muhabbetlerine girdiler. Dondum dedim siz doguracaksiniz herhalde. Bisey demediler. Gulduler. Iki sene calismam zaten sonra da krese. Ama nasil olacak da ben evdeyken kvye ihtiyacim olacak onu anlamadim. Esim ne dusunuyor acaba. En son dedim ki. Haklisin biz gezerken annene birakiriz cocugu. Ortada fol yok yumurta yok. Konustuklarimiza bak.

Bende buna benzer seyler yasadim tepkimi koydum ama tatli dilli ama kizarak daha bebegim bile yok ben bakarim sen ise gir diyen kadin artik benim gibi dusunuyor.Ben bakarim bebegime diye de esime de soyledim hassasim bu konuda.Allah nasip eder de omur verirse bebegimin her anini gormek isterim.Isteyen verir kvye isteyen bakici tutar ama sanki biz sadece doguran bebegi cikaran hic hakki olmayan bir kadin gibi bize sormazlarsa kizarim.Kiziyorum da.

Allah sabir versin.

İki üç gündür üst üste konu açıyorsunuz sanırım konuşmaya ihtiyacınız var.

Hala ısrarla çocuk istiyorsun. Eşinin niyetini söyleyeyim mi, çocuk olunca annesini tamamen size taşıyacak, çünkü annesine sen çalışsan da çalışmasında ihtiyaç duyacaksınız ve kendi çocuğuna bile rahat bakamayacaksın. Buraya da kayınvalidem çocuktan sonra sürekli bizde kalıyor ve herşeye karışıyor diye konular açacaksın. Bunları bilmek için de müneccim olmaya gerek yok.

Ya allah aşkına bir de evlat sahibi olmaya çalışıyorsunuz , doğurun da bir evlat neymiş görün. Görün de 3 yaşındaki bebeler gibi evlatlarını annelerinden kıskanmayın. Aklınızı başınıza alın . Size mi soracaklar evlatlarını severken, annelerini severken.

Anneye ihtiyacınızın olması kötü birşey mi de bunu bukadar kafaya taktınız.çocuklu kadının elbette ihtiyacı olur. Yani çok gereksiz inatlaşma sizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…