Çocuk sorunumuz

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
Kısaca anlatayım ben çocuk istemiyorum ama eşim bu aralar sürekli çocuk baskısı yapıyor artık bıktım kaynanam desen ondan beter sürekli çocukta çocuk kaç kere anlattım çocuk istemiyorum ben ayrılalım dedim onuda kabul etmiyor bırakmam diyor nasıl vazgeçiricem kızlar

çocuk istememenizin bir sebebi varmı yani hiçmi istemiyosunuz yoksa evlilik otursun felan diemi düşünüyosunuz:26:

evlenirken konuşmadınız mı bunu? bilmiyor muydu çocuk istemediğini?

eğer bunu bilerek evlendiyse sana diyecek lafı olamaz..ama şimdi ortaya çıkan bir durumsa,eşin çocuk istemekle haklı,herkes baba olmak ister tabii.

Bekarken çocuklardan nefret eden bence bu dünyaya çocuk getirmek saçma diyen adam evlenince çocuk sevdalısı oldu evet başta yapmayız dedim ve hiç istemiyorum düşünmüyorum yaani

Bir an dejavu oldu, bu konunun aynisi acilmisti sanki ve gelen ilk iki cevapta ayniydi. Ya da ben öyle hatirladim bir an.
Her neyse, esiniz bunu büyük ihtimalle biliyordu, böyle bir sey saklanmaz ve evlenecek ciftler muhakkak konusunu eder. Eger esiniz fikrini degistirdiyse, o zaman yapacak bir sey yok. Siz ayrilalim bile demissiniz demek ki cocuk hic istemiyorsunuz. Fakat bu evliliginize zarar verir. Bence esinizle tekrar konusun, ya kabul etsin bu durumu, ya da ileride yasanacak sorunlari sirtlanacagini bilsin. Siz de bu sorunlarin bir parcasi olacaksiniz... Karsilikli tekrar tekrar konusmaktan baska careniz yok gibi.

Büyük bir hitimal ozamanlar istemediğinde, kendide bir cocukdu. Ama merak ettim bu cocuk nefretinizi, öğrene bilirmiyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekarken çocuklardan nefret eden bence bu dünyaya çocuk getirmek saçma diyen adam evlenince çocuk sevdalısı oldu evet başta yapmayız dedim ve hiç istemiyorum düşünmüyorum yaani

kaç yaşındasın ve nekadarlık evli olduğunu öğrene bilirmiyim:44:
çocuk istemeyen yani hayatı boyunca istemeyen birini görmek biraz şaşırttı beni:26:güvenmiyomusun eşine anlatmadığın bişeylermi var:44:

Ben 27eşim 30 yaşında 3 yıllık evliyiz eşime güvenmediğimden değil istemiyorum bir nedeni yok konuşuyorum 2 3 ay susuyor sonra tekrar konusunu acıyor

Ben 27eşim 30 yaşında 3 yıllık evliyiz eşime güvenmediğimden değil istemiyorum bir nedeni yok konuşuyorum 2 3 ay susuyor sonra tekrar konusunu acıyor

valla canım yaşında küçük değilmiş adam çocuğunun olmasını istiyor sen istemiyorsun :44:
çocuk istememnin özel bir sebebi varmı yoksa ben uğraşamam rahatımı bozamammı diyosun:26:

çocugu gereksiz gorenidenilk goruyorum :)
neyse

adamin babaolmayi istemek en dogal hakki ..
bo$anmaya ikna etmek daha kolay olur sen o yolda ilerle
ben kocam çocuk istemese ayrilirdim $ahsne..

Ben de senin gibi çocukları sevmeyen ,asla çocuk yapmak istemeyen biriydim.
Evlendikten sonra 2 sene de yapmadık zaten eşim çok istiyordu sürekli dile getiriyordu.Tamam dedi
Der demez de hamile kaldım .Allah'a şükürler olsun 11,5 aylık bebeğim var şimdi ve keşke daha önce yapsaymışım diyorum.
Evlat sevgisi önceden bilinmediği için böyle düşünebilirsin ama bidaha düşün bence.

İstemediğiniz, doğsa da sevgi gösteremeyeceğiniz çocuğu doğurmayın...
Bu zamanla aşılacak bir sorun değil...

çocugu gereksiz gorenidenilk goruyorum :)
neyse

adamin babaolmayi istemek en dogal hakki ..
bo$anmaya ikna etmek daha kolay olur sen o yolda ilerle
ben kocam çocuk istemese ayrilirdim $ahsne..

Niye eşinle sadece çocuk yapmak için mi evlendin ?

evlenmeden soylemısmıydınız cocuk hıc ama hıc ıstemedıgınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…