- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Eşinin yardımcı olması çok güzel sağolsun valla. Prematüre doğunca bebiş ekstra hassaslaşmışsınızdır. İnşallah dediğin gibi olur canımcım.
Miğrenden şüphelendim ben. Nöroloji doktoruna bile gittim ama hiç bir problem yok dedi. Tahammül sınırımız yok sanırım.Bende de ses agrasiflik yapıyor beynimizn bir yeri değişik bi iş var ama ne bilmiyorum aşağıda çocuklar oynuyor seslerden başıma ağrılar giriyor benim de
Eşim takıyor biraz Gençliğinde böyleysen yaşlılığında çekilmezsin diyor. Bende zorla evlenmedin ya bende böyleyim dedim. Oda olduğum gibi kabul etti sanırımOlabilir bu da sizin yapınız böyle mutlusanız sorun yok
Miğrenden şüphelendim ben. Nöroloji doktoruna bile gittim ama hiç bir problem yok dedi. Tahammül sınırımız yok sanırım.
O zaman mesele yok :))Eşim takıyor biraz Gençliğinde böyleysen yaşlılığında çekilmezsin diyor. Bende zorla evlenmedin ya bende böyleyim dedim. Oda olduğum gibi kabul etti sanırımr
Aynen canım benimYok yok huyumuz bu :)
Allahtan kendi çocuklarımızı çok seviyoruzbenimde cocuklarin yaramazligina tahammulum yok.cocuklara ayilip bayilmam ama onlari severim.sirf gosterus olsun diye birilerini sevmem.icimden gelirse enerjiyi alirsam saatlerce severim ama tutmazsa yalandan ailesi kirilmasin diyede sevgi gostermem.en fazla gulumserim.sizinde karakteriniz bu yani kotu bisey degil yaptiginiz.benimde 1.5 yasinda kizim var.esimle ben ona asigiz resmen.kotu bisey belki ama asiri derecede seviyorum onu.
evet ona karsi sabrik fazlasiyla var ama ne yalan soyliyim her gordugum cocuguda asiri sevmem.sadece annelik ve ogretmenlikten gelen bisi olsa cocuklara karsi daha sefkatliyimAllahtan kendi çocuklarımızı çok seviyoruz
İçim acıdı...Bu arada 1.5 yaşında kızım var. Ona karşı kötü değilim. Oynarım falan ama çok uzun değil. Genelde oda kendi kendine oynar
Canım ben çocuğuma kötü davranıyorum demedim. Sadece oylarımız biraz dedim. Diğer mesajlarında da yazdım. Kızım kendi kendine oynamayı daha çok sever. Huyumuz aynı yani. Ayrıca babası şımartılması gerekecek kadar şımartıyorİçim acıdı...
Ben şahsen çocukları,öperim,koklarım ama sorsan bi 30 yaşına kadar asla çocuk istemem çünkü o strese tahammülüm yoktur. .
Lakin sen bir annesin mecbursun !
MECBUR !
Ya ne biliyim bi ben böyleyim diye düşündüm. Çünkü kalbalık bir toplum da bulunamıyorum.ben de öyleyim, sevmem çoluk çocuk. hele çocuk sesine hiç tahammül edemem. ha çok masum varlıklar o ayrı konu ama çocuklara bayılan biri olmadım hiçbir zaman, olmam da. bu neden bir sağlık sorunu olsun ki? kimse mecbur değil hele ki başkasının çocuğunu sevmeye.
Ben varımBir derdim var kızlar.
Ya şöyle söyleyim ben çocuk sevmiyorum. Daha doğrusu tahammül edemiyorum. Mesela bi çocuğu sevmek için kucağıma alıyorum 2 dk sonra sıkılıyorum. Ne öpesim geliyor ne oynayasım.
Bu arada 1.5 yaşında kızım var. Ona karşı kötü değilim. Oynarım falan ama çok uzun değil. Genelde oda kendi kendine oynar.
Mesela dün annemlere gittim küçük kardeşim var 8 yaşında. Tepemde abla abla diye dolanıyo. Benimde sinir geldi kafama yeter seni mi dinlicem zır zır dedim. Çıktım evden. Sonra pişman oldum. Ama küsmemiştir bana çünkü ben hep böyleyim. Alışık annem falan bu huylarıma. Kalabalık bi ortam da duramıyorum. Bi düğün kadınlar arasında gün vs. Tek başıma takılmayı çok severim. Yalnız yemek yemeyi, yalnız gezmeyi.
Bu bir sağlık surunu mu? Yok sa benim kişiliğim mi?
Aranızda böyle olan var mı? Çok mu anormalim?
Onun babasının ilgisine ihtiyacı olduğu kadar size de ihtiyacı var anne sevgisinden mahrum bırakmanız nasıl yanlış. .Canım ben çocuğuma kötü davranıyorum demedim. Sadece oylarımız biraz dedim. Diğer mesajlarında da yazdım. Kızım kendi kendine oynamayı daha çok sever. Huyumuz aynı yani. Ayrıca babası şımartılması gerekecek kadar şımartıyor
ben de öyleyim ama benimkinin sebebi belli: çok sıkıldım.Ya ne biliyim bi ben böyleyim diye düşündüm. Çünkü kalbalık bir toplum da bulunamıyorum.
Öyle canım çözümü yok ama bana işkence gibi geliyor. İnş. Bir gün son bulur da. Ama iyi bir soğukluk sokmam gerekiyor araya.Bu duygularla kendi çocuklarımıza nasıl bakıyoruz şaşıyorum
Sizin tahammülsüzlüğünüz sanırım pek yalnız kalmıyorsunuz ondan olabilir.
Haftada 3-4 gün biri gelse -hele de çocuklu- çıldırırım.
Ama kayınvalideyle birlikte yaşadığınız için çözümü yok gibi bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?