- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi _bayby face_
-
Kazık kadar olup cocuksu davranmaya kalkmak komikKızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum
Bu yasta bıle sallanırım kime neÇok kişi parkta sallandığını söylemiş ama ben canım çekse bile utanıyorum yav, zaten kesin de gelip laf söyleyen, çemkiren de olur öyle bir şey yapsam. On iki on üç yaşımdan beri çocuk parkında oynamamışımdır belki de, artık büyüdüğümü düşünüp erken bırakmıştım oynamayı. Aha şimdi içimde ukte kalmış işte.
Bu yasta bıle sallanırım kime ne
Allah utanacak hale koymasın
Kasma kendini içinden geldiğini yerinde yasa
İşte bende şüphelendim mervesivik yazınca aynı kişi olduğunu anladım mervesivik profilinde yazdımKızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum
Bu uyeligide banlandı gelmedi dahaEfsane geri döndü
Ben bu konuyu okuyunca mervesivik diye jelibon mu varmış dedim ya sdsf kendimi cahil gibi hissetmiştim
Bu uyeligide banlandı gelmedi daha
Ama yeni üyelikle gelebilir beklemedeyiz
barbie yi hala seven bi benim sanırdım:)35 e dayandım hala salıncak gördüm mü dayanamam. İçine sığdığım bir salıncak olsun yeter. Çocukların yanına gidip oyuncaklarını görmek isterim. Oturur onlarla oynarım... Barbie lere hiç dayanamam...
İnsanlar çocuk yanlarını kaybetmeseler keşke. Ne demişti küçük prens "Asıl sorun büyümek değil ki, büyürken unuttuklarımız."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?