Kısaca anlatayım ben çocuk istemiyorum ama eşim bu aralar sürekli çocuk baskısı yapıyor artık bıktım kaynanam desen ondan beter sürekli çocukta çocuk kaç kere anlattım çocuk istemiyorum ben ayrılalım dedim onuda kabul etmiyor bırakmam diyor nasıl vazgeçiricem kızlar
Kısaca anlatayım ben çocuk istemiyorum ama eşim bu aralar sürekli çocuk baskısı yapıyor artık bıktım kaynanam desen ondan beter sürekli çocukta çocuk kaç kere anlattım çocuk istemiyorum ben ayrılalım dedim onuda kabul etmiyor bırakmam diyor nasıl vazgeçiricem kızlar
Bekarken çocuklardan nefret eden bence bu dünyaya çocuk getirmek saçma diyen adam evlenince çocuk sevdalısı oldu evet başta yapmayız dedim ve hiç istemiyorum düşünmüyorum yaani
Ben 27eşim 30 yaşında 3 yıllık evliyiz eşime güvenmediğimden değil istemiyorum bir nedeni yok konuşuyorum 2 3 ay susuyor sonra tekrar konusunu acıyor
valla canım yaşında küçük değilmiş adam çocuğunun olmasını istiyor sen istemiyorsun :44:
çocuk istememnin özel bir sebebi varmı yoksa ben uğraşamam rahatımı bozamammı diyosun:26:
Gereksiz görüyorum
çocugu gereksiz gorenidenilk goruyorum :)
neyse
adamin babaolmayi istemek en dogal hakki ..
bo$anmaya ikna etmek daha kolay olur sen o yolda ilerle
ben kocam çocuk istemese ayrilirdim $ahsne..
İstemediğiniz, doğsa da sevgi gösteremeyeceğiniz çocuğu doğurmayın...
Bu zamanla aşılacak bir sorun değil...
Katılıyorum sırf doğurmak için birilerinin tatmin etmek için özellikle kaynanamı doğurmak istemiyorum
Bekarken çocuklardan nefret eden bence bu dünyaya çocuk getirmek saçma diyen adam evlenince çocuk sevdalısı oldu evet başta yapmayız dedim ve hiç istemiyorum düşünmüyorum yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?