Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Gerçek anlamda çocuk sahibi olmak istiyor çünkü sitenin bu bölümlerinde yazıyor çoğunlukla

Konu sahibi de yazdıkları da fake bence. Canı sıkılan bi ergen olabilir. Kimsenin hem kötü olup hem de kötülüğünü bu kadar normalmis gibi rahatca ifade edeceğini sanmiyorum ya
Değil gerçek. Bizzat evinden alındı ifade için

Evinize gelmek için izin mi alacaksınız?
Aileniz haklı. Herkes evinde durmalı

Bu konuda bilgim yok ben konu çerçevesinde yorum yaptım önceki konularını bilmem. Kaldı ki sonraki cevaplarında çocuk sevgisiyle evlat bekleyen biri olmadığı anlaşıldı dolayısıyla evlat edinme tavsiyem yersiz oldu.

Valla teyzem bir kez bir akraba kızına sana gelene kadar kimleri kimleri aldılar sen de evlenirsin demişti

Kör topal ne olursa olsun dersen evlenirsin be Hayruncan bknz şekil a. konu sahibesinin kocası

Ben neredeydim bütün bunlar olurken? Bu anlik haberler kimin duvarinda verildi? Biraz okuyayım da keyifleneyim.
Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı

Evine bir koltuk takimi bile seçmeye hakkı yokmuş. Eski konulari okudum, orada bir üye yazmış. Böyle koca olacağına bekar kalsin herkes.
Araba istiyordu, gecenin bir vakti evine giderken köpek saldırısına uğramaktan korktuğu için, kocası izin vermiyordu. O da çareyi köpekleri geçici felç edecek aletler kullanmakta bulmuştu.

Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı
Evinden alınmasını yönetimden mi öğrendiniz forumca, yoksa şikayetçi olan arkadaslar mi süreci anlattilar?

Araba istiyordu, gecenin bir vakti evine giderken köpek saldırısına uğramaktan korktuğu için, kocası izin vermiyordu. O da çareyi köpekleri geçici felç edecek aletler kullanmakta bulmuştu.
büyük köpeklerden ben de çok korkuyorum ama yüzyıl düşünsem aklıma gelmezdi onları etkisiz hale getirecek aletler almak.hele hamile kadına senin bebeğini köpek parçalasın diye bedduası yok mu evlerden ırakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…