- Konu Sahibi Kalenderender
-
Bence de geçsin hanımefendi.bir gün belki eliniz ayağınız yavaşlar, bebek adımları atmaya başlarsınız yeniden.. yaşlılık sebebiyle yürürken çok zorlanırsınız da oğlunuz karısı soğuyacak diye elinizi bile tutmaz. doğru yapmış olur yani?
bu cümleniz kayıtlara geçsin hanım.
Biz bir suredir cocuk istiyoruz. Ve olmuyor. Defalarca doktora gittik bir problem yok gibi. Bende yok esimde de onemli birsey yok diyebilirim.
Bugun esim annesi ben biraradaydik. Konu konuyu acti. Esim annesine cocuk istedigimizden bahsetti. Artik vakti geldi gibisinden. Esim cok seviyorum cocuklari. 5 tane oksa hayir demem cok sevinirim... uzadi gitti konu. Kv kizinin cocuguna bakiyor. Esim dedi ki. Bizim cocugumuz oldugunda ona bakacaksin sozun vardi dedi. Tabi dedi kvde. Dedim pazarlik yapma kimin ihtiyaci olursa ona bakar. Ki ben ucretsiz izne ayrilirim zaten oyle bir durumda. Esimin dusuncesi de ucretsiz izne de ayrilsam annesine ihtiyacimiz olacakmis. Her kosulda annesine ihtiyacimiz varmis. Kardesini mi kiskandin sen deyip sakaya vurup kapattim konuyu.
Annesi gozunde tanrica ve bugun ucumuz yanyanayken kendimi cok degersiz hissettim. Kv benim koluma girip yuruyor. Esim de annesinin diger tarafinda elini tutuyor. Elele yuruduler. Artik dayanamadim. Kv den uzaklasip arkaya gectim. Arkalarina gecince koptular. Canim annem benim annem modunda. Bana da ismimle hitap ediyor. Kv ve ben sohbet ediyoruz. Esim anlamiyor ya mesela biseyi annesine soruyor. El birligiyle cildirttilar beni. Bu da buraya ic dokme. Esimden de inanilmaz sogudum. Tam bir ana kuzusu.
Bence de geçsin hanımefendi.
Ama demiş miyim ki, ihtiyaçlı da olsa böyle el tutmak falan olmaz diye.
Konuyu saptiriyorsunuz, ne demisim, başımızın üstünde de taşınır demişim dimi..
Ama hala söylüyorum benim oğlum koskoca adam olup da karısını arkada bırakıp elimi tutsa, anlık da değil, öyle yurusek yollarda, ben sakat,topal ihtiyaçlı değilken..
Oğlum karının elini tut evladım derim..
Annedir eli de tutulur, ayağı da öpülür.. ama siz konuyu saptiriyorsunuz..
Konu sahibi kv si hastayken esi elini tutsa ses eder miydi sanmam..kimsenin de böyle bir durumda kıskançlık edeceğini sanmam.
Komik acitasyonlar yapıyorsunuz kusura bakmayın.
Çok ilgincsiniz gerçekten, şikayet ettim sizi.ben konu sahibinin her durum ve koşulda garip tepkiler verebileceğini düşünüyorum, kaldı ki her durumda ana eli tutulur.
rahatsızsınız anladığım kadarıyla inşallah sizin elinizden tutmazlar ne diyeyim, sizde tutmuyorsunuz galiba ananızın babanızın elinde. üzüldüm sizin adınıza.
Aynısı bana da oluyor.Senin kocan gıcık kusura bakma da konu sahibi arkadaşım.Bir de küçükken kayınvalide onu bırakmış mıydı başkasına mı baktırmıştı kendi ortada yok muydu? Öyle bişeyler hatırlıyorum.Ben hep ona bağlıyorum eşinin annesine olan bu tavırlarını ve abartılı bağını.Gerçekten eşin psikologa görünmeli.Normal değil bu tutumları.Senin konunu okurken artık koltukta el ele sarılıp oturan anne oğul geliyor gözümün önüne. Öyle yerleşmişsin bilinç altıma
Benim kv de de eşime sarılıp öper bazen, hiç öyle midem bulanmadı. Çünkü ya o beni de alır yanına öper ya da ben giderim yanlarına. Gitmesem de hiç sorun etmedim.Aynısı bana da oluyor.Senin kocan gıcık kusura bakma da konu sahibi arkadaşım.Bir de küçükken kayınvalide onu bırakmış mıydı başkasına mı baktırmıştı kendi ortada yok muydu? Öyle bişeyler hatırlıyorum.Ben hep ona bağlıyorum eşinin annesine olan bu tavırlarını ve abartılı bağını.Gerçekten eşin psikologa görünmeli.Normal değil bu tutumları.
Konu sahibi ya aldırmayacak bu hareketlere ya da eşine söyleyecek.Değişiceğini sanmıyorum gerçi eşinin.Çocuk işinde daha da zorlanırlar bu kadar anneci erkekle.Benim kv de de eşime sarılıp öper bazen, hiç öyle midem bulanmadı. Çünkü ya o beni de alır yanına öper ya da ben giderim yanlarına. Gitmesem de hiç sorun etmedim.
Bence konu sahibi bu kadar konu açacak kadar bozuluyorsa gerçekten abartıyorlardır.
Babaannesi bakmış eşine. Dediğinize katılıyorum psikoloğa gitmeli ama kendinde bi hata görmüyor ki.
Eşi konu sahibinin abarttığını düşünüyormuş. Bana kalırsa kesin bi tavırla hayır demediği için kaynaklanıyor bazı şeyler. Mesela kv her özel an da yanlarında.Konu sahibi ya aldırmayacak bu hareketlere ya da eşine söyleyecek.Değişiceğini sanmıyorum gerçi eşinin.Çocuk işinde daha da zorlanırlar bu kadar anneci erkekle.
Kayınvalidenin kötü giden evliliği , kocanın abartılı anne düşkünlüğü ile birleşince onlar bir olmuş da konu sahibi tek kalmış gibi oluyor.Zor işler , Allah yardımcısı olsun.Eşi konu sahibinin abarttığını düşünüyormuş. Bana kalırsa kesin bi tavırla hayır demediği için kaynaklanıyor bazı şeyler. Mesela kv her özel an da yanlarında.
Bence de bu sadece fragman. Asıl film çocuk olursa başlayacak.
Amin bencede.Kayınvalidenin kötü giden evliliği , kocanın abartılı anne düşkünlüğü ile birleşince onlar bir olmuş da konu sahibi tek kalmış gibi oluyor.Zor işler , Allah yardımcısı olsun.
Ne alakası var. Eli ayagi tutan kadina sevgi gosterisi yapmak icin elini tutan 30 yasinda bir adamcik var. Ben de sap gibi kaliyorum orda.bir gün belki eliniz ayağınız yavaşlar, bebek adımları atmaya başlarsınız yeniden.. yaşlılık sebebiyle yürürken çok zorlanırsınız da oğlunuz karısı soğuyacak diye elinizi bile tutmaz. doğru yapmış olur yani?
bu cümleniz kayıtlara geçsin hanım.
Kolkola girmek degil. En son ben arkada ikisi benim onumde elele tutusmus yuruyorlardi.Allah askına başka dert edecek bişeyiniz yok mu. Ne varki annesi ile kolkola girdiyse. Hem daha doğmamış çocuk icin planlar yapıyorsunuz. Hele bu olsun Bı an kucağınızdan bırakmazsınız. Annelere bu kadar dusman olmayın.
İşte olayın kilit noktası benceŞimdi 7 aylık bir bebekle, 7 yaşındaki bir çocuğu sevme şeklimiz bile aynı değilken 30 yaşındaki adamla da elele yürümeyeyim yani değil mi?
Ya allah aşkına bir de evlat sahibi olmaya çalışıyorsunuz , doğurun da bir evlat neymiş görün. Görün de 3 yaşındaki bebeler gibi evlatlarını annelerinden kıskanmayın. Aklınızı başınıza alın . Size mi soracaklar evlatlarını severken, annelerini severken.
Anneye ihtiyacınızın olması kötü birşey mi de bunu bukadar kafaya taktınız.çocuklu kadının elbette ihtiyacı olur. Yani çok gereksiz inatlaşma sizinki.
Bir eşin annesinin elini tutmasında ve gezmesinde ne var anlamadım.
7/24 böyle değiller ya anasıdır tutuversin. Siz babanızın elini tutup koluna girip gezmez misiniz.?
Soğuyacak bir durum yok.
AYrıca çocuk olduğunda hele de yaramazsa bırakın yemek yapmayı , wc ye bile gidecek zaman bulamazsınız.
İşte tam da bu noktada bir destekçiye ihtiyaç olur. Kayınvalide can kurtaran olur.
Fazla büyük konuşmayın ki lafınızı yutmayın.
boyle yorum yapanlar eminim gorumceler:)anasına değer vermeyen adamlar mı isterdiniz? ben de annesine çok düşkün annesini çok seviyor yeter bıktım bu ne kafasından çok iğreniyorum ya , anne bu anne, sizde anne olacaksınız çocuğunuz sizi değilde el kızını mı dah çok sevsin?
annesine değer veren adam naif olur, ileride karısına , çocuğuna, yaşlılara, çevreye deduyarlı olur.
bi kadın sevdi diy anasından mı geçsin?
ne kıskançlık bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?