- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Hadi kocan annesine bağımlı !! Senin olayın ne güzelim? Adam 8500 maaşının büyük kısmını iddia borcuna ödüyor...düne kadar görev yaptigin şehirden eşinin yaşadığı şehre gidip ona yemeklik alıyor,arabasının yakitini dolduruyordun çünkü o kadar bile parası kalmıyordu!! Onun flörtlerinin kıskançlık kavgası nedeniyle savcılıkta ifade vermeye bile gittin !! Adamın çocuğu olmuyor sen doktor doktor geziyorsun! Sen kendi hayatına ne yaptiginin farkında bile değilsinNe alakası var. Eli ayagi tutan kadina sevgi gosterisi yapmak icin elini tutan 30 yasinda bir adamcik var. Ben de sap gibi kaliyorum orda.
Yok ikiz olsa yok ucuz olsa muhabbetlerine girdiler. Dondum dedim siz doguracaksiniz herhalde. Bisey demediler. Gulduler. Iki sene calismam zaten sonra da krese. Ama nasil olacak da ben evdeyken kvye ihtiyacim olacak onu anlamadim. Esim ne dusunuyor acaba. En son dedim ki. Haklisin biz gezerken annene birakiriz cocugu. Ortada fol yok yumurta yok. Konustuklarimiza bak.
Hadi kocan annesine bağımlı !! Senin olayın ne güzelim? Adam 8500 maaşının büyük kısmını iddia borcuna ödüyor...düne kadar görev yaptigin şehirden eşinin yaşadığı şehre gidip ona yemeklik alıyor,arabasının yakitini dolduruyordun çünkü o kadar bile parası kalmıyordu!! Onun flörtlerinin kıskançlık kavgası nedeniyle savcılıkta ifade vermeye bile gittin !! Adamın çocuğu olmuyor sen doktor doktor geziyorsun! Sen kendi hayatına ne yaptiginin farkında bile değilsin
K Kalenderender veya eski nicki ile A Aykilil kendi hatalarını bir gün görecek ... bu denli edilgen olduğunun pişmanlığını yaşayacak ...hayat çok güzel bir öğretmendir .
Ne demek eş bin tane? Sizin kocanizin da sizden baska 999 tane daha esi olsun olur mu? Ayrica o adam evlenmis. Artik yuvasi hayat arkadasi esi.Yani ne diyeyim bilemedim. Annesine değer vermeyen erkeklerin aile kurma kapasitesi de ortada zaten. Senin yerin ayrı annesinin yeri ayrı ne diye büyüttün kıskandın ki bu kadar ? Hadi desen ki burada kayınvalidem de çok üzerime geliyor kavga ediyoruz amenna. Gayet de anlayışlı bir kadınmış anladığım kadarıyla kol kola bile gezmişsiniz. Ben anlamıyorum bu kadınları size mi tapsın eşiniz ? Ne var annesine değer veriyorsa ? Anne 1 tane eş bin tane. Keyfini çıkarmaya baksanız olmuyor mu ? Hep bir sorun hep bir şikayet vallahi dert arıyorsunuz kendinize. Ne diyeyim Allah huzur versin. Evinize de kalbinize de
El ele tutuşmak nedir ya hu...Sorun yok sayilmam. Sorun annesinin onun herseyi olmasi. Sorun annesinin bir tanrica olmasi. Sorun benim elimi tutmaya cekinip sokak ortasinda annesiyle elele yurumesi. Annesinden baska kimsesi yokmus. Annesi esime bakmamis cocukken. O yuzden ikisi de benim cocuguma kvnin bakmasindan yana. Kv dedi ki bi bakici tutarsin ben de basinda dururum. Dogrudan bakma da degil yani.
Ne münasebet eşi varken annesiyle el ele tutuşmak ne kadar komik acıtasyonlar bunlar. Herkesin yeri ayrıdır. Bunları normal karşılayanların da aklına şaşarım.
Elele yurumeleri olabilir mi acaba? Bu gercekten normal mi sizce?Annesi diğer kolundaymis. Hanımı da diğer kolunda , bunu kıskanıp bırakan konu sahibi.
Ne var bunda , kıskanmak niye.
Elele yurumeleri olabilir mi acaba? Bu gercekten normal mi sizce?
Yalnız konunun sonundaki eşinizle kolkola girip diğer tarafta annesiyle el tutuşmaları komedi yaBiz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Böyle kalıplaşmış laflardan da sıkıldık bu yorumu yapanlar kesin görümcelerdir !. Gelinim de ben. Her daim gelinleri de savunurum. Ama akıl var nizam var azcık doğrunun arkasında durun. Benim kv sevsin oğlunu mıç mıç. Kocamda gitsin annesinin elini tutsun . Hiç te neden diye sormam kendime. Eşimin teyzeleri anneannesi çok öperlerdi ve teyzesi kıskanmıyorsun dimi derdi bana .o yüzden anlamıyorum anneyi kıskananları. Ama diğer konularda tabikş konu sahibi haklı.insan doğumda annesini ister.boyle yorum yapanlar eminim gorumceler:)
bizimde annemiz var evladimiz var.ama boyle mic mic gostermelik davranislar yapmiyoruz.hem evlendigi kadin insanin el kizimi olur.25 yil anasi yanindaysa artik 40 yil kadarda karisi yaninda olacak ne alaka el kizi.yabancimi karisi sanki.neden karisini hice sayip annesinin elini tutacak.adil davranacak o anasiysa oda yatagina yattigi karisi.koskoca adamlar neden boyle cocuksu haller takinir anlamis degilim
cocuk dogurunca illa birine ihtiyac duyulmuyor.bizde cocuk buyuttuk kimseyede ihtiyacim olmadi.wc ye gidecez diye omur boyu kvylemi yasayalim.biz nasil hallediyorsak isimizi konu sahibide oyle halleder.hem illa anneye ihtiyaci olacaksa kendi annesine olur.neden illa adamin anasi.sadece sanki adamin annesi anne.bu geleneklesmis durumdan nefret ediyorum.bana sahsen kendi annemin bakmasini tercih ediyorum kendimi toplayana kadar.
Yok yanlis anlamissiniz. Annesi benim kolumdaydi. Esim de annesinin elini tutuyordu.Bana normal geliyor. Ben orada eşimle el ele dolastigimda annesi yalnız kalsa üzülürüm. Gönül almaktır bu, rızasını almaktır .
Bir kolunda annesi bir kolunda siz varken buna kızıp çıkıyorsunuz kolundan.
Bu kıskançlık akla zarar.
Annesi diye el ele tutusamaz mi ?
Ben eşimi özellikle teşvik ediyorum , git uzan dizine, sarıl öp. Ellerini tut diye. Akşam evimize gittiğinde yalnız kalan onlar oluyor biz değil. Ki özellikle söylüyorum çok eziyetini gördüm annesinin. Ama benim ilişkim başka anne ogulluk başka.
Bir saatlik muhabbeti fazla görmem ben.
Yok yanlis anlattim galiba. Kv benim koluma girdi. Ogluyla da elele tutustular. Bi tarafknda ben bi tarafinda oglu. Aramiza girdi yani.Yalnız konunun sonundaki eşinizle kolkola girip diğer tarafta annesiyle el tutuşmaları komedi ya
Annem hayatta degil maalesef. Resmen meydani bos buldular gibi hissediyorum. Bu kadar mıç mıç olmaları da belki bu yuzden gozume batiyirdur.Böyle kalıplaşmış laflardan da sıkıldık bu yorumu yapanlar kesin görümcelerdir !. Gelinim de ben. Her daim gelinleri de savunurum. Ama akıl var nizam var azcık doğrunun arkasında durun. Benim kv sevsin oğlunu mıç mıç. Kocamda gitsin annesinin elini tutsun . Hiç te neden diye sormam kendime. Eşimin teyzeleri anneannesi çok öperlerdi ve teyzesi kıskanmıyorsun dimi derdi bana .o yüzden anlamıyorum anneyi kıskananları. Ama diğer konularda tabikş konu sahibi haklı.insan doğumda annesini ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?