- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 37
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Bak sen annesin
Kayınvalide ya da eşinden icazet bekleme
Hadi duvara gücün yetmiyor
Beşik dediğin nedir kaldırıp diğer odaya da mı koyamıyorsun
Özel anlarda başka odaya bi kez geçmişsin, onu da lütufmuş gibi yazıyosun
Çok ilginçsin
E yani bizim çocuğu da leylekler getirmedi bizde evliyizBaşka odada oluyo ama bazen yatak odasında da birden gelişiyor durumlaelr sizde evli insanlarımız açıkça soylemek istemiyorum ama haklisiniz beşiği oturma odasına alayim daha iyi
İlla yatak odasında sevişilcek diye bi kural mı var. Çocuk büyüyene kadar bir çok fedakarlık yapıyoruz bunda da fedakarlık yapılır ne olcak ki. Ha çok titizsindir ört koltuğun üstüne çarşafını geri kaldır zor değilBak sen annesin
Kayınvalide ya da eşinden icazet bekleme
Hadi duvara gücün yetmiyor
Beşik dediğin nedir kaldırıp diğer odaya da mı koyamıyorsun
Özel anlarda başka odaya bi kez geçmişsin, onu da lütufmuş gibi yazıyosun
Çok ilginçsin
Zaten çocuğun gelişimi için de artık ayrılması gerek. Kendi benliğini kazanması için bunu bir nevi çocuğunuzun iyiliği için yapıcaksınızBaşka odada oluyo ama bazen yatak odasında da birden gelişiyor durumlar sizde evli insanlarsiniz açıkça soylemek istemiyorum ama haklisiniz beşiği oturma odasına alayim daha iyi
Bir tanıdığımın 2.5 3 yaşındaki oğlu odasına girmiş o sırada. Çocuk uzun süre etkisinden çıkmamıştı. Babasının annesinin canını yaktığını düşünmüş anne babam sana ne yapıyordu diye sormuş bir süre babasından uzak durmuş.
Çocuğun psikolojisi ile oynamayın her şeyi algılayabilir bu yaşta. Anlam veremez belki ama zihninde kalacak, büyüdüğü zaman hatırlar da bu yüzden sorun yaşarsa?
ya allah aşkına ben evdeki kediyi bile odadan çıkartıyorum siz çocuğun uyuduğu yerde napıyosunuz kardeş?
2 yaşında çocuk anlamaz mı ya!
anlamlandıramaz sadece.
İlla yatak odasında sevişilcek diye bi kural mı var. Çocuk büyüyene kadar bir çok fedakarlık yapıyoruz bunda da fedakarlık yapılır ne olcak ki. Ha çok titizsindir ört koltuğun üstüne çarşafını geri kaldır zor değil
3,5 muuu çok çok geç kalıyorsunuz çocuğun odasını ayırmak için.Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak
Kesinlikle çok büyük hata yapıyorlar.bilinç altına atıp gördüğü şeyi başka çocuklara falan yapmaya kalkabilir vs.vs. yani zamanından önce cinsel uyarım yaşayabilir.
hiçbir şey olmasa bile zihninde bir imge kalabilir.
iğrenç
Olaylar ani gelişirse oda değişmiyorlarmış evetÇocuğun yanında sevişiyoruz demeyin nolur.
Sizin kedide mi gozunu dikip bakiyor
Biz bi kere odada oldugunu farketmemisiz bi baktim cikmis komodinin ustune gozler kocaman
Olaylar ani gelişirse oda değişmiyorlarmış evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?