• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ruhlu olmak ayıp mı;(

Bende jelibonu ve bebek bisküvilerini çok severim.
Ama her şeyin bir yaşı var aslında ayıp değil ama normal değil
çocuk ruhlu olmak değil çocuk gibi davranmak ayıp demiş bir arkadaş çok doğru bu..

Ben alırken utanıyorum kendıme aldıgım bellı oluyormus gıbı :D

bendensin canımm bende 26 ma giricem hala daha lunaparka gitmeyi pamuk şeker yemeyi oyuncak dükkanlarını dolaşmayı cok seviyorumm , kardeşim 24 yaşında gidip ona bulaşıyorum kızdırıyorum cocuk gibi atışıyoruz ,hiç bir farkımız yok 6 yaşındaki cocuklardan , bu koşturmacalı hayatta güzeldir cocuk ruhlu olmak :KK49::KK49::KK49:

Jelibon eti cici Bebe bebeklikle ne alakası var
Esin öyle söyleyince hoşuna gitmiş
Onları yemek çocuk ruhluluk sanmissin hoşuna gitmiş işte
Sen de memnunsun bundan

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:

32 yaşındayım bunları ben de yiyorum bu çocukluk değil damak zevki :KK53: hatta miniklerimin mamalarını yediğim de olmuştu 5-6 sene öncesine kadar en çocuk benim bu durumda :KK53: git eşine şeftalili bebek bisküvisi yap sonra konuşsun :KK53:

Ayy biz de erkek arkadaşımla jelibona bayılıyoruz resmen erkek arkadaşımın yaşı da 25 :D bence bu kötü bir şey değil ki :KK16:

Ayy biz de erkek arkadaşımla jelibona bayılıyoruz resmen erkek arkadaşımın yaşı da 25 :D bence bu kötü bir şey değil ki :KK16:

Jelibon yemek neden cocuklukla bagdastiriliyor ki.
Ne alaka yani.

İnsanların garip bir düşüncesi daha cikti ortaya.

Hadi sallanmak evet biraz daha çocuksu zaten büyüklerin sallanacagi gibi salincak kalmadı artik. Hepsi küçük cocuklara göre ayarlandı.

Sallanırken o salincagin verdiği mutluluğu veremeyen insanlar varken çocuk ruhlu olmak hic kötü bir şey değil.

Jelibon yemek neden cocuklukla bagdastiriliyor ki.
Ne alaka yani.

İnsanların garip bir düşüncesi daha cikti ortaya.

Hadi sallanmak evet biraz daha çocuksu zaten büyüklerin sallanacagi gibi salincak kalmadı artik. Hepsi küçük cocuklara göre ayarlandı.

Sallanırken o salincagin verdiği mutluluğu veremeyen insanlar varken çocuk ruhlu olmak hic kötü bir şey değil.

Jelibon falan herkes sevebilir ne var ki bunda?:KK48::KK48:
Çocuk gibi davranmıyorsanız sıkıntı yok bence.
Çocuk ruhlu kalanlara ne mutlu .
Alakasız ama bizim felsefe hocası derdi."Her filozof çocuktur aslında" .Çocuk ruhludur diye:KK48:

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:
aynı ben :D

Verdiginiz orneklerde utanilacak bir sey yok.
Cocuk ruhlu olmakla cocuk akilli olmayi karistiriyor bazi insanlar. Ben de boyle kendini "cocuk ruhluyum" ayagina insan icinde kucuk dusuren birini okuyacagim sanmistim. Ama dedigim gibi, sizin davranislarinizda bir anormallik goremedim. Ister jelibon seversiniz, ister bebe biskuvisi. Agiz tadi degil mi? Ayrica butun o dedikleriniz bende de var. Salincak bulursam sallanmadan birakmam, bebe biskuvisi severim, ve daha nicesi.

35 e dayandım hala salıncak gördüm mü dayanamam. İçine sığdığım bir salıncak olsun yeter. Çocukların yanına gidip oyuncaklarını görmek isterim. Oturur onlarla oynarım... Barbie lere hiç dayanamam... :KK53:

İnsanlar çocuk yanlarını kaybetmeseler keşke. Ne demişti küçük prens "Asıl sorun büyümek değil ki, büyürken unuttuklarımız."

jelibon, bebe bisküvisi vb. şeyleri yemekle çocuk ruhlu olmanın ne alakası var ? Her yaş grubunun yiyebileceği şeyler yani.

Hiç de bileeeee :KK200: içimizdeki çocuk bizim en büyük hazinemiz ona çok iyi bakın. Totom artık sığmıyor ama sığsa ben de sallanırım bayılırım sallanmaya :KK53:

jelibonla kazık kadar olmanın ne alakası var yahu. Parka oturup sallansanız abartmışsınız dicemde istediğinizi ama yapmadığınızı söylemişsiniz.Bence çok normal.

Çok kişi parkta sallandığını söylemiş ama ben canım çekse bile utanıyorum yav, zaten kesin de gelip laf söyleyen, çemkiren de olur öyle bir şey yapsam. On iki on üç yaşımdan beri çocuk parkında oynamamışımdır belki de, artık büyüdüğümü düşünüp erken bırakmıştım oynamayı. Aha şimdi içimde ukte kalmış işte.

Back
X