- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Esim arada kendi kendine konusur. Sabah banyoda tras oluyor. Anne anne dedi kendi kendine. Biseyler daha dedi de duymadim. Iyice çığrından cikti bu durum.
Ne olmuş canım annem diye geziyorsa ne olmuş elini tutmuşsa annesi onun hanımefendi Annesii . Öper sarılır elinide tutar çocuğuna annesinin bakmasınıda ister bunlar gayet normal şeyler .. kayınvalideniz ne güzel evlat yetiştirmiş ki annesine tanrıça gibi davranıyor maşallah ..Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Benim kv bana dedi ki dun. Ben bakici tutarmisim o da basinda beklermis. Kizina hic boyle birsey yaptirmadi. Benim cocuguma bakacakmis guya ama plan bu. Bakicinin bakicisi olmakmis niyeti.Sizin sinirleriniz bozulmuş olan bu.. Çocuk da kafanıza cok taktığımız için olmuyordur büyük ihtimal.
Ben de böyle takıntılıyım. Ogluma hamileyken son 2 ayımı kv kp gelecek, cocugu emmeden emmeye verirler. Vs diye cok endişe ettim kurdum kurdum. Eşime dedim işte böyle olmasın vs noldu? Bebeğim doğdu altını bile değiştiremedikleri için 10 dakika bile uyuyamadım. Bebeğe hiç bakmadıkları için 20 dk bahçeye bile inemedim ve strese girdim. Saat kac ayın kaçı unutmuştum gece mi sabah mı o bile fark etmiyordu. Sütüm kesildi.. Keşke kendimi öncesinde doldurmasaydım.şimdiyse Allah uzun ömür versin 2.5 yaşında tek basıma büyüttüm ama babaanne anane gelse az onu gezdirse kuaförüme gitsem vs diyorum. Ama cok uzaklar
Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Yahu desin he anne de geç o gün gelince herşey değişir ya farkındamısınız şimdi Hamile kalsanız 2 yıl 9 ay sonrasını düşünüp geriliyorsunuz.. O gün gelince yine tekrar ederse gerek yok anne herkes evinde rahat yaşasın dersin ya da eşine dersin..strese girme nolur bak hastalık sahibi olursun. Ben stres yapaa yapaa egzama oldum lohusayken hala geçmedi.Benim kv bana dedi ki dun. Ben bakici tutarmisim o da basinda beklermis. Kizina hic boyle birsey yaptirmadi. Benim cocuguma bakacakmis guya ama plan bu. Bakicinin bakicisi olmakmis niyeti.
Benim kv bana dedi ki dun. Ben bakici tutarmisim o da basinda beklermis. Kizina hic boyle birsey yaptirmadi. Benim cocuguma bakacakmis guya ama plan bu. Bakicinin bakicisi olmakmis niyeti.
Yalnız el kızı değil eşi ve anasından geçsin diye birşey yazılmadı. Her şeyin bir sınırı olmalı evliyim oğlum var. Eğer oğlum karısının değil de benim elimi tutarsa sürekli eşimi es geçip ortak hayatlarına beni dahil ederse oğlum mutsuz olur. Artık 5 yaşında değil konu sahibi de kocası bunu anlasın diyor eşimde annesini öper koluna girer vs ama plan yapılacaksa benimle konuşur önce. Ben de öyle babamı cok severim ama sınır vardır yani olmalı değil mi iğrenmek falan ne inciticianasına değer vermeyen adamlar mı isterdiniz? ben de annesine çok düşkün annesini çok seviyor yeter bıktım bu ne kafasından çok iğreniyorum ya , anne bu anne, sizde anne olacaksınız çocuğunuz sizi değilde el kızını mı dah çok sevsin?
annesine değer veren adam naif olur, ileride karısına , çocuğuna, yaşlılara, çevreye deduyarlı olur.
bi kadın sevdi diy anasından mı geçsin?
ne kıskançlık bu ya
Bence boşanın siz ya. Tek takıntınız kv artık. Bu sitede kv sini bu kadar dert eden görmedim. Yazık sizin psikolojinize.Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
bir gün belki eliniz ayağınız yavaşlar, bebek adımları atmaya başlarsınız yeniden.. yaşlılık sebebiyle yürürken çok zorlanırsınız da oğlunuz karısı soğuyacak diye elinizi bile tutmaz. doğru yapmış olur yani?Gerçekten koskoca adamın yanında karısı varken annesinin elini tutarak yolda yürümesi nasıl normal geliyor bazı kadınlara anlamıyorum.
Bende erkek annesiyim, bence abest bir durum..
Annedir öpersin sarilirsin, basının üstünde de taşırsin, ama yol ortasında ele ele tutuşup yürümek nedir..
Haklısın konu sahibi, bende olsam sogurdum..
Benim de bi tane annem var deyin. Benim eşim de ilk evlendiğimizde annem şöyle annem böyle diyordu. Ben senin annen değilim annen babana nasıl ise benden onu bekle... onun dışında tabiki annen bi tane diyordum. Sonra bıraktı saçmalamayı. Siz de kendi Annenizi ortaya atın. Annesi kocasına nasıl o sizin kocanız oğlunuz değil. Kendinizi anne ile kıyaslamayın. Bırakın sevsinler dudağımı eskiyor yanağı mı?Diyorum ya tanrica kadin. Bugun yalniz kaldigimizda dedim ki hayatim cocuk olana kadar yakinlarimiza bu istegimizden bahsetmeyecektik gereksiz baski olur uzerimizde. Ki zamaninda bunu konusmustuk gercekten. Anneme soylemeyim mi. Bitek annem var benim sen ne diyorsun sacmalama... sonuc aramiz bozuk su an. Konusmamayi tercih ediyorum.
hele bunu hiç kabul etmeyin kaçırır bakıcıyıSorun yok sayilmam. Sorun annesinin onun herseyi olmasi. Sorun annesinin bir tanrica olmasi. Sorun benim elimi tutmaya cekinip sokak ortasinda annesiyle elele yurumesi. Annesinden baska kimsesi yokmus. Annesi esime bakmamis cocukken. O yuzden ikisi de benim cocuguma kvnin bakmasindan yana. Kv dedi ki bi bakici tutarsin ben de basinda dururum. Dogrudan bakma da degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?