Cocuk mevzusu ve esimin boşboğazlığı bir kv konusu daha

Kv nin yaptığı bişeyi göremedim.
Neyinden soğudunuz anlayamadım abartılı davranan eşiniz

Ne alakası var. Eli ayagi tutan kadina sevgi gosterisi yapmak icin elini tutan 30 yasinda bir adamcik var. Ben de sap gibi kaliyorum orda.
Hadi kocan annesine bağımlı !! Senin olayın ne güzelim? Adam 8500 maaşının büyük kısmını iddia borcuna ödüyor...düne kadar görev yaptigin şehirden eşinin yaşadığı şehre gidip ona yemeklik alıyor,arabasının yakitini dolduruyordun çünkü o kadar bile parası kalmıyordu!! Onun flörtlerinin kıskançlık kavgası nedeniyle savcılıkta ifade vermeye bile gittin !! Adamın çocuğu olmuyor sen doktor doktor geziyorsun! Sen kendi hayatına ne yaptiginin farkında bile değilsin

Eğer gerçekten aranız iyiyse , iyiyse büyüklere her zaman ihtiyaç oluyor.

Bu yukarıda anlattiklarinizda bir şey yok. Annesi yanındayken girsin koluna, gönlünü alsın bunda bir şey yok inanın.

Akşam kapınızı kapattiginizda basbasa kalıyorsunuz.

Ben esiniizde bağımlılık değil bağlılık gördüm ki bu güzel bir şey.

Fazla kıskanç gördüm sizi.

Gerçekten anlamadım kayınvalideniz size ne yapmış? Kadının yaptığı hiçbir şey yok ortada. Kocanızın tavrına kızmış soğumuşsunuz ama çocuk istiyorsunuz? Ayrıca el ele yürümekte ne var? Kayınvalide ortadaymış sizin kolunuzda siz kendi kararınızla arkaya geçmişsiniz sonra diyorsunuz beni sap gibi bıraktılar, siz kendinizi sap gibi bırakmışsınız size yapılan bir şey yok ki. Daha ortada çocuk bile yok kim baktı kim ilgilendi tartışmaları için daha çok erken değil mi? Böyle küçücük şeyleri büyütmeniz sadece kendinize zarar

Ben böyle bir durumda hem eşimden inanılmaz soğur hem de kv de den nefret etme aşamasına gelirdim. Ben ornek alınacak biri kesinlikle değilim zaten bu tarz konularda ama bence çocuk meselesini bir daha düşünün derim. Ve eşinizle acikça konuşun. Kendinizi değersiz hissettiğinizi söyleyin.

Kendinizi hiç bunaltmayın böyle şeylerle o işler öyle olmuyor. Eşimde biz nasıl bakıcaz annem gelsin dedi 1 hafta sonra anne sen istersen gidebilirsin biz hallederiz dedi. Görümcemin ve eltimin çocuklarını 4 5 aylık olana kadar kayınvalidem yıkamış bizimkinide annem yıkasın yapamazyız dedi 10 günlükten beri kendimiz yıkıyoruz.
Hayal kuruyor boşverin o sizin çocuğunuz en iyi siz bakarsınız bunu zamanla anlar.

Allahın izniyle rabbim şu 3 aylar hürmetine sağ sağlim bi yavru versin inşallah size. Allah kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın. Amin.

Ne münasebet eşi varken annesiyle el ele tutuşmak ne kadar komik acıtasyonlar bunlar. Herkesin yeri ayrıdır. Bunları normal karşılayanların da aklına şaşarım.

Ne demek eş bin tane? Sizin kocanizin da sizden baska 999 tane daha esi olsun olur mu? Ayrica o adam evlenmis. Artik yuvasi hayat arkadasi esi.

El ele tutuşmak nedir ya hu...
Kusura bakmayın ama gözümde canlamdırdım abartılı geldi.

Annesinden yardım istemesi şimdi gereksiz gelebilir ama büyüklerin olması büyük bir destek bence sizde bu konuda şimdi olmasa sonra anlarsınız bizi

Ne münasebet eşi varken annesiyle el ele tutuşmak ne kadar komik acıtasyonlar bunlar. Herkesin yeri ayrıdır. Bunları normal karşılayanların da aklına şaşarım.

Annesi diğer kolundaymis. Hanımı da diğer kolunda , bunu kıskanıp bırakan konu sahibi.

Ne var bunda , kıskanmak niye.

Elele yurumeleri olabilir mi acaba? Bu gercekten normal mi sizce?

Bana normal geliyor. Ben orada eşimle el ele dolastigimda annesi yalnız kalsa üzülürüm. Gönül almaktır bu, rızasını almaktır .

Bir kolunda annesi bir kolunda siz varken buna kızıp çıkıyorsunuz kolundan.

Bu kıskançlık akla zarar.

Annesi diye el ele tutusamaz mi ?

Ben eşimi özellikle teşvik ediyorum , git uzan dizine, sarıl öp. Ellerini tut diye. Akşam evimize gittiğinde yalnız kalan onlar oluyor biz değil. Ki özellikle söylüyorum çok eziyetini gördüm annesinin. Ama benim ilişkim başka anne ogulluk başka.

Bir saatlik muhabbeti fazla görmem ben.

Yalnız konunun sonundaki eşinizle kolkola girip diğer tarafta annesiyle el tutuşmaları komedi ya

Böyle kalıplaşmış laflardan da sıkıldık bu yorumu yapanlar kesin görümcelerdir !. Gelinim de ben. Her daim gelinleri de savunurum. Ama akıl var nizam var azcık doğrunun arkasında durun. Benim kv sevsin oğlunu mıç mıç. Kocamda gitsin annesinin elini tutsun . Hiç te neden diye sormam kendime. Eşimin teyzeleri anneannesi çok öperlerdi ve teyzesi kıskanmıyorsun dimi derdi bana .o yüzden anlamıyorum anneyi kıskananları. Ama diğer konularda tabikş konu sahibi haklı.insan doğumda annesini ister.

Yok yanlis anlamissiniz. Annesi benim kolumdaydi. Esim de annesinin elini tutuyordu.

Annem hayatta degil maalesef. Resmen meydani bos buldular gibi hissediyorum. Bu kadar mıç mıç olmaları da belki bu yuzden gozume batiyirdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…