- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Aynı şeyi benim kayınvalidem diyordu.Ya aslında evimiz 3+ 1 di.eşim duvarı kirdirmis (tabi kendi kafalarına göre)/su an ev geniş ama 2+1 durumunda.kaynanam diyo çocuk 5 yaşına kadar yatar beşikte bisey olmaz esimi etkiliyo her zaman ki gibi.oturma odami çocuğuma bırakıp salonda mi otursak
ArkadaşımYa aslında evimiz 3+ 1 di.eşim duvarı kirdirmis (tabi kendi kafalarına göre)/su an ev geniş ama 2+1 durumunda.kaynanam diyo çocuk 5 yaşına kadar yatar beşikte bisey olmaz esimi etkiliyo her zaman ki gibi.oturma odami çocuğuma bırakıp salonda mi otursak
Zahmet olmuşEvi tekrar 3 oda yapalım dedim esime diyo ki nasılsa cıkıcaz idare edelim ayip söylemek ama bazen oturma odasında birlikte oluyorum rahat edemiyorum yatagimda
Benim de evim 2+1 ve oğlum 2 yaşında.
Odasını 2 hafta önce ayırdım (Nisan doğumlu) ve çok mutluyuz bu şekilde.
Maşallah hiç sorun yaratmadan artık kendi odasında uyuyor.
Hem benim yatak odamın da görüntü olarak düzeni yerine geldi, hem de oğluşum artık kendi odasında.
Tecrübe sahibi anneler beni bu konuda uyardı.
"Artık 2 yaşına geldi ufak ufak odasını ayır, bak ilerde problem yaşarsın, kopamama sorunu olur" diye.
Maşallah sorunsuz ayırdım ben. Tavsiyem sizde aynısını yapın bir an önce.
Sadece birşey duyması anlaması açısından değil, çocuğun kendine ait alanı sahiplenmesi ve özel bir alana sahip olması açısından önemli.
Bak sen annesinBenim de mart doğumlu. Bunun bilincinde bir anneyim emin olun.3 oda tekrar yapalım diyorum ama seneye cıkıcaz diye kimse yanaşmıyor tabi kv faktörü de var
Sımdı yenı bınalar kucuk oluyor ama bızde cok memnunmuyuz pek degıl cok fazla buyuk oldugu ıcın temızlıgı yok zor cocuk odası bıle oturma odasından buyuk sayılabılecek yapıda. bır yanı temızlerken obur taraf kırlenmıs oluyor ıcınde konustugun zaman sesın yankılanıp yukselmesı cabası fazla yanıEv ev degil sanki yayla mübarek benim evim bunun üc te biri kadar anca maalesef
Eşya çok vs çıcuk yatak odasında uyuyorsa siz başka yere birlikte olun
O oda zorunlu mu yani
Sımdı yenı bınalar kucuk oluyor ama bızde cok memnunmuyuz pek degıl cok fazla buyuk oldugu ıcın temızlıgı yok zor cocuk odası bıle oturma odasından buyuk sayılabılecek yapıda. bır yanı temızlerken obur taraf kırlenmıs oluyor ıcınde konustugun zaman sesın yankılanıp yukselmesı cabası fazla yanı
Oturma odasına beşiği getirsem salona TV yi alıp orda otursak tasinana kadar olur mu sizce
Anlar tabiki yapmayın yazık çocuğun psikolojisine özel durumunuzda başka bi odada ya da çocuğu başka bi odada yatırın bir süre daha sonrasında yatağına geri alırsınız. Benim kızın odası ayrı onda bile çekiniyorum uyanıp gelir diye kapıyı kapatıyorum sıkı sıkıEvimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?