- 14 Ağustos 2018
- 344
- 502
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Merhaba; kusura bakmayın ama gerçekten kendimi tutamadım. Bu yaptığınız resmen bencillik. Lütfen o çocuğa bunu yapmayın. Hayatınızdan çıkarın bu adamı ve yolunuza bakın bir an önce. Belki mutlu olacağınız birinden çocuğunuz olabilir. Daha fazla bu adamı çekip de hayatınızdan çalmayın lütfen. Bu adamdan olacak çocuğu da ateşe atmayinBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Böyle karaktersiz bi annenin sevgisini almadiktan sonra dünyaları alsa ne olur hele genler sana çekerse eyvah eyvah, Alllah nasip etmesinMükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Aldirildigini nasıl öğrendiniz ki kızlarBir de küfür etmişti nah aldırirsin diye
Niye inanmayayim? Sadece çok şaşırdım. Bu konu konuşulurken bunlarin oldugundan haberim yoktu. Belki de banlıydım bilmiyorum. Detaylı dinlemek istedim, aramizdan biri adli sureci anlattiysa daha fazla detay öğrenebilirim diye.Bu muhabbetlere inanmıyor musunuz yahu sürekli nerden biliyorsunuz eski nikinin o olduğunu nerden biloyorsunuz gibi sorular geliyor
Arkadaşımız doktor aldıran kişi yani.Aldirildigini nasıl öğrendiniz ki kızlar
Evlat olsa sevilmezmiş. Ne kocası seviyor ne ailesi o zaman. Biri kovuyor, öteki niye geldin diyor.Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
Benim aklıma iki doktor geldi biri gerçek doktor diğerinin adı doktor kesin birincidirArkadaşımız doktor aldıran kişi yani.
Detayları anlatmıştı
İkinci doktor olan kişi benim işte nicki doktor olan ahdbavvsBenim aklıma iki doktor geldi biri gerçek doktor diğerinin adı doktor kesin birincidir
neden ki . Kızma da baska adam yok mu cocuk ıcın katlanıyorum lafını dogmus cocuk ıcın cok duydum da planlanan cocuk ıcın hıc duymadım. Genlerı cok mu guzel? Cok yakısıklı zekı falan? Neden ılla ondan yapmalıymıssınn kiBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Ayyy kim aldırdı kimmm S sassyassyy nin bu olayla ne ilgisi var mune neyi açıklayacak Firdevs HANIM!!!!!Ahh o etiketler ban sebebi
Aaaaaa sen çekilinbendoktorum musunnnn ulan iki gün boş bırakmaya gelmiyo sevdigimin sitesini….İkinci doktor olan kişi benim işte nicki doktor olan ahdbavvs
Adını mı değiştirdin. Yapmayın böyle ya, bildiklerimizi tanıyamıyoruzİkinci doktor olan kişi benim işte nicki doktor olan ahdbavvs
Anladığım kadarıyla miras, kendi arabasını alamadığına göre para kocasınınneden ki . Kızma da baska adam yok mu cocuk ıcın katlanıyorum lafını dogmus cocuk ıcın cok duydum da planlanan cocuk ıcın hıc duymadım. Genlerı cok mu guzel? Cok yakısıklı zekı falan? Neden ılla ondan yapmalıymıssınn ki
Niye çocuğunuzu bu adamdan yapasiniz kiBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Anlamadığım bu üye ile o üye nasıl bağdaştı? Vede ikinci üyelik yasak değil mi?. Yani kapatılan bir üye aynı üye olduğu kesinse bildirelim.Bu muhabbetlere inanmıyor musunuz yahu sürekli nerden biliyorsunuz eski nikinin o olduğunu nerden biloyorsunuz gibi sorular geliyor
Dostum bosver dedikodunun geldiği yöne akıntıya bırak kendini kendiliğinden hersey buluyo yerini.. burası böyle bi site işteAnlamadığım bu üye ile o üye nasıl bağdaştı? Vede ikinci üyelik yasak değil mi?. Yani kapatılan bir üye aynı üye olduğu kesinse bildirelim.Mune arkadaşlar aynı üye olduğunu söylüyor. Anlamadık Mune bizide biri bilgilendirebilir mi?. Nerden bu konuya varıldığını gerçekten anlamadım. Konuları mı aynı acaba. Tam olarak nedir?
Ya başkasını bulamazsam. O endişe veriyorMerhaba; kusura bakmayın ama gerçekten kendimi tutamadım. Bu yaptığınız resmen bencillik. Lütfen o çocuğa bunu yapmayın. Hayatınızdan çıkarın bu adamı ve yolunuza bakın bir an önce. Belki mutlu olacağınız birinden çocuğunuz olabilir. Daha fazla bu adamı çekip de hayatınızdan çalmayın lütfen. Bu adamdan olacak çocuğu da ateşe atmayin
O doktor nicki ile hitap etmek kolay oluyordu. Simdi led bir vele distiri diye mi hitap etcezİkinci doktor olan kişi benim işte nicki doktor olan ahdbavvs
Zaten olay olalı çok oldu eski üyeliğiyle, seni alintiladım ama genel sormak istedim bende okurken sanki inanılmiyor gibi görünüyor ondanNiye inanmayayim? Sadece çok şaşırdım. Bu konu konuşulurken bunlarin oldugundan haberim yoktu. Belki de banlıydım bilmiyorum. Detaylı dinlemek istedim, aramizdan biri adli sureci anlattiysa daha fazla detay öğrenebilirim diye.
+tek ben sormadim ki. Soruyor olmam inanmadigimi niye hissettirdi? Her hafta başımıza gelen bir sey degil adli mevzular. Haliyle merak da ediliyor. Ayrica kinlendim. Dinledikçe keyif aliyorum.
Bende anlamaya çalışıyorumAnlamadığım bu üye ile o üye nasıl bağdaştı? Vede ikinci üyelik yasak değil mi?. Yani kapatılan bir üye aynı üye olduğu kesinse bildirelim.Mune arkadaşlar aynı üye olduğunu söylüyor. Anlamadık Mune bizide biri bilgilendirebilir mi?. Nerden bu konuya varıldığını gerçekten anlamadım. Konuları mı aynı acaba. Tam olarak nedir?
Bebişim bulamazsın zaten bence yapış iyice kocana batan geminin malları diyerekten başka kimse seni almaz mlsfkiYa başkasını bulamazsam. O endişe veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?