Cocuk mevzusu ve esimin boşboğazlığı bir kv konusu daha

Rahim filmi çekildin mi
Eşinle kandan genetik tarama testi yaptınız mı
Eşin varikosel için film çekildi mi
Vajinal muayene oldun mu
Kanda pıhtılaşman var mi ?

Eşinizin biraz boş boğaz olduğunu kabul edin ve takmamaya çalışın. Bu saatten sonra değişme şansı yok maalesef.

Haftanın 3 günü kayınvalidenizle ilgili konu açıyorsunuz çok merak ettim kv valla :)

Sen dogur büyüt bu yaşa getir,sonra elin kizi gelsin seni oglundan kiskansin... haklisiniz,annesi kimki siz varken.

Bazen insanlar sırf psikolojik baskı yüzünden bile hamile kalamıyorlar. Rahatsız oldugunuz şeyleri açıkca dile getirin kv karşı. Sırf şuanki psikolojiniz yüzünden bile olmuyor olabilir baskı altında hissediyorsunuz sanırım. Birde erkeklerin annem her şeyde olsun olayı evlenince dahs çok oluypr. Valla ben zor olfuğunu bile bile özellikle lohusalık dönemini tek atlatmak isterdim, kimseyle ugrasmam. Hem baskası dahil olunca aile mi olduk savaştan mı çıktık anlamaz insan...

Birtek benmi hiç bir sorun göremedim. Bence abartmışsınız biraz. Eşinizin sizinle ilişkisi ayrıdır annesiyle ayrıdır. O an bozuntuya vermezsiniz sonrasında eşinize rahatsız olduğunuz şeyleri tatlı dille söylersiniz. Çocuğunuz olduğunda kendi bildiğinizi yaparsınız. Büyütülecek şeyler değil bunlar.

Valla bir tane çocuğum var 3 ,5 yaşında .İki aileden de uzakta tek başıma büyüttüm .eşim in çalışma saatleri düzensiz evde oldukça yardımcı olmaya çalışır.Asiri hareketli ,uykuyu çok sevmeyen bir çocuk .
Bende herşeyimi kendi kendime halleden birisiyim .Yardım almayı sevmem ama ilk defa keşke biri olsa yanımda dedim .
Sınava gidiyorum 3 kişi gidiyoruz ,doktora gideceğim eşim isteyse,ya ertekiyorum yada çok kotuysem oğlumla .
İnsan biraz dinlenmeye,nefes almaya ihtiyaç duyuyor .
Kafaniza takmayin kv değil burda eşiniz yapmış o hareketi .Kv aksine size yanssmaya çalışmış .Bu arada öyle tutucu insanlar değiliz ama esimde büyüklerin yanında öyle elimi tutup sarilmaz,canım cicim diye hitap etmez .Açıkçası bende istemem ve yapmam .Gösteriş gibi gelir sevmiyorum iki ailenin yanında da öyle şeyleri .
Moralinizi bozmayın

Ucumuz yanyanayken annesinin elini tutup yurumesi normal mi gercekten. Hakikaten bunu merak ediyorum. Esin annesi ve sen yanyana yururken tum yol esin annesinin elini tutsa ne dusunur ne hissedersin.

Elimi tutmuyorsa cocuk meselesini de annesiyle konusmamali bence. Ayrica benim yerime annesinin elini tutup yurudu tum yol. Ana kuzusu oldu iyice. Annesinin elini tutup yurumesi normal mi. Ben mi abaartiyorum. Kemdimi fazlalik gibi hissettim iyice.

Ucumuz yanyanayken annesinin elini tutup yurumesi normal mi gercekten. Hakikaten bunu merak ediyorum. Esin annesi ve sen yanyana yururken tum yol esin annesinin elini tutsa ne dusunur ne hissedersin.

ooo bizde daha fazlalarıda oluyor gülüyorum sadece bende eğleniyorum :) önemli olan eşimin benimle ilişkisi. Anne evlat ilişkisi çok bambaşka birşey.

Kayınvalideyi takıntı haline getirdiniz iyice. Bu insanlar böyle işte. Sürekli şikayet etmeniz, surat asmanız bir şeyi değiştirmez. Ya oldukları gibi kabullenin ya da başbaşa bırakın onları.
daha çocuğun bakımı konusunda bile anlaşamıyorsanız erteleyin derim.
Esim arada kendi kendine konusur. Sabah banyoda tras oluyor. Anne anne dedi kendi kendine. Biseyler daha dedi de duymadim. Iyice çığrından cikti bu durum.

ooo bizde daha fazlalarıda oluyor gülüyorum sadece bende eğleniyorum :) önemli olan eşimin benimle ilişkisi. Anne evlat ilişkisi çok bambaşka birşey.
Hakikaten mi. Ornek verebilir misin peki rica etsem. Birtek ben degilim yani. Esimi iyice ana kuzusu olarak gormeye basladim da. Iyice soguyorum bu aralar abarttikca.

Hakikaten mi. Ornek verebilir misin peki rica etsem. Birtek ben degilim yani. Esimi iyice ana kuzusu olarak gormeye basladim da. Iyice soguyorum bu aralar abarttikca.

Annesi yanımda oyy oğluşum evimin direği erkeğim balımm diye sever mıncıklar sarılır. Yürürken bi koluna ben girerim diğer koluna annesi şakalaşırlar eşimde ısırır sever annesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…