• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk mu kariyer mi

Valla ilk başta kızmıştım ama artık hem toplumun geldiği hale acıyorum Hem gülüyorum ya bu nedir arkadaş torpili torpilden saymayan ilk defa gördüm biz eskiden utanirdik böyle yazmazdık bu arkadaş bir de sıktın diyor valla çok eğlenceli ya🤣
Kacabilen kaçsın bu memleketten civi fln kalmamis
Torpilden kastınız nedir?
Eve temizlikçi için yardımcı alırken bile kaç kişiye soruyoruz birilerin tavsiyesiyle birilerini buluyoruz. Onlarda torpilmi oluyor?
Adı üstündr şirket elemanı, tahmini belediyeye bankoya yada temizliğe başlayacak yani, torpili olsa şirket elemanı değil şirkete müdür, daire başkanı vs yada en azından garantili işi olur.

Torpilden kastınız nedir?
Eve temizlikçi için yardımcı alırken bile kaç kişiye soruyoruz birilerin tavsiyesiyle birilerini buluyoruz. Onlarda torpilmi oluyor?
Adı üstündr şirket elemanı, tahmini belediyeye bankoya yada temizliğe başlayacak yani, torpili olsa şirket elemanı değil şirkete müdür, daire başkanı vs olur.
🙏🏻🙏🏻Anlatamıyoruz yemin ederim 🙄

🙏🏻🙏🏻Anlatamıyoruz yemin ederim 🙄
yani sizin konu başlığınız biraz yanıltıcı olmuş. Sizin direk memur statüsüne geçeceğinizi sanıyor bazı arkadaşlar.
Şirket elemanı olarak kariyer yapamazsınız. Ordan farklı pozisyonlara zamanla geçiş olabilir belki, belki zamanla kadro gelebilir ama şu dönemde sizin sonu açık olan bir başlangıç gibi gözüküyor.

yani sizin konu başlığınız biraz yanıltıcı olmuş. Sizin direk memur statüsüne geçeceğinizi sanıyor bazı arkadaşlar.
Şirket elemanı olarak kariyer yapamazsınız. Ordan farklı pozisyonlara zamanla geçiş olabilir belki, belki zamanla kadro gelebilir ama şu dönemde sizin sonu açık olan bir başlangıç gibi gözüküyor.
Evet konuyu açan arkadaş için belli ki çalışacağı pozisyon çok önemli ama genel anlamda değil. Kamudan teklif, bir daha böylesini bulamam falan deyince okuyanlar gözlerinde büyüttüler. Memur olup masabaşı oturacak, çok kazançlı falan sandılar

Taseron firmada calismak icin bebeğimi bakacağına emin olmadiğim kayinvalidemle birakayim mi? Demek istiyorsunuz. Maddi durum gerektiriyorsa birakin ama emziriyorsaniz sut mevzuu sizi cok zorlar.

Bizde de kat görevlileri aynen böyle tanıdık vasıtasıyla alınırlar ve düzgün bir ortamda kamuda çalışırlar. Çay dağıtırlar, o katın kargolarini getirir götürürler, giriş çıkış bellidir, tuhaf tipler yoktur.
Yan haklar da her türlü vardir bayramlarda yılbaşında hediye çeki vs. Sonuçta ücretleri taşeron firma öder. Kimsenin cebinden vergisiyle fln ödenmez. Logusa kadına neden bu kadar yuklenilmis anlamadım. Ve ben olsam başlardım çünkü kurum kendisinden memnun kaldığı müddetçe iş akdi devam eder (taseron firma degisse de).

1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum 😞😞
Sınava vs girmeden iş teklifi mi geldi. Hani kamu kurumu valla merak ettim. Özel sektör olsa anlarım da kamudan iş teklifi gelmesi ilginç geldi

Yazdıysanız da gormedim. Bebeğe kim bakacak? Esas kritik soru o.. Kucuk oglum 3 aylık olmadan mecburen işe döndüm.. annemle kaynanam birlikte baktılar, halen daha da bakarlar sağolsunlar.. Işimi kaybetmek istememiştim ben de..

dıdının dıdısının dıdısı sayesinde işe girenlerin bir çoğu ilk gözden çıkarılanlar oluyorlar ben onların hiç kalıcı olduğunu görmedim

ilk iş tecrübesi+yeni doğum yapmış biri için de çok zor olur... gündüz bakan bulunurda bebekler gece uyumamaya yemin etmiş gibiler o zaman ne olacak ? 3 gün hiç uyumadan işe gidip çalışabilecek misiniz ? çalışma sonrası tüm enerjinizle bebeğinizi büyütebilecek misiniz ?

Back
X