- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi _bayby face_
tamam sustum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bence güzel birşey inşallah hep böyle enerji dolu olursun.Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()
Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()
Eşim kızıma muzlu eticibebe aldı bitirdimhepsini çok güzel ya
Bence bunlar utanılacak bir durum değil. Ben eşimin yanında boş park boş salıncak falan görürsem binerim. Eşim de beni sallar hatta.
Ama beni dışarıdan görsen hiç çocuk olmamış bu dersin. O kadar da soğukkanlı dururum.
Ben asıl bu çocuk gibi konuşup sevimli olduğunu sanan, hala ayıcık biriktiren hatunlara gıcık olurum. Asıl onlar bana komedi gelir.
Ne güzel işte, vitaminde var boşver ye bende çok seviyorum :)Eşim kızıma muzlu eticibebe aldı bitirdimhepsini çok güzel ya
Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()
hyr ayıp degil bunlari bende yapıyorum:)Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()