Cocuk mevzusu ve esimin boşboğazlığı bir kv konusu daha

Bence de geçsin hanımefendi.
Ama demiş miyim ki, ihtiyaçlı da olsa böyle el tutmak falan olmaz diye.
Konuyu saptiriyorsunuz, ne demisim, başımızın üstünde de taşınır demişim dimi..
Ama hala söylüyorum benim oğlum koskoca adam olup da karısını arkada bırakıp elimi tutsa, anlık da değil, öyle yurusek yollarda, ben sakat,topal ihtiyaçlı değilken..
Oğlum karının elini tut evladım derim..
Annedir eli de tutulur, ayağı da öpülür.. ama siz konuyu saptiriyorsunuz..
Konu sahibi kv si hastayken esi elini tutsa ses eder miydi sanmam..kimsenin de böyle bir durumda kıskançlık edeceğini sanmam.
Komik acitasyonlar yapıyorsunuz kusura bakmayın.

Yahu ne güzel soğuyorsunuz hemen. Bir konuşun, uğraşın ve çaba sarfedin de olmazsa hemen soğursunuz zaten.

ben konu sahibinin her durum ve koşulda garip tepkiler verebileceğini düşünüyorum, kaldı ki her durumda ana eli tutulur.
rahatsızsınız anladığım kadarıyla inşallah sizin elinizden tutmazlar ne diyeyim, sizde tutmuyorsunuz galiba ananızın babanızın elinde. üzüldüm sizin adınıza.

Çok ilgincsiniz gerçekten, şikayet ettim sizi.
Burda kimseyi tanimazken nasıl bir yargıdır bu.. Komiksiniz.

Senin konunu okurken artık koltukta el ele sarılıp oturan anne oğul geliyor gözümün önüne. Öyle yerleşmişsin bilinç altıma
Aynısı bana da oluyor.Senin kocan gıcık kusura bakma da konu sahibi arkadaşım.Bir de küçükken kayınvalide onu bırakmış mıydı başkasına mı baktırmıştı kendi ortada yok muydu? Öyle bişeyler hatırlıyorum.Ben hep ona bağlıyorum eşinin annesine olan bu tavırlarını ve abartılı bağını.Gerçekten eşin psikologa görünmeli.Normal değil bu tutumları.

Benim kv de de eşime sarılıp öper bazen, hiç öyle midem bulanmadı. Çünkü ya o beni de alır yanına öper ya da ben giderim yanlarına. Gitmesem de hiç sorun etmedim.
Bence konu sahibi bu kadar konu açacak kadar bozuluyorsa gerçekten abartıyorlardır.
Babaannesi bakmış eşine. Dediğinize katılıyorum psikoloğa gitmeli ama kendinde bi hata görmüyor ki.

Konu sahibi ya aldırmayacak bu hareketlere ya da eşine söyleyecek.Değişiceğini sanmıyorum gerçi eşinin.Çocuk işinde daha da zorlanırlar bu kadar anneci erkekle.

Benim annem de kac yasindayim oper sarilir bebegim gibi seyler soyler hosuma gider.Sevilmeyi severim annemin kucagi gibi huzur buldugum bir yer yok.Kiz kardesim tam tersi asla istemez kizar anneme cocuk muyum der.

Kaynanami oglunu bir kere bile operken gormedim.Ama esime cok duskundur cok sever.Ailesinde evinde mutlu olsun ister.

Oglunu sevmesi opmesi kotu bir sey degil bence.

Bir evde kari koca bir konuda anlasmissa anne de olsa o karardan kimseye bahsedilmez.Sirlar saklanir.Bu konuyu kimseye bahsetmeyelim deniyorsa baskalarina anlatilmamali orda kalmali.Esiniz sir konusunda sinifta kalmis.

Cocugunu bakmak isteyen annelere saygi duyulmali ve kimse karismamali.Paranin satin alamayacagi seyler var.

Buyukler cocuk hakkinda daha bilgilidir yardim edebilirler fakat ayari kacirmamak sartiyla.Her annenin cocugunu yetistirmek icin kendine ozel yontemleri olabilir..

Konu sahibi ya aldırmayacak bu hareketlere ya da eşine söyleyecek.Değişiceğini sanmıyorum gerçi eşinin.Çocuk işinde daha da zorlanırlar bu kadar anneci erkekle.
Eşi konu sahibinin abarttığını düşünüyormuş. Bana kalırsa kesin bi tavırla hayır demediği için kaynaklanıyor bazı şeyler. Mesela kv her özel an da yanlarında.
Bence de bu sadece fragman. Asıl film çocuk olursa başlayacak.

Kayınvalidenin kötü giden evliliği , kocanın abartılı anne düşkünlüğü ile birleşince onlar bir olmuş da konu sahibi tek kalmış gibi oluyor.Zor işler , Allah yardımcısı olsun.

Allah askına başka dert edecek bişeyiniz yok mu. Ne varki annesi ile kolkola girdiyse. Hem daha doğmamış çocuk icin planlar yapıyorsunuz. Hele bu olsun Bı an kucağınızdan bırakmazsınız. Annelere bu kadar dusman olmayın.

Henüz doğmamış veya yeni doğmuş bebeklerle, küçük çocuklarla ilgili "kim bakacak da kim bakacak" tarzındaki konular beni üzüyor nedense.
Eşinizin tek başına alabileceği bir kararmış gibi, annesine, bebeğe sen bakacaksın demesi kabul edilir değil bana göre.
Hele hele siz varken, izne çıkabilecekken kimseye düşmez.
Bu kadar ana kuzusu ise dizi dibinde yaşlansaydı.
Ay tamam anneyiz, anne evlat ilişkisi bambaşka eyvallah, amenna, okey, tamam, kabul.
Ama koskoca herifler de sevgisini ifade ediş biçimini iyi ayarlasın bir zahmet.

Şimdi 7 aylık bir bebekle, 7 yaşındaki bir çocuğu sevme şeklimiz bile aynı değilken 30 yaşındaki adamla da elele yürümeyeyim yani değil mi?
Pff saçma.
Siz haklısınız.

Büyüyememiş adamlar.. Hayır annesının elını tutması sevgı sozcuklerı soylemesınde problem yokta. Konu sahıbını yok sayıp dırekt annesıne yonelmesı cok sacma. Bırı anası bırı karısı.

Ne alakası var. Eli ayagi tutan kadina sevgi gosterisi yapmak icin elini tutan 30 yasinda bir adamcik var. Ben de sap gibi kaliyorum orda.

Kolkola girmek degil. En son ben arkada ikisi benim onumde elele tutusmus yuruyorlardi.

Anneye ihtiyacınızın olması kötü birşey mi de bunu bukadar kafaya taktınız.çocuklu kadının elbette ihtiyacı olur. Yani çok gereksiz inatlaşma sizinki.

boyle yorum yapanlar eminim gorumceler:)
bizimde annemiz var evladimiz var.ama boyle mic mic gostermelik davranislar yapmiyoruz.hem evlendigi kadin insanin el kizimi olur.25 yil anasi yanindaysa artik 40 yil kadarda karisi yaninda olacak ne alaka el kizi.yabancimi karisi sanki.neden karisini hice sayip annesinin elini tutacak.adil davranacak o anasiysa oda yatagina yattigi karisi.koskoca adamlar neden boyle cocuksu haller takinir anlamis degilim
cocuk dogurunca illa birine ihtiyac duyulmuyor.bizde cocuk buyuttuk kimseyede ihtiyacim olmadi.wc ye gidecez diye omur boyu kvylemi yasayalim.biz nasil hallediyorsak isimizi konu sahibide oyle halleder.hem illa anneye ihtiyaci olacaksa kendi annesine olur.neden illa adamin anasi.sadece sanki adamin annesi anne.bu geleneklesmis durumdan nefret ediyorum.bana sahsen kendi annemin bakmasini tercih ediyorum kendimi toplayana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…