Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Merhaba; kusura bakmayın ama gerçekten kendimi tutamadım. Bu yaptığınız resmen bencillik. Lütfen o çocuğa bunu yapmayın. Hayatınızdan çıkarın bu adamı ve yolunuza bakın bir an önce. Belki mutlu olacağınız birinden çocuğunuz olabilir. Daha fazla bu adamı çekip de hayatınızdan çalmayın lütfen. Bu adamdan olacak çocuğu da ateşe atmayin

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Böyle karaktersiz bi annenin sevgisini almadiktan sonra dünyaları alsa ne olur hele genler sana çekerse eyvah eyvah, Alllah nasip etmesin

Bu muhabbetlere inanmıyor musunuz yahu sürekli nerden biliyorsunuz eski nikinin o olduğunu nerden biloyorsunuz gibi sorular geliyor
Niye inanmayayim? Sadece çok şaşırdım. Bu konu konuşulurken bunlarin oldugundan haberim yoktu. Belki de banlıydım bilmiyorum. Detaylı dinlemek istedim, aramizdan biri adli sureci anlattiysa daha fazla detay öğrenebilirim diye.
+tek ben sormadim ki. Soruyor olmam inanmadigimi niye hissettirdi? Her hafta başımıza gelen bir sey degil adli mevzular. Haliyle merak da ediliyor. Ayrica kinlendim. Dinledikçe keyif aliyorum.

Evlat olsa sevilmezmiş. Ne kocası seviyor ne ailesi o zaman. Biri kovuyor, öteki niye geldin diyor.

neden ki . Kızma da baska adam yok mu cocuk ıcın katlanıyorum lafını dogmus cocuk ıcın cok duydum da planlanan cocuk ıcın hıc duymadım. Genlerı cok mu guzel? Cok yakısıklı zekı falan? Neden ılla ondan yapmalıymıssınn ki

İkinci doktor olan kişi benim işte nicki doktor olan ahdbavvs
Adını mı değiştirdin. Yapmayın böyle ya, bildiklerimizi tanıyamıyoruz
Anladığım kadarıyla miras, kendi arabasını alamadığına göre para kocasının

Niye çocuğunuzu bu adamdan yapasiniz ki
Erkek kıtlığı yok benim gördüğüm kadariyla

Bu muhabbetlere inanmıyor musunuz yahu sürekli nerden biliyorsunuz eski nikinin o olduğunu nerden biloyorsunuz gibi sorular geliyor
Anlamadığım bu üye ile o üye nasıl bağdaştı? Vede ikinci üyelik yasak değil mi?. Yani kapatılan bir üye aynı üye olduğu kesinse bildirelim. Mune arkadaşlar aynı üye olduğunu söylüyor. Anlamadık Mune bizide biri bilgilendirebilir mi?. Nerden bu konuya varıldığını gerçekten anlamadım. Konuları mı aynı acaba. Tam olarak nedir?

Dostum bosver dedikodunun geldiği yöne akıntıya bırak kendini kendiliğinden hersey buluyo yerini.. burası böyle bi site işte

Ya başkasını bulamazsam. O endişe veriyor

Zaten olay olalı çok oldu eski üyeliğiyle, seni alintiladım ama genel sormak istedim bende okurken sanki inanılmiyor gibi görünüyor ondan

Bende anlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…