- 1 Mart 2014
- 599
- 1.328
- 313
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Alinmadim canim. Sadece dusuncemi soyledim. :)hepsi samimiyetsiz demedim,bana öyle geliyor. ki zaten karşımdaki insan dikkat çekmek için mi yapıyor gerçekten seviyor mu anlarım.
Siz çocukları seviyorsanız ne mutlu size,üzerinize alınmanıza gerek yok. Kendi düşüncem bu şekilde.
İnsanın kendi çocuğu olduktan sonra başkalarının çocuklarına olan tavrı değişiyor
Eskiden bütün çocukları çok severdim
Yeğenlerim olunca en çok onları sevdim
Kendi çocuğum olunca da en çok onu sevdim :)
Şimdi çok şirin bir bebek görsem içim ısınmıyor eskisi gibi
Ay öyle deme ya :)Ay demek ki kendi çocuğum olursa diğer çocukları hiç görmek istemeyeceğim.
Aminnn İnşallah. Yazdıkların doğru ama ben sevemiyorum işte ya. Özellikle de şımarık olanlara kontes gibi yetişenlere cidden tahammülüm yok ama orada da suç çocukta değil ailede aslında.Ay öyle deme ya :)
Dünyanın en masum varlıkları onlar
O kadar samimi,içten,pazarlıksız hemde komik.
Ama kendi kanından canından olunca daha bir başka işte
Allah isteyen herkese versin
Çok sağol canım bu güzel iç açıcı yorumun için.Allah aşkına, ne takiyorsun ki insanlari..
Herkes 3 4 cocuk yapmak zorunda mi ?
Sen burda 3 cocugum var cocuklara bayiliyorum cok seviyorum bitiyorum desen de elbette ki elestiren birileri cikacak
En azindan sorumluluk sahibisin ki gercekten tasiyabilecegin sorumlulugu aliyorsun. Bazi insanlar cok cocuk sahibi olup ilgilenmiyor.
Arkadasim, cok cok iyi anliyor ve hak veriyorum.
Bir kocam bir cocugum başımı sokacak evim var. Ne mutlu . Kafa rahat . Kendini dinlemelisin ki huzurlu olasin. Bu huzur cocuga da geciyor.
24 saat yakin olmaktansa cocuga. 1 saati kendine ayirinca cocuga daha farkli davranabiliyorsun. Ne demisler mutlu anne baba , mutlu cocuk...
Düşüncelerimiz aynı. Hiç olmayınca da olmuyor. Çünkü onlar evin neşesi diye düşünüyorum. Ama çoğu da zarar benim için herkes tek olmaz kardeş lazım diyor. Bende ben doğurur büyütüp bana verirsen diyorum hepsinin çene kapanıyorBende her cocugu opemem sevemen dokunamam.
Icimden gelmesi lazim
Yani kanimin isinmasi lazim cocuga.
Hele anasini sevmiyorsam cocuk dunya guzeli olsa bana itici gelir direk.
Oglumu cok seviyorum
Kocaman dana oldu operin minciririm falan.
Esim cocuk istiyor ben 2. Cocuga bile sicak bakmiyorum.
Cocuk sesi, oyunu, mamasi vs kendimi hic hazir hissetmiyorum.
Rahati seviyorum belkide.
Annem bile kizim sen cocuk sevmiyosun cocuk falan yapma diyor bana.
Ben sıkintiya gelemiyorum acikcasi.
Teşekkürler başta yorumun için. Ben şimdi böyle olmadım hep böyleyim. Evlenene kadar 8 yaşındaki kardeşimi ben uyuturdum. Birlikte uyurduk. Hatta evlendiğim de ablamsız uyuyamıyorum diye beni arayıp çok gece kalkıp gitmişliğim var. Ama eskiden de bi tartışma bi ağlaması bi bağırarak birşey istemesine tahammülüm yoktu. Şimdi de yok. O yüzden bu hareketim ona üzücü kırıcı gelmiyor. Alışık çünkü.Bu dünyada kimsenin kimseyi sevmek zorunda olmadığını biliyoruz. Herkesin çocuk sevmesini, hayvan sevmesini de bekleyemeyiz.
İnsan olarak beklemeye hakkımız olan en önemli şey; saygıdır.
Sizin bir şeylere tahammülünüz kalmamış gibi. Yoksa yaşadığınız veya bulunduğunuz ortamdan, hayattan mı memnun değilsiniz???
8 yaşındaki kalbi hemen kırılabilecek bi çocuğa ,kardeşinize, ters davranıp; annem alışık bu halime bence kırılmamıştır demenizi de anlayamadım. Ters cümleleri annenize değil, kardeşinize sarfetmişsiniz, ve çocuk kalbi hemen kırılabilir.
Örneğin Kişiliğiniz sert olabilir, soğuk olabilirsiniz veya her şeyi eleştiren, sivri dilli Fakat bunlar bize birilerini incitebilme hakkı vermez. Saygılar :)
Benim görümcemde öyle hiç sese gelemez benim iki çocuğum var oturuyorduk basım şişti dedi odaya geçti şok oldum tabi hakaret gibi geliyor başkasına lütfen basınız dâhi ağırsa sabırla oturun .İşte sorun orda kalabalık bir aileyiz hafta da 3-4 kez toplanıyoruz. Bende kaldıramıyorum. Mesela dün eşimin abisi falan geldi. Evlerimiz yam yana zaten hani özel bir misafir değil. Üç tane çocuğu var. Beynimi yediler resmen. Çok yaramazlar. Yemek yedik çay olayına gelince onlar terstalardı ben kalktım içeriye geçtim. Dayanamadım. Bende istiyorum ki hani neşeli oluyum. Sesten rahatsız olmayım. Mesela eşime arabada yüksek ses müzik bile açtırmam o da aksine çok sever. Hatta bi kere ninemi geçtin demişliği bile var.
Benim görümcemde öyle hiç sese gelemez benim iki çocuğum var oturuyorduk basım şişti dedi odaya geçti şok oldum tabi hakaret gibi geliyor başkasına lütfen basınız dâhi ağırsa sabırla oturun .İşte sorun orda kalabalık bir aileyiz hafta da 3-4 kez toplanıyoruz. Bende kaldıramıyorum. Mesela dün eşimin abisi falan geldi. Evlerimiz yam yana zaten hani özel bir misafir değil. Üç tane çocuğu var. Beynimi yediler resmen. Çok yaramazlar. Yemek yedik çay olayına gelince onlar terstalardı ben kalktım içeriye geçtim. Dayanamadım. Bende istiyorum ki hani neşeli oluyum. Sesten rahatsız olmayım. Mesela eşime arabada yüksek ses müzik bile açtırmam o da aksine çok sever. Hatta bi kere ninemi geçtin demişliği bile var.
Görümcenize hafta da 4 kere gidiyor musunuz?Benim görümcemde öyle hiç sese gelemez benim iki çocuğum var oturuyorduk basım şişti dedi odaya geçti şok oldum tabi hakaret gibi geliyor başkasına lütfen basınız dâhi ağırsa sabırla oturun .
O genel olarak sinirli kendi çocuğuna da tahammülü yok pek .
Asla o gelir durmadan hem de benim çocuklar dan rahatsız olur, hem de durmadan bizde bakıyorum gitmiş uzanmış neymiş başı ağırmış sinir oluyorum .Görümcenize hafta da 4 kere gidiyor musunuz?
İşte benim eltim görümcem sürekli bizdeki birinin üç diğerinin iki çocuğu var hepside en hareketli yaş grunundalar. Bi de boşanmış bir eltim var oda çocuktan bi haber oda benşm üzerime. Yani biraz anlasınlar diye başka odaya geçiyorum. İnsanların gerçekten bi tahammül sınırı oluyor.Asla o gelir durmadan hem de benim çocuklar dan rahatsız olur sinir oluyorum .
Sizde haklısınız bende misafir sevmem hiç .İşte benim eltim görümcem sürekli bizdeki birinin üç diğerinin iki çocuğu var hepside en hareketli yaş grunundalar. Bi de boşanmış bir eltim var oda çocuktan bi haber oda benşm üzerime. Yani biraz anlasınlar diye başka odaya geçiyorum. İnsanların gerçekten bi tahammül sınırı oluyor.
Görümcenize ayıp etmiş bu arada sık gelmeyen biri için böyle yapılmamalı. Çünkü arada gelen bi misafirin çocuğu idare edilebilir. Çocuk bu yapma desen bile anlamaz. Onların bi günahı yok tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?