- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
- 48
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
ne yaptınız diye baktım ve sevindim, eşiniz sorun çıkarmaz umarım Allah yardımcınız olsun.Bayanlar beşiği bir arkadaşım yardımıyla oturma odasına aldim oğlumun eşyalarını da buraya getirdim.salona ise TV yi geçirdim yani odası var artık istediği kadar özgür oynayabilecek .oyuncaklarını hepsini görünce öyle sevindi ki teşekkürler herkese bana cesaret verdiniz
Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak
Bayanlar beşiği bir arkadaşım yardımıyla oturma odasına aldim oğlumun eşyalarını da buraya getirdim.salona ise TV yi geçirdim yani odası var artık istediği kadar özgür oynayabilecek .oyuncaklarını hepsini görünce öyle sevindi ki teşekkürler herkese bana cesaret verdiniz
bende öğretmenm ve bende çocuklarımda o tarz hareketi arkadaşına yapmaya çalışanı gördümKv.5 yaşına kadar yatar dediğine yazmadan edemedim.Bu kadar zır cahil olunur mu ya, böylelerine artık kimse kusurabakmasin aptal diyorum.
Öğretmenim, 5 -6 yaşına kadar çocuğu yanında yatiranlarin çocuklarını görüyorum; çocuklar arkadaşlarına yapmaya çalışıyo aynı şeyi ya da bebeklere vs. Ve buna çok sık rastlıyorum.Anneyle konuştuğumda anca aklı başına geliyo.
Bi de günümüz kadınları hala durumun vehametinin farkında değil; kv.ve koca ağzına bakıyo şöyle durumlarda.. Oldu olacak ergenliğe kadar yatsın çocuk anne babayla,ne olacak ki..
Kv.5 yaşına kadar yatar dediğine yazmadan edemedim.Bu kadar zır cahil olunur mu ya, böylelerine artık kimse kusurabakmasin aptal diyorum.
Öğretmenim, 5 -6 yaşına kadar çocuğu yanında yatiranlarin çocuklarını görüyorum; çocuklar arkadaşlarına yapmaya çalışıyo aynı şeyi ya da bebeklere vs. Ve buna çok sık rastlıyorum.Anneyle konuştuğumda anca aklı başına geliyo.
Bi de günümüz kadınları hala durumun vehametinin farkında değil; kv.ve koca ağzına bakıyo şöyle durumlarda.. Oldu olacak ergenliğe kadar yatsın çocuk anne babayla,ne olacak ki..
Tabiki ayirman lazim gerekirse oturma odasini cocuk odasi yap salonda oturunEvimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
Soyle yapabilirsin.park yataklar var.kullanmayinca canta kadar oluyo.onlardan al bitane.ayni odada kalinmamasi gerektigi zaman onu kur baska bi odaya bebegin o gece orda yatsin.olmadi sonra alirsin odana.Evi tekrar 3 oda yapalım dedim esime diyo ki nasılsa cıkıcaz idare edelim ayip söylemek ama bazen oturma odasında birlikte oluyorum rahat edemiyorum yatagimda
anlamasa bile 2 yaş çok geç kalınmış bi yaş bence, çoktan ayırmalıydınız. İki oda madem birini ayırın işte onaEvimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
Eşiniz ne dedi?
gözün aydın, sandığın kadar tepki vermemişler sevindim :)Niye acele ettin dedi bende odası olması gerek artık büyüdü dedim ses etmedi.kv de geldi şaşırdı kocama sordu niye böyle yaptınız diye o da dedi ben yapmadım unicorn yapmış :)ses etmediler memnun olmadılar ama biz oglumla çok mutluyuz böyle:))))
Zamaninda bir komusumu uyarmistim, ozel hayatlarina fazlaca sahit olduğumuz icin.Ya biri beni uyandirsin 2 yasinda cocuk uyanikken mi oluyor işler gucler bu konuda yoksa uyurken bile etkilenir diyemi korkuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?