Çocuk sevmeme!!

Bende de ses agrasiflik yapıyor beynimizn bir yeri değişik bi iş var ama ne bilmiyorum aşağıda çocuklar oynuyor seslerden başıma ağrılar giriyor benim de
Miğrenden şüphelendim ben. Nöroloji doktoruna bile gittim ama hiç bir problem yok dedi. Tahammül sınırımız yok sanırım.

20 yaşındayken ben de öyleydim,
hatta daha beterdim, eve misafir gelince ya odama kitlenir ya evden kaçardım,
zamanla geçer.

benimde cocuklarin yaramazligina tahammulum yok.cocuklara ayilip bayilmam ama onlari severim.sirf gosterus olsun diye birilerini sevmem.icimden gelirse enerjiyi alirsam saatlerce severim ama tutmazsa yalandan ailesi kirilmasin diyede sevgi gostermem.en fazla gulumserim.sizinde karakteriniz bu yani kotu bisey degil yaptiginiz.benimde 1.5 yasinda kizim var.esimle ben ona asigiz resmen.kotu bisey belki ama asiri derecede seviyorum onu.

Allahtan kendi çocuklarımızı çok seviyoruz

Bu arada 1.5 yaşında kızım var. Ona karşı kötü değilim. Oynarım falan ama çok uzun değil. Genelde oda kendi kendine oynar
İçim acıdı...
Ben şahsen çocukları,öperim,koklarım ama sorsan bi 30 yaşına kadar asla çocuk istemem çünkü o strese tahammülüm yoktur. .
Lakin sen bir annesin mecbursun !
MECBUR !

Ben varım. Ne ergen seviyorum ne de çocuk. Hele benim çocuğum premsss premsessss diyip ona göre davranış bekleyen ebeveynlerden hiç hoşlanmıyorum. Hatta sırf bu yüzden lisansı olmayan bir bölümde akademisyenliğe başladım. O derece sevmiyorum. İşim gereği yardıma ihtiyacı olan çocuklar ve ergenlerle iç içeyim ama onların gerçekten yardıma ihtiyacı olduğu için ılımlı ve anlayışlıyım. O konuda sorun yaşamıyorum. Aslında şöyle; ben şımarık ve buldumcuk yetiştirilen çocuk sevmiyorum. Onların kaprisini çekemiyorum.

Bu duygularla kendi çocuklarımıza nasıl bakıyoruz şaşıyorum

Sizin tahammülsüzlüğünüz sanırım pek yalnız kalmıyorsunuz ondan olabilir.
Haftada 3-4 gün biri gelse -hele de çocuklu- çıldırırım.
Ama kayınvalideyle birlikte yaşadığınız için çözümü yok gibi bunun.

ben de öyleyim, sevmem çoluk çocuk. hele çocuk sesine hiç tahammül edemem. ha çok masum varlıklar o ayrı konu ama çocuklara bayılan biri olmadım hiçbir zaman, olmam da. bu neden bir sağlık sorunu olsun ki? kimse mecbur değil hele ki başkasının çocuğunu sevmeye.

İçim acıdı...
Ben şahsen çocukları,öperim,koklarım ama sorsan bi 30 yaşına kadar asla çocuk istemem çünkü o strese tahammülüm yoktur. .
Lakin sen bir annesin mecbursun !
MECBUR !
Canım ben çocuğuma kötü davranıyorum demedim. Sadece oylarımız biraz dedim. Diğer mesajlarında da yazdım. Kızım kendi kendine oynamayı daha çok sever. Huyumuz aynı yani. Ayrıca babası şımartılması gerekecek kadar şımartıyor

Ya ne biliyim bi ben böyleyim diye düşündüm. Çünkü kalbalık bir toplum da bulunamıyorum.

Ben varım

Onun babasının ilgisine ihtiyacı olduğu kadar size de ihtiyacı var anne sevgisinden mahrum bırakmanız nasıl yanlış. .
Bu paha biçilmez sevgiyi mahrum bırakmanın telefasi ilerde olmaz,
Ben bu bölümü okuyorum alanımdaki tüm doktorlar bunu şiddetle reddediyor.
Sizin çocuğunuzla geçirdiğiniz vakit çok kıymetli,
Maalesef öyle çekemiyorunlara,gelemiyorumlara,piskolojinizin bile bozulmasına hakkımız yok bu çocuğu yaptıysanız ona değer vermek zorundasınız.

Ya ne biliyim bi ben böyleyim diye düşündüm. Çünkü kalbalık bir toplum da bulunamıyorum.
ben de öyleyim ama benimkinin sebebi belli: çok sıkıldım.
üniversitedeyken yurtta kaldım, 4 sene boyunca o kalabalık bana bir ömür yetti, zaten öyle diyorlardı hep :) gerçekten de öyle oldu, şimdi kalabalığı sevmiyorum. ayda yılda bir kendi isteğimle girerim kalabalığa mesela dün konser vardı onun kalabalığına girdim, sinir krizi geçirip de çıkmadım mesela ama sıkıntılıydı yani, onun dışında düğün falan da hiç sevmem. çocuk da sevmem pek, gelemem yani. 24 yaşındayım yaşıtlarım anne oluyor ya da anne olmak istiyor bende tık yok :) umurumda da değil.

Öyle canım çözümü yok ama bana işkence gibi geliyor. İnş. Bir gün son bulur da. Ama iyi bir soğukluk sokmam gerekiyor araya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…