- 10 Kasım 2017
- 5
- 2
- 1
- Konu Sahibi kahveligelin
-
aynen öyle zaten sürekli gelmek isteyen yada bizim oraya gitmemizi isteyen bir kadın .öyle bir durumda iyice bize yerleşir .sakın sakın çocucugunu kv baktırma aman deyim benim gibi çok pişman olursun başını taşlara vurursun.. !
zaten anlaşamıyormuşsunuz.. çocugunuzu hep kendine göre yönlendirecek sözünüz geçmeyecek çok sorunlar yaşayacaksınız..
eşinize iyiyken kötü olmaya gerek yok ,öyle bir durum olduğu vakit bakıcı ayarlarız.. iki taraf içinde en hayırlısı bu diyerek net olun. çok pişman olursunuz
duygusal olarak bakıldığı vakit evet elin bakıcısından daha iyi bakar lakin gerçekler öyle işlemiyor
ben duygularıma yenildim siz yenilmeyin
benim annem çok yakında değil o yüzden onun bakması mümkün görünmüyorNe güzel iki seçenek arasından tercih yapmaya çalışıyorsunuz üstelik biri anneanne diğeri babanne! Şanslısınız. Her ikisiyle de konuştunuz mu gönülleri var mı bakmaya?
Bence kimseye güvenip çocuk doğurmayın, işler umduğunuz gibi gitmeyebilir.
eşiniz nasıl biriaynen öyle zaten sürekli gelmek isteyen yada bizim oraya gitmemizi isteyen bir kadın .öyle bir durumda iyice bize yerleşir .
benim çocuğumu da kendi gibi yetiştirir
6-7 yılı varEv kredisi ne zaman bitecek?
dediğim gibi çok sorunlar yaşadık kv ile eşime çok bağımlıydı bizi çok zorladı . eşimde başta düşkündü ama şimdi normale döndü şüküreşiniz nasıl biri
onu da kv niz yetiştirdi ya?
aynen öyle inan çok pişman olursun geri dönüşüde olmaz en güzeli bakıcı kafan rahat olur en azından bir şekilde ikna edebilirsin eşini mecbur olacak yani.. huzursuzluk daha mı iyi ? tamam bende anneyim yavrunu bakıcıya bırakma cok zor oluyor insana düşüncesi lakin bu işi cok iyi yapan temiz insanlar var kamera döşetirsiniz birde. herkesin cocuguna kv anne bakmıyor ya. benm şimdiki aklım olsa öyle yapardım burda anneye yahut kv bakanların sorunlarını sıkıntılarını okuduk hep..aynen öyle zaten sürekli gelmek isteyen yada bizim oraya gitmemizi isteyen bir kadın .öyle bir durumda iyice bize yerleşir .
benim çocuğumu da kendi gibi yetiştirir
cok dogru inşallah konu sahibi böyle bir hata etmez.bakıcının parasını gerekirse kendin ver. aile huzurunu bozmaya gerek yok çocuk senin senin kurallarına göre büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?