- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Rahim filmi çekildin miBiz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Keşke evlenmeseydim mi dedi eşiniz .???Su an esimden midem bulandi yemin ederim. Ben de ne cocugu modundayim. Keske birlikte yaslansalarmis. Keske evlenmeseymis. Isin komigi evlenmeden once boyle degillerdi.
Yok ben diyorum. Keske evlenmeseymis.Keşke evlenmeseydim mi dedi eşiniz .???
Ucumuz yanyanayken annesinin elini tutup yurumesi normal mi gercekten. Hakikaten bunu merak ediyorum. Esin annesi ve sen yanyana yururken tum yol esin annesinin elini tutsa ne dusunur ne hissedersin.Birtek benmi hiç bir sorun göremedim. Bence abartmışsınız biraz. Eşinizin sizinle ilişkisi ayrıdır annesiyle ayrıdır. O an bozuntuya vermezsiniz sonrasında eşinize rahatsız olduğunuz şeyleri tatlı dille söylersiniz. Çocuğunuz olduğunda kendi bildiğinizi yaparsınız. Büyütülecek şeyler değil bunlar.
Elimi tutmuyorsa cocuk meselesini de annesiyle konusmamali bence. Ayrica benim yerime annesinin elini tutup yurudu tum yol. Ana kuzusu oldu iyice. Annesinin elini tutup yurumesi normal mi. Ben mi abaartiyorum. Kemdimi fazlalik gibi hissettim iyice.Valla bir tane çocuğum var 3 ,5 yaşında .İki aileden de uzakta tek başıma büyüttüm .eşim in çalışma saatleri düzensiz evde oldukça yardımcı olmaya çalışır.Asiri hareketli ,uykuyu çok sevmeyen bir çocuk .
Bende herşeyimi kendi kendime halleden birisiyim .Yardım almayı sevmem ama ilk defa keşke biri olsa yanımda dedim .
Sınava gidiyorum 3 kişi gidiyoruz ,doktora gideceğim eşim isteyse,ya ertekiyorum yada çok kotuysem oğlumla .
İnsan biraz dinlenmeye,nefes almaya ihtiyaç duyuyor .
Kafaniza takmayin kv değil burda eşiniz yapmış o hareketi .Kv aksine size yanssmaya çalışmış .Bu arada öyle tutucu insanlar değiliz ama esimde büyüklerin yanında öyle elimi tutup sarilmaz,canım cicim diye hitap etmez .Açıkçası bende istemem ve yapmam .Gösteriş gibi gelir sevmiyorum iki ailenin yanında da öyle şeyleri .
Moralinizi bozmayın
Ucumuz yanyanayken annesinin elini tutup yurumesi normal mi gercekten. Hakikaten bunu merak ediyorum. Esin annesi ve sen yanyana yururken tum yol esin annesinin elini tutsa ne dusunur ne hissedersin.
Kayınvalideyi takıntı haline getirdiniz iyice. Bu insanlar böyle işte. Sürekli şikayet etmeniz, surat asmanız bir şeyi değiştirmez. Ya oldukları gibi kabullenin ya da başbaşa bırakın onları.
Birtek benmi hiç bir sorun göremedim. Bence abartmışsınız biraz. Eşinizin sizinle ilişkisi ayrıdır annesiyle ayrıdır. O an bozuntuya vermezsiniz sonrasında eşinize rahatsız olduğunuz şeyleri tatlı dille söylersiniz. Çocuğunuz olduğunda kendi bildiğinizi yaparsınız. Büyütülecek şeyler değil bunlar.
Esim arada kendi kendine konusur. Sabah banyoda tras oluyor. Anne anne dedi kendi kendine. Biseyler daha dedi de duymadim. Iyice çığrından cikti bu durum.daha çocuğun bakımı konusunda bile anlaşamıyorsanız erteleyin derim.
Hakikaten mi. Ornek verebilir misin peki rica etsem. Birtek ben degilim yani. Esimi iyice ana kuzusu olarak gormeye basladim da. Iyice soguyorum bu aralar abarttikca.ooo bizde daha fazlalarıda oluyor gülüyorum sadece bende eğleniyorum :) önemli olan eşimin benimle ilişkisi. Anne evlat ilişkisi çok bambaşka birşey.
Hakikaten mi. Ornek verebilir misin peki rica etsem. Birtek ben degilim yani. Esimi iyice ana kuzusu olarak gormeye basladim da. Iyice soguyorum bu aralar abarttikca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?