- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Çocuk alışırsa düzenleri çok bozuluyor tutturuyorlar anne babayla yatmak için. Onu istemiyorlardır belki ben de alışmasını istemiyorum. Ama 1 kere bile uyumayan varsa bence de çok şey kaçırıyordurKastettiğim sen değildin canım :)
Bende ayrı yatakta yatırdım ilk gunden. Boğulur korkusuyla. Büyüdükçe yanimiza geldi. Odası ayrıldı falan....
Ama çevremde de burda da bu konuda çok katı davranan bayanlara anlam veremedim sadece.
Oğlum 9 aylik olana kadar eşim yoktu yanimida ve 9 ay boyunca koynumda yatti. Onun kokusuyla uyuyup uyanmanin tadi hic biseyde yokÇocuk alışırsa düzenleri çok bozuluyor tutturuyorlar anne babayla yatmak için. Onu istemiyorlardır belki ben de alışmasını istemiyorum. Ama 1 kere bile uyumayan varsa bence de çok şey kaçırıyordur
Aynen büyük oğlumu 2, 3 aylık civarı eşim ise gidince sabahları yanıma alirdim bir iki saatliğine. Çok akıllı sakin bi bebekti. Uyanınca yüzüme dokunup uyandirirdi beni, aglamazdi hiç. Biraz da öyle oyun oynardik güne süper enerjik baslardim. Ahh küçükte yapamadim bir çığlık basardi ki öyle böyle degil, ben gözüm kapalı kendimi beşiğin başına atardim.Çocuk alışırsa düzenleri çok bozuluyor tutturuyorlar anne babayla yatmak için. Onu istemiyorlardır belki ben de alışmasını istemiyorum. Ama 1 kere bile uyumayan varsa bence de çok şey kaçırıyordur
Bu da öyle maşallah sakin bi bebek ama zıvanadan çıkmasın işte nazar değmesin :) 2 yaşına kadar aynı yatakta yatıranlara zor olmadı mı acaba kalkıp habire oda değiştirmek ya da sevişmediler sanırımAynen büyük oğlumu 2, 3 aylık civarı eşim ise gidince sabahları yanıma alirdim bir iki saatliğine. Çok akıllı sakin bi bebekti. Uyanınca yüzüme dokunup uyandirirdi beni, aglamazdi hiç. Biraz da öyle oyun oynardik güne süper enerjik baslardim. Ahh küçükte yapamadim bir çığlık basardi ki öyle böyle degil, ben gözüm kapalı kendimi beşiğin başına atardim.
O yüzden ben tek çocukta kalayımOğlum 9 aylik olana kadar eşim yoktu yanimida ve 9 ay boyunca koynumda yatti. Onun kokusuyla uyuyup uyanmanin tadi hic biseyde yokEşim gelince 1 haftada alisti yatagina. Sabah 6 gibi oğlum uyanmadan odasinda ki diger yatağa geçerdim babasini kiskanmasin diye. Şimdi salona geciyorum uyandigi zaman hemen gelir koynuma yarim saat keyf yapariz. Birde kardeşi oldu onu da salona tasiyorum her sabah ,hamak aldim o yüzden
iki bebenin gönlünü yapmak zor zanaat
Birincide oğlumun emmesine gecede 10 kere kalkıp uyurgezer gibi dolaşmak daha zor geldi bana açıkçası.Bu da öyle maşallah sakin bi bebek ama zıvanadan çıkmasın işte nazar değmesin :) 2 yaşına kadar aynı yatakta yatıranlara zor olmadı mı acaba kalkıp habire oda değiştirmek ya da sevişmediler sanırım
Bayanlar beşiği bir arkadaşım yardımıyla oturma odasına aldim oğlumun eşyalarını da buraya getirdim.salona ise TV yi geçirdim yani odası var artık istediği kadar özgür oynayabilecek .oyuncaklarını hepsini görünce öyle sevindi ki teşekkürler herkese bana cesaret verdiniz
Tebrik ederim. Bazen insan yanlış yaptığının bile farkına varamayabiliyor. Fikir alışverişi güzeldir.Bayanlar beşiği bir arkadaşım yardımıyla oturma odasına aldim oğlumun eşyalarını da buraya getirdim.salona ise TV yi geçirdim yani odası var artık istediği kadar özgür oynayabilecek .oyuncaklarını hepsini görünce öyle sevindi ki teşekkürler herkese bana cesaret verdiniz
Kocan naptı? Ya da bugün geçirdiysen bakalım akşama napıcakBayanlar beşiği bir arkadaşım yardımıyla oturma odasına aldim oğlumun eşyalarını da buraya getirdim.salona ise TV yi geçirdim yani odası var artık istediği kadar özgür oynayabilecek .oyuncaklarını hepsini görünce öyle sevindi ki teşekkürler herkese bana cesaret verdiniz
O 2.ler zıvanadan çıkarıyo insanıBirincide oğlumun emmesine gecede 10 kere kalkıp uyurgezer gibi dolaşmak daha zor geldi bana açıkçası.
İkinci de saldim valla. Emzirmeyi de odayı da. İkincilere kurallar sökmüyor.
Kocan naptı? Ya da bugün geçirdiysen bakalım akşama napıcak
Arkadaşım salonda günlük oturun. Yatak odaniz zaten sizin. Diger odada ne varsa atın gitsin cocugunuza oda yapin. Beraber oldugunuzu anlar tabiki.... hiçbir esya sizin bebeginizden kıymetli degil...
Aynen öyle yaptım bir sene böyle geçirelim seneye tasininca daha güzel imkanları olacak inşallah
Güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?