• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ruhlu olmak ayıp mı;(

içinde bir çocuk olması iyidir. ama eşinle çocuksu konuşmadığın sürece. askoommm bak ben ne yiyoyumm nam nam nam :)

Bak ne güzel yavrunda varmış allah bağışlasın, onunla beraber parkta dilediğin gibi eğlen, mutlu ol her çocuğun hayalindeki annesin canım

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:
Haha bence güzel birşey inşallah hep böyle enerji dolu olursun.

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:

Eşim kızıma muzlu eticibebe aldı bitirdim :KK70:hepsini çok güzel ya

Bence bunlar utanılacak bir durum değil. Ben eşimin yanında boş park boş salıncak falan görürsem binerim. Eşim de beni sallar hatta.
Ama beni dışarıdan görsen hiç çocuk olmamış bu dersin. O kadar da soğukkanlı dururum.

Ben asıl bu çocuk gibi konuşup sevimli olduğunu sanan, hala ayıcık biriktiren hatunlara gıcık olurum. Asıl onlar bana komedi gelir.

Bende etipuf çok seviyorum oğlumla avmlerdeki oyun yerlerinde araba yarışı oynuyorum. Geçenlerden kızakla kayındık tekde bizdik. Ne var ki bunda

:KK49:Gel beraber pamuk şeker yiyip parka gidelim birbirimizi sallarız sorun edilecek bir şey değil elimde uçan balonla gezerim her gördüğüm çocuk parkına dalarım laylaylom

Bence bunlar utanılacak bir durum değil. Ben eşimin yanında boş park boş salıncak falan görürsem binerim. Eşim de beni sallar hatta.
Ama beni dışarıdan görsen hiç çocuk olmamış bu dersin. O kadar da soğukkanlı dururum.

Ben asıl bu çocuk gibi konuşup sevimli olduğunu sanan, hala ayıcık biriktiren hatunlara gıcık olurum. Asıl onlar bana komedi gelir.

Eneem, ben de ayıcık biriktiriyorum ama :) yani biriktirmek demiyelim de, var bi kaç tanecik. Ama almamak için zor tutuyorum kendimi doğrusu :)) O ayrı bir şey yani. Ha çocuk gibi konuşanları bende çok itici buluyorum, bir keresinde bir pet shopta rastlamıştım bir çifte, yirmi beş yaşında vardılar herhalde, belli ki tavşan alacaklar, ALLAHIM o nasıl konuşmadır öyle " aşkoom nolor şunu alalım noloor" bi de bi çığlıksı sevinme.
Ayucuk severleri yadırgamayın noloor :-(

ne guzel işte içinizdeki çocuk hiç kaybolmasın:)
jelibonda ver bonibonda yoksa küser gider:)

Dediklerinizi ben de yapıyorum
Üstüne salıncağa da biniyorum.

upload_2016-1-28_11-52-27.webp

Bende çocuk ruhluyum.. Bazen salıncağa binmek, kaydıraktan kaymak, taktaravelliye binmek istiyorum.. İp atlamak, sek sek oynamak istiyorum.. Ama kendimi tutuyorum. Penolope sen büyüdün, çocuk değilsin artık diyorum.. Keşke içimizdeki çocuk hiç büyümese.. Keşke hep çocuk kalsak.. Ama doğanın da bir kanunu var..
Eti cin yemek, jelibon yemek.. Çocukluktan değil, pis boğazlılıktan.. Demek ki seviyorsunuz..

Ozellikle bebe biskuvisi alip kendime mama yapiyorum kahvaltidan once yiyorum cogu zaman canim senden daha beterim yani

Bence daha guzel çocuk ruhlu olmak.
Hiç kimseden çekınmıyorum. Koca koca adamların yanında bı kucuk köpek kedı falan göreyım delıler gıbı bağırıyorum sevıyorum herkes çocuk bu ya daha dıyolar gülümsüyolar :KK70: Mesela kar yağarken kimseye aldırış etmeden dışarı çıkıp kendı etrafımda döndum falan :KK70: Markette yenı bı çıkolata çıksın eşime alalım mııı diye yalvarıyorum :KK70:
Gibi gbiib sevıyorum ya çocuğum ben daha içim çocuuukkkkk :KK70:

çocuk sesiyle konuşmayın da ne yaparsanız yapın :KK70:

jelibon sevmem ben küçükken de sevmezdim, bizim çocukluğumuzda koca karton kolilerle gofretler satılırdı, onların hastasıyım istanbulda denk gelmedim ama aydına gidince yiyorum. yumiyum, cino, sulugöz hepsi satılıyor orda, talan ediyorum bakkalı :KK53:

kendime cicibebe almışlığım var hemde çok,çikolotalı süt çok severim.
ayrıca çizgi film izlemeye bayılırım bugs bunny vs :) nişanlıyım bende kimse okumasın bunları :D

Back
X