- 19 Mayıs 2020
- 47.463
- 213.222
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Önce kocaya sesini çıkarsın kendisi, kendi evine bile koca izniyle girip çıkıyor, köpekler kolay iş.büyük köpeklerden ben de çok korkuyorum ama yüzyıl düşünsem aklıma gelmezdi onları etkisiz hale getirecek aletler almak.hele hamile kadına senin bebeğini köpek parçalasın diye bedduası yok mu evlerden ırakkk
Kanka böyle durumlarda iki etiket yapın da gelelim yauwwwwBir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı
AynenNasıl yani ? Bunu bir de burada alenen mi ifade etti
E siz böyle düşünüyorsanız mutsuz olduğunuz mevzu ne çok merak ettim?Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Evine koltuk takımı dahi sectirmiyor kocası ne zengini yahu abdbabsE siz böyle düşünüyorsanız mutsuz olduğunuz mevzu ne çok merak ettim?
Eşiniz o kadar zenginse küçük bir ev dayasın döşesin. Arkadaşları geleceği vakit oraya geçer güzel yemeklerinizi yer, gelecek kaygısı olmadan yaşarsınız
Adamın suçu neki? ben anlayamadım ?
Birbirinizin ruh eşisiniz sonuçta
Biz o konudaydık zaten. Doktor bir arkadaş sağolsun aldırdı evindenEvinden alınmasını yönetimden mi öğrendiniz forumca, yoksa şikayetçi olan arkadaslar mi süreci anlattilar?
Ahh o etiketler ban sebebiKanka böyle durumlarda iki etiket yapın da gelelim yauwwww
Bir de küfür etmişti nah aldırirsin diyeBiz o konudaydık zaten. Doktor bir arkadaş sağolsun aldırdı evinden
Abi elini ayağını öpem ağğbbbiiiBir de küfür etmişti nah aldırirsin diye
Anladımda çocuğu çok şanslı olacakmışya, herşey varmışya, gelecek kaygısı olmazmışyaEvine koltuk takımı dahi sectirmiyor kocası ne zengini yahu abdbabs
Bu muhabbetlere inanmıyor musunuz yahu sürekli nerden biliyorsunuz eski nikinin o olduğunu nerden biloyorsunuz gibi sorular geliyorEvinden alınmasını yönetimden mi öğrendiniz forumca, yoksa şikayetçi olan arkadaslar mi süreci anlattilar?
Merhaba olay nedir? Merak ediyorumozel mesaj atamadim sana
Neyseki annenizle duygusal bir bağınız varmışBen çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Ama anne olamayacağım o zaman da
O doğacak çocuğa yazık etme bacımBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?