- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Uyurken tabiki !Ya biri beni uyandirsin 2 yasinda cocuk uyanikken mi oluyor işler gucler bu konuda yoksa uyurken bile etkilenir diyemi korkuluyor
uyurken tabi ki o da bazen normalde başka odaya geçiyorlarmışYa biri beni uyandirsin 2 yasinda cocuk uyanikken mi oluyor işler gucler bu konuda yoksa uyurken bile etkilenir diyemi korkuluyor
konu sahibinin eşi ve kv si izin vermiyordu, onlara söylemeden kendi geçirdi sonundaKonu 27 sayfa ilerleyene kadar beşik taşınsaymış diyordum ki taşınmış.
Çocuğu doğurmak mesele değil. Yemeğini suyunu vermekte kolay.
Psikolojisi düzgün yetiştirmek asıl olay.
Eviniz 1+1 bile olsa koskoca insanlarsınız yani çocuğu babaanneye bırakıp vakit geçirebilirsiniz.
Tamam beşik taşınmış ama bu yanlışlara baştan önlem almak gerekli.
Çocuk yaşına basmadan ayrı odasına alınmalı.
Bebek telsizleri boşuna mı icat edildi?
Çocukla aynı odadayken münasebette bulunmamak kendi elindeydi ama. Neysekonu sahibinin eşi ve kv si izin vermiyordu, onlara söylemeden kendi geçirdi sonunda
Öyle tabi , başka odaya geçiyorlarmış zaten . Çocuğun yanında asla olmaz uyuması bir şey değiştirmez benim gözüm de de.Çocukla aynı odadayken münasebette bulunmamak kendi elindeydi ama. Neyse
Oha yaa bagira cagira ne arkadaş film mi çekiyorlar yaaZamaninda bir komusumu uyarmistim, ozel hayatlarina fazlaca sahit olduğumuz icin.
Kendisi bana sesimizin size gelmesine imkan yok o kadar gurultu cikarsak cocuk uyanir demisti
Yani resmen cocukla ayni yatakta yatarken bagira cagira sevisiyorlarmis
Ok bende korktum bi anUyurken tabiki !
Zamaninda bir komusumu uyarmistim, ozel hayatlarina fazlaca sahit olduğumuz icin.
Kendisi bana sesimizin size gelmesine imkan yok o kadar gurultu cikarsak cocuk uyanir demisti
Yani resmen cocukla ayni yatakta yatarken bagira cagira sevisiyorlarmis
Öyle tabi , başka odaya geçiyorlarmış zaten . Çocuğun yanında asla olmaz uyuması bir şey değiştirmez benim gözüm de de.
Konuyu nasıl kapatabilirim acaba ?adminler bana yardımcı olur musunuz çözüm buldum bayanlarin desteğiyleAslında konu da çözüme ulaşmış. Konu sahipleri böyle durumlarda konularını kapatsalar keşke. Yoksa 2 sene sonra bile biri hortlatıp aynı şeyleri yazacak.
kvden sizinle mi yasiyorBenim de mart doğumlu. Bunun bilincinde bir anneyim emin olun.3 oda tekrar yapalım diyorum ama seneye cıkıcaz diye kimse yanaşmıyor tabi kv faktörü de var
Konuyu nasıl kapatabilirim acaba ?adminler bana yardımcı olur musunuz çözüm buldum bayanlarin desteğiyle
Benim arkadaşım da anlatmıştı. Sonrasında yaptıkları banyoya kadar. Iğrenç.Ben ilkokula giderken mahallemizde bizden küçük bir kız vardı o zamanlar 5-6 yaşında falandı, bir keresinde çocuk bize olduğu gibi anlattı meğer anne,baba vs hepsi aynı odada uyuyorlarmış ve anne baba çocukların yanında yapıyormuş. Çocuk gördüğü her şeyi anlatmıştı bize. Şaka gibiydi.
Hayir ayni binadayiz ama herşeyde söz hakkı vardır eşim de büyük görmüş geçirmiş diye değer verir sözlerine o da uygulatir evin hanımi gibikvden sizinle mi yasiyor
kusura bakma kvde gece ayni odada olmuyor anlarsin ya hani derdim benHayir ayni binadayiz ama herşeyde söz hakkı vardır eşim de büyük görmüş geçirmiş diye değer verir sözlerine o da uygulatir evin hanımi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?