bence sen çocuk istemiyor değilsin cesaret demiyorsun sadece..bir de eşin baştan ben çocuk istemiyorum demiş sanırım sen de kendini hep böyle şartlamışsın..
gerçekten istemyorsan yapma ama eğer sorun cesaretse zaten anne olmak deliliğin ta kendisi..ama dünyada ki en güzel en değerli delilik :)
Eşim istiyorsa onu mahrum bırakmamak için boşanmalımıyım peki
Niye eşinle sadece çocuk yapmak için mi evlendin ?
Bilmiyorum özendiriyorsunuz beniZaten şimdi karar versem bile hap kullanıyorum 6 aya kadar etkisi sürüyormuş sanırsam kafam çok karışık akşam bir konuşayım beyefendiyle
Gereksiz görüyorum
ooo bız bı dusun deddıkk sen 6 ay var daha dıosn canımcım sen besbellı kı cocuk ıstıosun ama korkulrın var bı terapiste gorunmen iyi olur bence cunku ılerde cocuk yapmadıgın için yada esınle ayrıldıgın için pişmanlık duyabılırsın....
Bilmiyorum özendiriyorsunuz beniZaten şimdi karar versem bile hap kullanıyorum 6 aya kadar etkisi sürüyormuş sanırsam kafam çok karışık akşam bir konuşayım beyefendiyle
Çocuk dogurursam bakıcak kimsem yok işten çıkamam çıkmakta istemiyorum bakıcılarda büyüyecek bir çocuk doğurmak o çocuğa yazık değil mi
Gereksiz görüyorum
Niye eşinle sadece çocuk yapmak için mi evlendin ?
evet uhde
en guzel sey bebek kokusu
gercekten ya dagılmıs parcalanmıs ol o senın koynunda degıl onun boynuna dogru burnunu uzat oyle uyumayı dene
yok ya kcoamı cok sevıyorumda bebegımle uyudugum kadar sevkatı bulamıyorum
ucumuz uyumayı sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?