evlenmeden soylemısmıydınız cocuk hıc ama hıc ıstemedıgınızı?
Eşim istiyorsa onu mahrum bırakmamak için boşanmalımıyım peki
Çocuk dogurursam bakıcak kimsem yok işten çıkamam çıkmakta istemiyorum bakıcılarda büyüyecek bir çocuk doğurmak o çocuğa yazık değil mi
Çocuk dogurursam bakıcak kimsem yok işten çıkamam çıkmakta istemiyorum bakıcılarda büyüyecek bir çocuk doğurmak o çocuğa yazık değil mi
Yani gereksizlikten değil işten çıkmamak için yapmıyosun ,annen veya kayınvaliden ( ki çok istiyosa bakar ) bakamazlar mı ?
Benim annem bakıyor oğluma hiçde yazık olmuyor valla benden iyi bakıyor
Kısaca anlatayım ben çocuk istemiyorum ama eşim bu aralar sürekli çocuk baskısı yapıyor artık bıktım kaynanam desen ondan beter sürekli çocukta çocuk kaç kere anlattım çocuk istemiyorum ben ayrılalım dedim onuda kabul etmiyor bırakmam diyor nasıl vazgeçiricem kızlar
Bazı insanlar çok anaçtır 15 yaşında bile anaçtır annelik ruhu vardır bende o yok ben cocuğa yetememekten korkuyorum çocuğa üzülüyorum . Çok kararsızım doğurup nasılsa herşey rayına oturur mu demeliyim eşimi bırakmalı mıyım ? adamı daha fazlada oyalamak istemiyorum terapiste mi gitsek acaba ?
Annemle görüşmüyorum ki zaten başka şehirde kaynanamda benden uzak mısıra kraliçe olsun
yazdıklarınız bana sanki şaka gibi geliyor daha geçen gün bir yakınımın hiçbirzaman çocuk sahıbı olamıycagını ogrendım ve okadar uzuldum kı Allah ım dedım ne buyuk acı.Allah dusmanınmın başına vermesın .dualar ettım ama şimdi okuduklarm benı çok şaşırttı.bir evlat bir can hemde sizin canınızdande degerlı bır can sevdiğniz adamdan bile vazgecebılıorsunuz o yavrucak gelmesın dıea acaba boyle dusnmenıze ne sebep oldu?çok merak ettım açıkcası.eşinizde sizi okadar cok sevıyormus ki baba olmaktan vazgecmıs.
Annemle görüşmüyorum ki zaten başka şehirde kaynanamda benden uzak mısıra kraliçe olsun
beni bu düşünceye iten oydu zaten yok ben istemiyorum çok gereksiz ne gerek var olmadı evlatlık alırız diyende o herşeyi bırakıp doğurmaktan korkuyorum çalışıyorum yükseltmek istiyorum ve sporcuyum bulunduğum ilde bir klüpte oynuyorum düzenli maçlarım var çocuktan sonra işim ne olucak eski formuma ne kadar zamanda dönücem (fiziki form değil ) kafamı karıştırıyor
Bazı insanlar çok anaçtır 15 yaşında bile anaçtır annelik ruhu vardır bende o yok ben cocuğa yetememekten korkuyorum çocuğa üzülüyorum . Çok kararsızım doğurup nasılsa herşey rayına oturur mu demeliyim eşimi bırakmalı mıyım ? adamı daha fazlada oyalamak istemiyorum terapiste mi gitsek acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?