• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ruhlu olmak ayıp mı;(

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:
Kazık kadar olup cocuksu davranmaya kalkmak komik

Çok kişi parkta sallandığını söylemiş ama ben canım çekse bile utanıyorum yav, zaten kesin de gelip laf söyleyen, çemkiren de olur öyle bir şey yapsam. On iki on üç yaşımdan beri çocuk parkında oynamamışımdır belki de, artık büyüdüğümü düşünüp erken bırakmıştım oynamayı. Aha şimdi içimde ukte kalmış işte.
Bu yasta bıle sallanırım kime ne
Allah utanacak hale koymasın
Kasma kendini içinden geldiğini yerinde yasa

Bende. Oyuncaklara bayılıyorum. alasim geliyor. çocuk doğunca daha rahat alacağım. da kendim için:KK53:

sallincak boşsa bırakmam. zaten ufak tefegim hertürlü sığarım.

Eşim dert etmez. laf etmez. beni böyle sevdi.

31im 32 ye gireceğim:KK57:

Bu yasta bıle sallanırım kime ne
Allah utanacak hale koymasın
Kasma kendini içinden geldiğini yerinde yasa

Yok ben o konularda hiç cesur olamıyorum, biri bir şey dese çok fena bozulurum, yaş olmuş otuz altı, bu yaşa kadar yapmamışım bundan sonra yaparsam da anca ya gece ya da çok ıssız bir parkta yaparım o işi ancak :)) bi keresinde bir arkadaşımla, ıssız karlı bir yokuştan saatlerce kaymıştık tepsiyle, aklıma o geldi bak şimdi

Çocuk ruhunu kaybetmemek zaten insana yaşama sevinci verir bence. Öteki türlü hayatın işlerine o kadar dalıyoruz ki. Gayet normal hatta ne kadar güzel böyle kalabilmek. Bende salıncak gördüm mü dayanamam ki pamuk şeker alır yerim kimse ne der diye de düşünmedim bu zamana kadar bence en güzeli içindeki kız çocuğunu saklamamak ben büyüsem de çocuk ruhum bırakmasın beni :KK6::KK55:

Cocuk gibi olmak, davranmak ruhunu ayakta tutacak tek ugrastir, ne kadar cocuksu olursaniz o kadar sagliginizi korursunuz.

Bende cikolata hastasiyim , cocuklarimla saklambac ,evcilik oynar hoplar ziplarim :KK45: Her insan biraz cocuk olmali bence ,
"Durust insan daima çocuk kalir" demis Sokrates ,aşiriya kacmadikca bi problem olarak gormuyorum ben :KK200:

Mervesivik sahalara geri mi döndü yoksaaa :rolleyes:

Mervişim eskiden çaktırmıyodun, azcık çaktırıyodun ya da, şimdi ise yazdığın son mesajlara baktım da, aşmışsın be güzelim kendini :KK71::KK71::KK73::confused::rolleyes::rolleyes:

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:
İşte bende şüphelendim mervesivik yazınca aynı kişi olduğunu anladım mervesivik profilinde yazdım :KK14:

35 e dayandım hala salıncak gördüm mü dayanamam. İçine sığdığım bir salıncak olsun yeter. Çocukların yanına gidip oyuncaklarını görmek isterim. Oturur onlarla oynarım... Barbie lere hiç dayanamam... :KK53:

İnsanlar çocuk yanlarını kaybetmeseler keşke. Ne demişti küçük prens "Asıl sorun büyümek değil ki, büyürken unuttuklarımız."
barbie yi hala seven bi benim sanırdım:)
oğlumu paka götürdüğümde bende kayıyorum onunla bunu sadece oğlumu mutlu etmek için yada onunla oynamak için yapmıyorum kaymak sallanmak hoşuma gidiyo:)

bende 26 yaşındayım ve çocuksuyum napiyim değişemiyorum
bazı kadınlar vamptır, bazısı erkek gibidir,bazısı dişidir,bazısı narindir tırnağı kırılsa ağlar , bazısıda çocuksudur
ben bundan hiç utanmıyorum 60 yaşınada gelsem salıncakta sallanırım canım istiyosa

içimde büyümeyen bi çocuk var napim cami avlusuna mı bırakim günah ayol:)

Back
X