çocuk odası var mi

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
37
Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.

benımde evım 2+1 salonum yatak odam ve cocuk odam var henuz tam olarak oda halıne getırmedım takım almayı dusunuyorum ama sımdlık bır cekyat ve beşiğimiz dolabımız var yetiyor beşigini en azından dıger odaya koyabılırsınız yada esınızle basbasa kalmak ıstedıgınızde sız dıger odayı kullanabılırsınız o daha melek ve kesınlıkle dogru bırsey yapmıyorsunuz

Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak

Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak
benımde sıgmıyordu ınankı cekyatın bırını attım tv vardı onuda duvara monteledım kullanmıyorum o odadakını zaten cocugunuza yer acın evınızde esyalara degıl

Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.

anlar tabi
2 yaşında çocuğun yattığı odada birlikte olunur mu? bu nasıl birşey?
diğer odayı neden çocuk odası yapmıyorsunuz?
dolu ise, imkan yoksa da çocuğa salonda yer yapın bari

o zaman atın eşyaları
eşyalar mı daha önemli çocuğun psikolojisi mi?
3,5 yaşına kadar aynı odada yatılmaz! şimdi de yatılmaz!

Ya aslında evimiz 3+ 1 di.eşim duvarı kirdirmis (tabi kendi kafalarına göre)/su an ev geniş ama 2+1 durumunda.kaynanam diyo çocuk 5 yaşına kadar yatar beşikte bisey olmaz esimi etkiliyo her zaman ki gibi.oturma odami çocuğuma bırakıp salonda mi otursak

Ya benım uc artı bır ama odalarım cok kucuk yemek takımım salona sgmadı odanın bırını yemek odası yaptım hıc otrmama ragmen aldıgım otrma grubumun br kanepesı dıger odaya bır kanepesıde yemek odasına sıgdı sumdılık ccuk yok ama olursa kanepelerımı bırıne verıp cocga oda yapcam kendımde salnda otrcm bz kucukken hep cekyatta yatrdık ama artık zaman degıstı herkesın ozel alana ıhtıyacı var evladınız da olurda sızı grurse pskolojısı bzulur hem sızde rahat edemezsnz kı bu sekılde

Evi tekrar 3 oda yapalım dedim esime diyo ki nasılsa cıkıcaz idare edelim ayip söylemek ama bazen oturma odasında birlikte oluyorum rahat edemiyorum yatagimda

Benim oglumda bizimle ayni odada yatiyor evimiz iki oda. Cocuk uyurken bile o işi çocugun yaninda yapmiyoruz ve yapilmamali hep korkarim cocuk etkilenir diye

5 mi???
bırak kaynanayı
bari internetten araştır, bulduğun yazıları da kopyala, onları okuttur

gerçi diğer konuya yazdıklarını gördüm
sende de öyle bir eş ve kv var ki...

Ben anlayamadım zaten ekstradan bir odanız var, neden çocuk odası yapmıyorsunuz o odayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…