- Konu Sahibi Kalenderender
-
Hıı üzüldüm gerçekten yoksa bu duruma takılmanız normal değildi. Allah sabır versin. Eşin düşüncesiz biri o halde . Kayınvaliden de bu durumu kullanıyor. Açık açık konuş eşinle.rahatsız olduğunu insanın yarasına tuz basmasınlar.Annem hayatta degil maalesef. Resmen meydani bos buldular gibi hissediyorum. Bu kadar mıç mıç olmaları da belki bu yuzden gozume batiyirdur.
Baya saçma düşünce yapın var.Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Niçin?Baya saçma düşünce yapın var.
Annesi diğer kolundaymis. Hanımı da diğer kolunda , bunu kıskanıp bırakan konu sahibi.
Ne var bunda , kıskanmak niye.
Koca kadin koca adam bence cift degillerse elele tutusulmaz. Tesekkur ediyorum. Gercekten sinirlerimi bozdu. Bir de nasil normal bulunuyor onu anlayamiyorum. Kendi esleri annelerinin ellerini tutup yuruse yolda mutlu mu olacaklar. Bu ilk de degil. Daha once de yaptilar. Gorumcemin cocugu kiskanip ayirdi ellerini.Hayır anne gelinin kolunda adam da annesinin elini tutuyor. Normal falan değil. Kıskanmam ama normal karşılamam. Gereksiz bi duygusallık var türk aile yapısında ve bütün sorunlar buradan çıkıyor ben de buna anlam veremiyorum
Hayır anne gelinin kolunda adam da annesinin elini tutuyor. Normal falan değil. Kıskanmam ama normal karşılamam. Gereksiz bi duygusallık var türk aile yapısında ve bütün sorunlar buradan çıkıyor ben de buna anlam veremiyorum
Buda komikmişYok yanlis anlattim galiba. Kv benim koluma girdi. Ogluyla da elele tutustular. Bi tarafknda ben bi tarafinda oglu. Aramiza girdi yani.
İnsanın başına bazı şeylerin gelmesi gerekiyor cidden de, mesela tek maaşla kalıp çocuğunuza herşeyin en iyisinden almak isteyip alamadığınızda anne çocuğa bak ben işe döneyim demezsiniz kesin, ya da anne çocuğa bir 2 saat bak da ben de bir uyuyayım tüm gece uyutmadı beni de demezsiniz, ve ya çok hastalandık bize yardımcı olur Musun da demezsiniz büyük ihtimalle. Hayır böyle tuhaf duygulara girdiğiniz için karma gereği bunlar da insanın başına inadına inadına geliyor ben de çözemedim bu kısmıBiz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
boyle yorum yapanlar eminim gorumceler:)
bizimde annemiz var evladimiz var.ama boyle mic mic gostermelik davranislar yapmiyoruz.hem evlendigi kadin insanin el kizimi olur.25 yil anasi yanindaysa artik 40 yil kadarda karisi yaninda olacak ne alaka el kizi.yabancimi karisi sanki.neden karisini hice sayip annesinin elini tutacak.adil davranacak o anasiysa oda yatagina yattigi karisi.koskoca adamlar neden boyle cocuksu haller takinir anlamis degilim
cocuk dogurunca illa birine ihtiyac duyulmuyor.bizde cocuk buyuttuk kimseyede ihtiyacim olmadi.wc ye gidecez diye omur boyu kvylemi yasayalim.biz nasil hallediyorsak isimizi konu sahibide oyle halleder.hem illa anneye ihtiyaci olacaksa kendi annesine olur.neden illa adamin anasi.sadece sanki adamin annesi anne.bu geleneklesmis durumdan nefret ediyorum.bana sahsen kendi annemin bakmasini tercih ediyorum kendimi toplayana kadar.
sizin fikrinizi sormadan annesine ille de sen bakacaksın demesi hariç bir sorun yok ki bence. onu da konuşur çözersiniz gibi.
bakıcı varsa kvdeye ne gerek varmissss illa karışacaklar yaaSorun yok sayilmam. Sorun annesinin onun herseyi olmasi. Sorun annesinin bir tanrica olmasi. Sorun benim elimi tutmaya cekinip sokak ortasinda annesiyle elele yurumesi. Annesinden baska kimsesi yokmus. Annesi esime bakmamis cocukken. O yuzden ikisi de benim cocuguma kvnin bakmasindan yana. Kv dedi ki bi bakici tutarsin ben de basinda dururum. Dogrudan bakma da degil yani.
güzel cevap işime gelince bırakırım yani çocuk bizim degilmi tabi biz karar veecegizelele kolkola gezmesi hiçhoş değil.
ama çocuk konusunda gereksiz alınganlık göstermişsiniz. eşiniz demiş anneme her zaman ihtiyacımız var diye. ben olsam 'aaa elbette her zaman ihtiyacımız var, uygun gördüğüm zaman sana bırakırım annecim ben de bu sürede kuaförüme giderim, arkadaşlarımla dışarı çıkarım, masaja giderim, veya kocamla sinema keyfi yaparız, veya haftada bir yemek vs yapmam dışarıda yeriz, konsere gideriz. elbette sen bize asıl çocuk olunca lazımsın, benim uygun gördüğüm zamanlarda desteğini mutlaka isteriz, allah sizi başımızdan eksik etmesin' derdim, kocamın gönlü olsun, kayınvalidem de düşünüp dursun ben napacağım diye.
Aynen oyle. Zaten kadinin amaci hayatimiza ortak olmak. Neler neler yaptı şimdiye kadarbir bilsen. Bosanmaya bile kalkti.bakıcı varsa kvdeye ne gerek varmissss illa karışacaklar yaa
siz önce bir evliliğinizi gözden geçirin boş yere çocuk yapma fikriyle boğuşmayın derim.Diyorum ya tanrica kadin. Bugun yalniz kaldigimizda dedim ki hayatim cocuk olana kadar yakinlarimiza bu istegimizden bahsetmeyecektik gereksiz baski olur uzerimizde. Ki zamaninda bunu konusmustuk gercekten. Anneme soylemeyim mi. Bitek annem var benim sen ne diyorsun sacmalama... sonuc aramiz bozuk su an. Konusmamayi tercih ediyorum.
Benzer bi cevap verdim aslinda. Gezeceğimiz zamanlarda anneme ihtiyacimiz olur haklisin dedim. Ama ben ortada bisey yokken hoslanmiyorum konusmaktan. Zaten çocuğumuz da olmuyor ki. Bu neyin ozguveni bi anlasam.güzel cevap işime gelince bırakırım yani çocuk bizim degilmi tabi biz karar veecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?