Çocuk tabi ki daha önemli ama...

MoonlitSoul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
937
578
103
Merhaba tekrar,
Daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim, bana dürüst olmaması ve ben kızacağım diye birçok şeyi gizlemesi gibi sorunlarımız oldu. Bunları aşmaya çalışıyordum evde yemek yapıp bebeğime bakıp kendime zaman ayırıp iyi olmaya çalışıp kendimi telkin ediyordum. Evliliğimi kurtarmak için. Her neyse dün bebeği eşime bırakıp arkadaşımla yakın bir yerde kahve içmeye gittim, evden çıkarken de eşime birçok konudan kızıp söylenerek çıktım. Bebek benden sonra baya ağlamış ama beni aramak yerine ailesini aramış. Eve döndüğümde ailesi de merak edip gelmiş, Bebek babasıyla bırakılır mı diye baya saydırdılar bana. Anneliğime laf ettiler yani. Önemli olan bebeğiniz siz artık ikinci plandasınız deyip duruyorlar ama ben öyle biri değilim. Bebeğim kadar bizim de huzurumuz önemli ki ben bütün gün yalnız evde bebekleyim, ben mutlu olayım ki ona daha iyi olayım o da hisseder beni.
Dediğim gibi eşim Bebekle çok ilgili ancak sadece onu ön plana koyuyor, tabi ki benim de bebeğim herkesten herşeyden önemli ama ben evliliğimizi düzeltmeye çalışırken mutlu olalım isterken kendisi sadece ben bebeği düşünüyorum o sağlıklı olsun yeter bizim düzelmemiz çok umrumda değil diyor. Sizce bu normal mi? Ben kendimden mutluluğumdan vazgeçmeli miyim? Diğer anneler de böyle mi düşünüyor? Kendimi damızlık gibi hissediyorum herkes sadece Bebek için beni arıyor gibi eşim de aynı şekilde, bu bebeği planlayarak yapmadım hatta istememiştim evliliğim oturmadığı için ama eşim çok istemişti. Şimdi iyiki yapmışım diyorum her şeyim o benim ama sizce ben kendimden vazgeçmeli miyim?

Bende dusundum bunucok herkes o algıda kpederim benm torunum onemli size nolursa olsun der mesela benm babam emzirrken inek gelıyor hadi sağ kızım der kzıma mesela anlamıs deilim bende cok zor

bebek dediğiniz kaç aylık?
5 aylık. Emzirip çıkmıştım çıkalı da 1 saat olmuştu apar topar eve döndüm çok ağlamış Bebek ama eşim gurur yapıp beni aramamış daha doğrusu yarım saat ağlatıp öyle aradı. evden sinirli bir şekilde çıktığım için. Gittiğim yer de 5 dk mesafede. Bidaha tövbe ettim akşam arkadaşlarımla komşu vs dışarı çıkamam galiba

Bende dusundum bunucok herkes o algıda kpederim benm torunum onemli size nolursa olsun der mesela benm babam emzirrken inek gelıyor hadi sağ kızım der kzıma mesela anlamıs deilim bende cok zor
İnek geliyo diyen sizin babanız mi ??

Öncelikle bebek kaç aylık? 6 aylık bir bebek, babasıyla bırakılabilir. Bir dahaki emme periyoduna kadar. Psikolog bana demişti ki uçakta ne diyorlar, maskeyi önce kendinize sonra çocuğunuza takın. Siz iyi olmazsanız çocuğunuz iyi olmaz.
Bunu sen de aklında tut bence.

Çıkarsın, çıkarsın. Süt sağıp bırakırsın. Ağlarsa onu verir. Ha başa çıkamadı. Seni arar. Meme sende. Anasını, babasını niye aramış?

Hayır tövbe etme .İhtiyaç duyduğun an çık .O eşini de tembihle anasını babasını aramasın öyle bir durum olduğunda .Babalık yapmayı öğrensin bir zahmet .

Çıkarsın, çıkarsın. Süt sağıp bırakırsın. Ağlarsa onu verir. Ha başa çıkamadı. Seni arar. Meme sende. Anasını, babasını niye aramış?
Çok ağlıyor karnı mı ağrıyor napıyım diye aramış onları sözde, onlar da beni aradı. Ben de telefonda baya gerildim sizin gelmenize gerek yok ben bakarım bebeğime sizi neden arıyor ki benim haberim bile yok hemen eve gidiyorum diye. bu gerginliğimden sonra aileyle iyice gerildik

Babasıysa zamanı geldi mi efendi gibi çocuğuyla ilgiylenecek. Eskide kaldı kadının saçını süpürge etmesi babanın da akşam eve gelince çocuğun başını iki okşayıp anneye paslamasi. Yani eskide kalmalı. Esiniz kasten ailesini aramış. Aklınca size ders vermek, psikolojik baskı altına almak için. Madem bu bebeği çok istedin, madem babasın annesinin çıldırmamasini sağlamak zorundasın deyin. Aynen öyle. İnsan bütün gün çocukla çok zorlanıyor. Mutlu anne mutlu çocuk demek. Çocuk yaptık diye neden kendimizden vazgeçelim?
Ben çalışıyorum. Boş günümde de oğlanı kreşe götürüyorum ki işlerimi halledip keyif yapayım ya da erken ciktiysam yine daha geç alırım. Arkadaşlar ama nasıl kıyıyorsun yea falan diyor. Ne kiymasi kendime nefes alacak zaman ayırıyorum. Buna herkesin ihtiyacı var. Esiniz işin kolayını bulmuş her işi size yıkmaya çalışıyor belli ki. Yemeyin. Eşim öyle saçmalasa hadi be sen de der cikisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…