Cocuk mevzusu ve esimin boşboğazlığı bir kv konusu daha

Annem hayatta degil maalesef. Resmen meydani bos buldular gibi hissediyorum. Bu kadar mıç mıç olmaları da belki bu yuzden gozume batiyirdur.
Hıı üzüldüm gerçekten yoksa bu duruma takılmanız normal değildi. Allah sabır versin. Eşin düşüncesiz biri o halde . Kayınvaliden de bu durumu kullanıyor. Açık açık konuş eşinle.rahatsız olduğunu insanın yarasına tuz basmasınlar.

Baya saçma düşünce yapın var.

Annesi diğer kolundaymis. Hanımı da diğer kolunda , bunu kıskanıp bırakan konu sahibi.

Ne var bunda , kıskanmak niye.

Hayır anne gelinin kolunda adam da annesinin elini tutuyor. Normal falan değil. Kıskanmam ama normal karşılamam. Gereksiz bi duygusallık var türk aile yapısında ve bütün sorunlar buradan çıkıyor ben de buna anlam veremiyorum

Koca kadin koca adam bence cift degillerse elele tutusulmaz. Tesekkur ediyorum. Gercekten sinirlerimi bozdu. Bir de nasil normal bulunuyor onu anlayamiyorum. Kendi esleri annelerinin ellerini tutup yuruse yolda mutlu mu olacaklar. Bu ilk de degil. Daha once de yaptilar. Gorumcemin cocugu kiskanip ayirdi ellerini.

Oda kocasının elini tutsun. Bırakıp uzaklaşıp , uzaktan izlemek ne peki ? Bu da gereksiz duygusallık ve kıskançlık değil mi ?

Tekrar söylüyorum , ortada kötülük yoksa, nispet yapmak yoksa, unutulmayacak yaşanmışlıklar yoksa bu duyguların adı sadece kıskançlık.

İnsanın başına bazı şeylerin gelmesi gerekiyor cidden de, mesela tek maaşla kalıp çocuğunuza herşeyin en iyisinden almak isteyip alamadığınızda anne çocuğa bak ben işe döneyim demezsiniz kesin, ya da anne çocuğa bir 2 saat bak da ben de bir uyuyayım tüm gece uyutmadı beni de demezsiniz, ve ya çok hastalandık bize yardımcı olur Musun da demezsiniz büyük ihtimalle. Hayır böyle tuhaf duygulara girdiğiniz için karma gereği bunlar da insanın başına inadına inadına geliyor ben de çözemedim bu kısmı

Valla bana da normal gelmedi el ele tutuşmaları. Göbek bağları kopmamış herhalde.

Ayy komedi birde normal karşılayanlar var iyi bari annesi sen eşin 3ünüz el ele tutuşup teletabiler gibi yürüseydiniz

Beni alıntıladığınız için cevap vermek istedim.

Görümce değilim. Ben bana doğru olan doğru gelen şeyi yazdım. İnsan insana her zaman lazımdır.
Ama eşin annesi ama kızın annesi ama komşu .
Evet wc ye bile gidecek zamanınız olmaz. Öyle huysuz, huzursuz bir çocuğunuz olur ki yeri gelir yemek yapamazsınız.

Dünyanın binbir türlü hali var. Olmaz denen olur. Birgün gelir bir bakarsınız ki o istemediğiniz insanlara muhtaç kalmışsınız.

Sizin anneniz yakındır. Durumu müsaittir size yardıma gelir.

Yapmayın bunu yapıcı olmak varken neden yıkıcı olunsun ki . Ayrıca eşinin annesinin koluna girmesinde bir sakınca olmadığını söylemeye devam edeceğim. Siz babanızın koluna girseniz ve eşiniz size tepki gösterse . Buda aynı durum .

3 günlük dünyada saçma sapan seylerden mutsuz olmaya devam edin.

Yaşlıya saygı sevmesen bile bile saygı bunu bilirim bunu söylerim.

Evlenince eşinin tapusunu almıyor ya kendi gibi oda bir insan evladı.

Anası ve babası var. Kocaman adama ben varken nasıl ananın koluna girip , elini tutarsın diye sorguya çekersen o evlilik her daim sallantıdadır.

Saygılarımla.

elele kolkola gezmesi hiçhoş değil.
ama çocuk konusunda gereksiz alınganlık göstermişsiniz. eşiniz demiş anneme her zaman ihtiyacımız var diye. ben olsam 'aaa elbette her zaman ihtiyacımız var, uygun gördüğüm zaman sana bırakırım annecim ben de bu sürede kuaförüme giderim, arkadaşlarımla dışarı çıkarım, masaja giderim, veya kocamla sinema keyfi yaparız, veya haftada bir yemek vs yapmam dışarıda yeriz, konsere gideriz. elbette sen bize asıl çocuk olunca lazımsın, benim uygun gördüğüm zamanlarda desteğini mutlaka isteriz, allah sizi başımızdan eksik etmesin' derdim, kocamın gönlü olsun, kayınvalidem de düşünüp dursun ben napacağım diye.

sizin fikrinizi sormadan annesine ille de sen bakacaksın demesi hariç bir sorun yok ki bence. onu da konuşur çözersiniz gibi.

bence bu bile büyük bir sorun böyle bir konuyu uzun uzun konuşmalısınız su bazıkvdelerde ne meraklı çocuk bakmaya çocuğa bakarkende sizin hayatınıza maydanoz oluyorlar

bakıcı varsa kvdeye ne gerek varmissss illa karışacaklar yaa

güzel cevap işime gelince bırakırım yani çocuk bizim degilmi tabi biz karar veecegiz

siz önce bir evliliğinizi gözden geçirin boş yere çocuk yapma fikriyle boğuşmayın derim.

güzel cevap işime gelince bırakırım yani çocuk bizim degilmi tabi biz karar veecegiz
Benzer bi cevap verdim aslinda. Gezeceğimiz zamanlarda anneme ihtiyacimiz olur haklisin dedim. Ama ben ortada bisey yokken hoslanmiyorum konusmaktan. Zaten çocuğumuz da olmuyor ki. Bu neyin ozguveni bi anlasam.

Doğurtup annesine verecekse niye çocuk yapıyor beyfendi.
Nasıl saçmalamış hiç sevmediğim erkek tipi.
Bence çocuk olmadan bu konuları iyice konuş.. şakaya falanda vurma ciddi ciddi konus.
Çocuk olduktan sonra çok sorunlar yaşarsın

Ayrıca hiç bir sorununuz yokmuş.. cok stres yapma. Bu çocuk yapma aşaması strese hiç gelmiyor
D vitaminine baktır, enfeksiyonun var mı ona baktır bunlar tutunmasını etkileyen faktörler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…