çocuk odası var mi

ne yaptınız diye baktım ve sevindim, eşiniz sorun çıkarmaz umarım Allah yardımcınız olsun.

Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak

Bekleyin o zmn 3 bcuk yasina kadar sizin yaninizda dursun. Askiniza sahit olur yavrucak.

Ya 2 bucuk yasindaki yigenim var. 1 bcuk yasindan beri oyuncaklari birakip tencere tavayla yemek yapiyr bize annesinden gordugu gibi. 2 yasinda bebek ayni odada kalabilirmi hiccc.

NEyse sonuca varilmis. Blki aralarda yazdiniz ama demeden edemiycem , hala turkiyede 2 oturma odasi neden vardir bilmiyorum. Orda bebegin odasi hazir aslinda. Benim ablamin evide 2+1, dayadik dosedik yigeni oda yaptim mavis mavis. Abiminse bi kizi oldu smdilik 3 aylik. Onun evide 2+1. Zamani gelince yemek odasini iptal edip oda yapicaz kizimizada. Avrupa evler kutu buyuklugunde, turkiyedekiler avrupada yasamazsiniz varya.

Kv.5 yaşına kadar yatar dediğine yazmadan edemedim.Bu kadar zır cahil olunur mu ya, böylelerine artık kimse kusurabakmasin aptal diyorum.

Öğretmenim, 5 -6 yaşına kadar çocuğu yanında yatiranlarin çocuklarını görüyorum; çocuklar arkadaşlarına yapmaya çalışıyo aynı şeyi ya da bebeklere vs. Ve buna çok sık rastlıyorum.Anneyle konuştuğumda anca aklı başına geliyo.
Bi de günümüz kadınları hala durumun vehametinin farkında değil; kv.ve koca ağzına bakıyo şöyle durumlarda.. Oldu olacak ergenliğe kadar yatsın çocuk anne babayla,ne olacak ki..

bende öğretmenm ve bende çocuklarımda o tarz hareketi arkadaşına yapmaya çalışanı gördüm

Kv dem cahil değildir aksine çok uyanık bir kadındır.öyle demesinin sebebi alt katindayiz yani gitmeyelim diye kocamin aklına giriyor yani ne gerek var olmasa da olur diyerek.yoksa bilmez mi herşeyi onlar bilir. Ben oturma odami hazırladım orda yatiyo artık.geldi gördü nasıl yalnız kalcak mı dedi kv bende dedim alışır zamanla.

Cocuga oda yapamiyorsaniz da bari o isi cocugun yaninda yapmayin! Ne kadar yanlis birsey, inanamiyorum yaa!!! Evde yer mi kalmadi baska da uyuyan cocugun yaninda...!!! Siz o haldeyken uyansa ne olur dusudunuz mu hic?!
Yazik gercekten...

Neyse ki durum çözülmüş ama milletçe bu halimiz ne olacak bilmiyorum. Kaynanaların ucuz hesapları, bir evde 2 salon, yok 5 yaş yok o daha çocuk ne anlar... Neden gelişemediğimiz ortada...

6 aydan sonra odalar ayrılmalı... Çocuk da olsa özel bir hayatı, özel bir alanı olmalı... Artık bu örfleri, adetleri, yok kaynana yok bilmem ne eski kafaları bırakmalıyız. Biz gençler bunları yıkmazsak, bu devran hep böyle gider...

Evi tekrar 3 oda yapalım dedim esime diyo ki nasılsa cıkıcaz idare edelim ayip söylemek ama bazen oturma odasında birlikte oluyorum rahat edemiyorum yatagimda
Soyle yapabilirsin.park yataklar var.kullanmayinca canta kadar oluyo.onlardan al bitane.ayni odada kalinmamasi gerektigi zaman onu kur baska bi odaya bebegin o gece orda yatsin.olmadi sonra alirsin odana.
Ben oyle yaptim.bi besik bide park yatak aldim.bebek odasi yapicam besigiyle odamada park yatagi kurucam.
Gerektiginde odasina tasirim.
Srnde park yatagi tasi diger odaya.hafif bi sey hem.

Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
anlamasa bile 2 yaş çok geç kalınmış bi yaş bence, çoktan ayırmalıydınız. İki oda madem birini ayırın işte ona

Çocuğun yanında o işi yapmanız, cinselliğinin erken yaşta aktive olmasına neden olur. Emin olun ne yaptığınızı mantığıyla değilse bile içgüdüleriyle algılayabilir.

Adem güneşi bilmiyordum,konuyu okurken öğrendim ama adamda zaten sevişmeyin diyen bi tip var
Anca çocuk yapmak için o gün de ayırırsınız odaları falan...

gözün aydın, sandığın kadar tepki vermemişler sevindim :)

Ya biri beni uyandirsin 2 yasinda cocuk uyanikken mi oluyor işler gucler bu konuda yoksa uyurken bile etkilenir diyemi korkuluyor

Ya biri beni uyandirsin 2 yasinda cocuk uyanikken mi oluyor işler gucler bu konuda yoksa uyurken bile etkilenir diyemi korkuluyor
Zamaninda bir komusumu uyarmistim, ozel hayatlarina fazlaca sahit olduğumuz icin.
Kendisi bana sesimizin size gelmesine imkan yok o kadar gurultu cikarsak cocuk uyanir demisti
Yani resmen cocukla ayni yatakta yatarken bagira cagira sevisiyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…